A
AdaEge
Ziyaretçi
İİaksmlr kıslr byy
Kız,üşenme de Türkçe yaz bakayım..:mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İİaksmlr kıslr byy
Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız?bebişler de iyidir inşallah...benim 2 gündür boğazlarım çok ağrıyor hafif öksürük de var ben ne yapıcam bana yardım edin ne yemem, ne içmem gerekiyor mafoldumben
kızlar eşim iş için mardin e yola çıktı uçak bulamadığı için arbayla gidiyor..hem çok uzun yol,hem gece yolculuğu hemde ülkenin durumu malum çok huzursuzum:çok üzgünüm: artık uyumam bütün gece..Allah a emanet olsun benim aşkım:Saruboceq:
Allah tez zamanda kavuştursun canım..Benim eşim de Bolu da..Ben İzmirde annemlerdeyim.Her hafta sonu 14 saatlik yolu otobüsle gidip geliyor benim aşkım...
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum. herkese ıyı akşamlar
Hoşgeldin vereliniortakselam arkadaşlar ben yeni üye oldum. herkese ıyı akşamlar
amin sağol..senide allah kavuştursun..4-5günlüğüne gitti ama arabayla,o yüzden kötü oldum((
limon tarçın kaynat,bal koy ,karıştır iç 2-3 saatte bir.Ağrı kesici olaral etken maddesi sadece parasetamol olan haplardan alabilirsin..Minoset,tylol hap gibi..Ayaklarını sıcak tut..Dinlenmeye çalış.Bol istirahat et canım...bitkisel içerikli pastillerden alabilirsin..Bol c vitamini tüket..mandalina,portakal ye...opuyorumnanaktan
pastil alırken eczaneye hamile olduğunu söyle ama..Ona göre versin...
Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız?bebişler de iyidir inşallah...benim 2 gündür boğazlarım çok ağrıyor hafif öksürük de var ben ne yapıcam bana yardım edin ne yemem, ne içmem gerekiyor mafoldumben
çok geçmiş olsun..
ben biraz uzanıcam..iyi akşamlar arkadaşlar..Yattığım yerden tv keyfi yapayım azcık...opuyorumnanaktan
kızlar eşim iş için mardin e yola çıktı uçak bulamadığı için arbayla gidiyor..hem çok uzun yol,hem gece yolculuğu hemde ülkenin durumu malum çok huzursuzum:çok üzgünüm: artık uyumam bütün gece..Allah a emanet olsun benim aşkım:Saruboceq:
Tv keyfimi yapılıyo ya Liyadoracım,şehit haberlerini izliyorum ağlamaktan içim çıktı.Yavrum yazık gencecik gök gözlü çocuk şehit edildi.Gördükçe içim yanıyo.Ama hiç korkmasınlar geliyo bizimkiler de vatanıma şimdiden feda olsun yavrum...
Tokatta bu acı daha çok yaşanıyo arkadaşlar,bunlar ne yaptıklarını sanıyolar bizi bölemeyecekler ...
BİZ BİRİZ BÜTÜNÜZ KANIMIZ DA CANIMIZ DA VATANIMIZA FEDA...