Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimden çok şeyler yazmak geliyor bu konuda ama sitede yasak bu.........
Canım Allah korusun,aklına kötü şeyler getirme dua et,oralar da bizim ben gitmesem sen gitmesen kimlere kalacak vatanımız.Rabbim korusun eşini,sana yavrunuza bağışlasın.En yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle
Amin çok sağol desteğin için, Allah milletimizi,devletimizi,hepimizi korusun:Saruboceq: bu vatan bizim..benim içimden de çok şey söylemek geliyor..
ama en çok NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!turkbayragi demek istiyorum..
Benim rahmetli iki dedemde subaydı,amcamda subaydı skorsky pilotuydu 1993te Diyarbakır da helikopterini tarayıp düşürdüler ben şehit yakınıyım bu konuda duyarsız kalamıyorum içim yanıyor her şehit haberinde...
Bambinocum seni çok iyi anlıyorum.Hiç birimiz tepkisiz değiliz ama sitede siyasi,dini konuları tartışmayı yasakladı site yönetimi..
Çünkü çok kavgalar çıktı ,daha önceden..:umursamaz:
hoşgeldinvereliniortakhayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsin inşallah..Slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim son adet tarihim 1 ekim ama sanırım geç döllenme olmuş.dr doğum tarin 27 temmuz dedi.benide listeye eklermisiniz.keseyi gördüğümüzde 6+1 dik bugün 7+1 daha kalp atımını duymadık.22 ARALIKTA KONTROLUM VAR.biraz paniğim o yüzden ama dr um.görmememizin normal olduğunu söledi.inşallah herşey yolundadır.ilk bebeğimi düşürdüm.allahım herkese hayırlı doğumlar ve bunun sonunda yavrularına kavuşmak nasip eyler.
Yok canım ben tartışma olsun diye söylemedim,sadece duygularımı paylaştım eşimde gidince bi tuhaf oldum,birraz üst üste geldi işte.. zaten bu konuda kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum eminim herkes aynı duyguları paylaşıyordur..
Slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim son adet tarihim 1 ekim ama sanırım geç döllenme olmuş.dr doğum tarin 27 temmuz dedi.benide listeye eklermisiniz.keseyi gördüğümüzde 6+1 dik bugün 7+1 daha kalp atımını duymadık.22 ARALIKTA KONTROLUM VAR.biraz paniğim o yüzden ama dr um.görmememizin normal olduğunu söledi.inşallah herşey yolundadır.ilk bebeğimi düşürdüm.allahım herkese hayırlı doğumlar ve bunun sonunda yavrularına kavuşmak nasip eyler.
hoşgeldinvereliniortakhayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsin inşallah..
hoşgeldin canım..sanırım daha önceden bir kaybın var...dr karın ultrasonu ile mi baktı ?
İlk hamİlelİĞİmde dr alttan muayene esnasında bebeĞİmİn kesesİnİ delmİŞtİ o yÜzden baktırmıyorum.alttan muayene. O yÜzden gÖrmemem normal galİba dİmİ.BİDE EN SON MUAYENEM 6+1 KEN OLDU DAHA GİTMEDİM DR A.İKİNCİ KONTROLUM 22 ARALIK.