2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
ay çok kötü gerçekten..ilk hamileliğimde de kabız olmaştım aslında enterasan haşimoto hipotiroidim olmasına rağmen yine olmadı nedense inşallah ilerleyen aylarda da olmaz:Saruboceq:

Benim de hayat boyu kullanmam gereken tefor var..Hipo tiroidim.Yani tiroid bezim tamamen alındı..Dışardan ilaç almak zorundayım..Bu cuma endokrin uzmanına gideceğim..

hayır bende varım benim kızm 3,5 yaşında seninki ne kadar?

Biz çok ara verdik..7,5 yaşında oğlum var..en iyisi senin ki kadar ara vermek ama kısmet böyleymiş...

Ay inşallah kızım olurr..:lepi:..Yani sağlıklı olsun da kız olsun benim ki yaa :lepi:..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Benim de hayat boyu kullanmam gereken tefor var..Hipo tiroidim.Yani tiroid bezim tamamen alındı..Dışardan ilaç almak zorundayım..Bu cuma endokrin uzmanına gideceğim..

biliyorum canım bende levotiron kullanıyorum hayat boyu kullanıcam şimdi 1tam 1çeyrek alıyorum en son iki hafta önce bakıldı iyiydi tekrar 12 haftalıkken bakılacak..inşallah sonuçlarımız iyi çıkar :Saruboceq:

Benim de 2. hamileliğim..
geçen sene 2009 temmuz annesiydim.
yine ikizdi...
ama 4,5 aylık zamansız doğum yüzünden kaybettim..(rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali ).

Biliyorum Badem cim Çok üzülmüştüm hikayeni dinleyince..Hele ki, doktorların onlara tıbbı atık muamelesi yapması benim de içimi parçalamıştı...

Kusurabakma yaranı deşmek istemezdim özür...

Ay neyse güzel şeyler konuşalım:)

iki bebeği mezarda olan benmiyim tek diye düşündüm bir an ,ama saçma olucak de mi...mafoldumben mafoldumben

bende de şişkinlik çok fazla, şimdiden 4 aylık hamile gibiyim
kabızlık da başladı,
pantolonlarımı giyemiyorum :1no2:

Kazenciğim beni de eklermisin lütfen. Yaş 28 Sat 3 ekim . hamile kaldığım kilo 69. Tahmini doğum 10 temmuz 2010 Kese görüldü. Pıt pıt duyuldu.

Biz çok ara verdik..7,5 yaşında oğlum var..en iyisi senin ki kadar ara vermek ama kısmet böyleymiş...

Ay inşallah kızım olurr..:lepi:..Yani sağlıklı olsun da kız olsun benim ki yaa :lepi:..

evet önce sağlıklı olsunda.. allah gönlüne göre versin canım..benim için farketmez ama yine de gönlümden geçen kız..

merhaba arkadaslar bende kısmetse temmuz annesı olucam sonundan yakalıorum temmuzu 30/07/2010 kısmetse.. bende 29/07 dogumluyum bakarsınız aynı dogar annesıyle:))

Kazenciğim beni de eklermisin lütfen. Yaş 28 Sat 3 ekim Tahmini doğum 10 temmuz 2010 Kese görüldü. Pıt pıt duyuldu.

Kazen tabloyu güncelleyin demişti, ben de yokum tabloda..Ama yapamadım ben tabloyu..Bilen varsa eklesin diycem ama Kazen e kaldı galiba yine.

Canım Hamilelikte her ay gitmen lazım ama..bebeğin zekası için şart..Tsh 2 buçuğun altında olmalı..Normal değerlere bakma...

Rica ederim canım,haklısın güzel şeylerden bahsedelim..
benim eski nickim badem ve AdaEge idi arkadaşlar..

bende de şişkinlik çok fazla, şimdiden 4 aylık hamile gibiyim
kabızlık da başladı,
pantolonlarımı giyemiyorum :1no2:

Haydaaa..4 aylık gibi mi? kilo aldın kız?

Bu arada Misscapris, 2010 temmuz annelerinin göbişleri ..isimli topic açmış..

Valla ben şimdilik o topiğe iştirak edemiycem çünkü hala aynı kotumun içerisindeyim..

hayır hiç kilo almadım kilom aynı,
ama felaket şişkinlik var,
sabah pantolonumu normal giyiyorum akşam sıkıyor

iki bebeği mezarda olan benmiyim tek diye düşündüm bir an ,ama saçma olucak de mi...mafoldumben mafoldumben

ya lütfen öyle söyleme..sen şimdi onların kardeşlerini taşıyorsun..sen üzülmeki onlarda üzülmesin..cennetteki meleklerin senin ve kardeşleri için dua ediyorlardır canım meleklerin duası kabul olurmuş:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…