• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

İçimden çok şeyler yazmak geliyor bu konuda ama sitede yasak bu.........

Evet canım avatarını şimdi farkettim.Yasak olduğunu bilmiyordum.Aynen ben de ben de daha çok şeyler yazmak isterdim.Dediğin doğru,kendimizi üzmememiz lazım.Bazen diyorum bebeğimin geleceği dünyaya bak.Hoş biz geldiğimizde de bu dünya pek de farklı diilmiş.Onun dünyasını biz kuracağız artık ne yapalım.

Yemekteyim bakalım ne kadar içim alacak.Gelirim yine hoşçakalın...

Canım Allah korusun,aklına kötü şeyler getirme dua et,oralar da bizim ben gitmesem sen gitmesen kimlere kalacak vatanımız.Rabbim korusun eşini,sana yavrunuza bağışlasın.En yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle

Amin çok sağol desteğin için, Allah milletimizi,devletimizi,hepimizi korusun:Saruboceq: bu vatan bizim..benim içimden de çok şey söylemek geliyor..
ama en çok NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!turkbayragi demek istiyorum..

Amin çok sağol desteğin için, Allah milletimizi,devletimizi,hepimizi korusun:Saruboceq: bu vatan bizim..benim içimden de çok şey söylemek geliyor..
ama en çok NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!turkbayragi demek istiyorum..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! turkbayragi

Ben ya 2 erkek ya da bir kız bir erkek olucak diye tahmin ediyorum..Cinsiyetler belli olunca tekrar bu mesaja bakarım .Bakalım tahminim tutacak mı...:kedi:

Gönlümden geçen yine bir kız bir erkek olması.......:Saruboceq:

Benim rahmetli iki dedemde subaydı,amcamda subaydı skorsky pilotuydu 1995te Diyarbakır da helikopterini tarayıp düşürdüler ben şehit yakınıyım bu konuda duyarsız kalamıyorum içim yanıyor her şehit haberinde...

Son düzenleme:
Benim rahmetli iki dedemde subaydı,amcamda subaydı skorsky pilotuydu 1993te Diyarbakır da helikopterini tarayıp düşürdüler ben şehit yakınıyım bu konuda duyarsız kalamıyorum içim yanıyor her şehit haberinde...

Bambinocum seni çok iyi anlıyorum.Hiç birimiz tepkisiz değiliz ama sitede siyasi,dini konuları tartışmayı yasakladı site yönetimi..

Çünkü çok kavgalar çıktı ,daha önceden..
:umursamaz:

Slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim son adet tarihim 1 ekim ama sanırım geç döllenme olmuş.dr doğum tarin 27 temmuz dedi.benide listeye eklermisiniz.keseyi gördüğümüzde 6+1 dik bugün 7+1 daha kalp atımını duymadık.22 ARALIKTA KONTROLUM VAR.biraz paniğim o yüzden ama dr um.görmememizin normal olduğunu söledi.inşallah herşey yolundadır.ilk bebeğimi düşürdüm.allahım herkese hayırlı doğumlar ve bunun sonunda yavrularına kavuşmak nasip eyler.

Bambinocum seni çok iyi anlıyorum.Hiç birimiz tepkisiz değiliz ama sitede siyasi,dini konuları tartışmayı yasakladı site yönetimi..

Çünkü çok kavgalar çıktı ,daha önceden..
:umursamaz:

Yok canım ben tartışma olsun diye söylemedim,sadece duygularımı paylaştım eşimde gidince bi tuhaf oldum,birraz üst üste geldi işte.. zaten bu konuda kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum eminim herkes aynı duyguları paylaşıyordur..

Slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim son adet tarihim 1 ekim ama sanırım geç döllenme olmuş.dr doğum tarin 27 temmuz dedi.benide listeye eklermisiniz.keseyi gördüğümüzde 6+1 dik bugün 7+1 daha kalp atımını duymadık.22 ARALIKTA KONTROLUM VAR.biraz paniğim o yüzden ama dr um.görmememizin normal olduğunu söledi.inşallah herşey yolundadır.ilk bebeğimi düşürdüm.allahım herkese hayırlı doğumlar ve bunun sonunda yavrularına kavuşmak nasip eyler.
hoşgeldinvereliniortakhayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsin inşallah..

Yok canım ben tartışma olsun diye söylemedim,sadece duygularımı paylaştım eşimde gidince bi tuhaf oldum,birraz üst üste geldi işte.. zaten bu konuda kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum eminim herkes aynı duyguları paylaşıyordur..

Tatlım biliyorum tartışma için demediğini..Ama bu sitede her tür insan var...Şaşarsın o derecede yani...:bbo:
Seninle ,benimle aynı fikirde olan çok insan varopuyorumnanaktan
Face bookta bakıyorum bu konulara...:1hug:

Hoşgeldin canım..sanırım daha önceden bir kaybın var...dr karın ultrasonu ile mi baktı ?

ılk hamılelıĞımde dr alttan muayene esnasında bebeĞımın kesesını delmıŞtı o yÜzden baktırmıyorum.alttan muayene. O yÜzden gÖrmemem normal galıba dımı.BıDE EN SON MUAYENEM 6+1 KEN OLDU DAHA GıTMEDıM DR A.ıKıNCı KONTROLUM 22 ARALIK.

İlk hamİlelİĞİmde dr alttan muayene esnasında bebeĞİmİn kesesİnİ delmİŞtİ o yÜzden baktırmıyorum.alttan muayene. O yÜzden gÖrmemem normal galİba dİmİ.BİDE EN SON MUAYENEM 6+1 KEN OLDU DAHA GİTMEDİM DR A.İKİNCİ KONTROLUM 22 ARALIK.

Canım vajinal muaeyene yüzünden olamaz kese yırtılması...Çünkü ultrason aleti rahim duvarının dışından muayene ediyor..Rahmin içine girmiyor bile..Rahim ağzı zaten hamilelikte kapalı olur..Muhakkak başka bir nedendir..Dr . u suçlama bence bu konuda....

benim son adet tarihim 17 ekim ve şu an 7+ 4 günlüğüm...Yani 16 gün benden öndesin...2 haftalık bir gecikmeden bahsedilmesi bana ilginç geldi açıkçası...:bbo:
Neyse bir şey demeyeyim ....:çok üzgünüm:

Canım ben ılk muayenemı 6+1 ken oldum.ıkıncı muayenem 22 aralıkta.6+1 ken bakıldıĞında bebek ve kese karından ultrasonla gÖrÜndÜ.ama kalp atımı ıÇın dr um erken olduĞunu sÖledı.ılgınÇlık nerde anlamadım.bıraz bılgı verırmısın.zaten tedırgınımde.

aşkım gidince biraz önce annem geldi..kızımla yemek yiyorlar..çok başım ağrıyo bende gidip biraz tv seyredeyim..kocacım olmayınca fazla kaldım burdada..sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

Back
X