merhaba arkadaslar bende kısmetse temmuz annesı olucam sonundan yakalıorum temmuzu 30/07/2010 kısmetse.. bende 29/07 dogumluyum bakarsınız aynı dogar annesıyle:))
hayır hiç kilo almadım kilom aynı,
ama felaket şişkinlik var,
sabah pantolonumu normal giyiyorum akşam sıkıyor
Canım Hamilelikte her ay gitmen lazım ama..bebeğin zekası için şart..Tsh 2 buçuğun altında olmalı..Normal değerlere bakma...
Rica ederim canım,haklısın güzel şeylerden bahsedelim..
benim eski nickim badem ve AdaEge idi arkadaşlar..
Bambino canım Satımız aynıymış senle. Hadi bakem aynı gün doğuruyormuşuz.
çok memnun oldum canım kendime ist.birini buldum sonundakaydirigubbakcemile5.bende ilk kontrolüme tedavi gördüğüm memorial hast.gittim.şimdi medical park düşünüyorum.canım ben istanbuldanım :) ama malesef iş yoğunluğundan dolayı pek takip edemiyorum.. ilk kontrolümüze kayınvalidemin ısrarı üzerine haznedar meltem hastanesine gittik.. kısmet memnun kalırsam sürekli oraya gitmeyi düşünüyorum.. bu hafta sonu inşallah allahım kısmet ederse bebişimin kalp atışlarını dinliycez:Saruboceq:
iki bebeği mezarda olan benmiyim tek diye düşündüm bir an ,ama saçma olucak de mi...mafoldumben mafoldumben
Hım anladım ..kabızlıktan dolayı öylesin...Ben de dün kontrole gittim ,doktor ultrasonda dedi ki; bu neee ne çok gaz var karnında bebeği görmekte zorlanıyorum vs.. dedi ama sonra gördük pıt pıtları çok şükür..
Ben de dedim; kabızım diye, hemen ilaç yazdı dün gece bir hafifledim sorma:)
Zaten varya hormonlar yüzünden midir nedir inanılmaz hassaslaştım. Her şeye ağlıyorum . Kafama herşeyi takıyorum. Sabah üretim müdürü odama geldi ve Ek araştırma yapıp raporumu biraz daha kapsamlı yazmamı istedi.Binlerce kez olmuştur. Bazı durumlarda ister. Bayılacaktım ağlamaktan. Zoruma gitti ya resmen. Zor sakinleştirdiler. Mazallah fırça yeseydim ki nadir de olsa olur bu ozaman ne olacaktı acaba ?
ay evet canım bana 11 temmuz gibi dedi ama bebekler çok nadir gününde gelir..ben 6 temmuz,kızım 4temmuz.kısmet olursa bunuda 5 temmuzda doğurmayı planlıyorumzemuszemus
Merhaba canım. Ay ne güzel ana kız aynı gün Doğumgünü. Ya bakarmısın kız dedim bebişe. Allah mı söyletti nedir?
Güzel olur . Senin koca temmuzda battı resmen. Üç parti, üç hediye.
Doğum tarihi diyincee ben de 16 Temmuz doğumluyum.
Sat göre boncuğumun muhtemel doğum tarihi 15 Temmuz...
İnşallah Temmuz bebeği olur.
çok memnun oldum canım kendime ist.birini buldum sonundakaydirigubbakcemile5.bende ilk kontrolüme tedavi gördüğüm memorial hast.gittim.şimdi medical park düşünüyorum.
ben varım canım malesef ama benimde 2 kızım mezardalar ve ben hiç gidemedim mezarlarına mafoldumben.
ben daha hamile olduğumu bilmiyordum işyerimde ufak bi sorun yaşamıştım dediğim gibi ufak bir sorum ama hüngür hüngür ağlamıştım zor sakinleşmiştim demekki hormonlar iş başındaymış o zaman haberim yokmuş :) bir de çok alınganmı oldum ne
ayy neguzel kız olur ıns.. gercı onemlı olan saglıklı olmasıda. herkes erkek dıyor bı ıkı kısı ıcıne sende eklendın kız deyınce sımdı:))alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?