günaydın hanımlar bişii sorucam size benim şimdiye kadar kusmam olmadı arada hafif hafif bulantım oluyor gibi sabah kahvaltısı yapıyorum ama çok az yiyebiliyorum öğlen sorun yok ama akşam oluncada ne yiyeceğimi bilemiyorum artık yağlı şeyleri hiç tüketemiyorum off nasıl beslenicem bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz
Sen kusuyorsun ama ben kusmuyorum böğğg yapıyorum arada geçiyor:)))))
Ay ne yesem ay ne yesem diye düşünüyorum akşamları...
Eşim diyor ki ;
---onu alayım da geleyim ..
----yok istemem..
----şunu yaptırayım?...
----ııh ıhh yağlı midem bulanır şimdi...
-----eeee ne yiycen?
-----ay ne bileyimmmm?..
konuşmalar böyle..laelaelaelaelae
herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
Ben ilk dr randevuma 6 haftalıkken gitmiştim o zaman duyamadık iki hafta sonra tekrar gittim yani 8 haftalıkken duyduk kalp atışlarını ayrıca benim muayenelerim vajinal ultrasonla yapıldı karından ultrasonla sanırım biraz daha geç duyuluyor
Sat ı söyle şekerim..kaç ekim ?
canım ilk muayenem de 6+1 dik duymadık pıt pıtlarımızı.dr normal dedi.22 aralığa randevu verdi.başlamışmıdır acaba merak ediyorum da. :1hug:
evet canım teşekkürler valla biraz rahatladım.çok tedirginim ilk bebeğimi kaybettim.bunu kaybetmek istemiyorum.o yüzden herşeyi kafama takıyorum.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
bide sizde şuan kasık ağrısı ara sıra bel ağrısı gibi şikayetler oluyormu.
çok oldum ama..
canım ilk muayenem de 6+1 dik duymadık pıt pıtlarımızı.dr normal dedi.22 aralığa randevu verdi.başlamışmıdır acaba merak ediyorum da. :1hug:
herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
Arkadaşlar az önce bana şöyle bir mail geldi sizinlede paylaşmak istedim
Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.
Yaz gülü
Endişelenme herkesin çok farklı olabiliyor
Burdaki aynı haftada aynı olan arkadaşlarım duymuşlardı
bizim dr da duyamadı az geliyor demişti
1 hafta sonra yani 7.5 haftalıkken duyduk çok şükür
12 gün kalmış bence bekle sabr et bol dua oku
İnşallah sende duyacaksın vakti zamanı gelince
:teselli::teselli:
sat ne oluyo canım:kedi: en son ki adet tarihim mi
Sulecik günaydın bazı isimleri silmişsiniz sanırım ben kendimi göremedim de?
Evet kasık ve bel ağrısı oluyor bende ama ara ara bu ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece normal olduğunu biliyorum o yüzden kafanı olur olmaz şeylere takma ve aklına kötü şeyler getirme hayırlısıyla kucağımıza alacağız miniklerimizi
kalp atışları 5 haftalıkken başlıyor, ama bir süre görülüp duyulmuyor diye biliyorum.
ben 6+5 te kalp atışını duydum,
darısı başına inşallah a.s
Sat=Son Adet Tarihinin İlk günü..
Yazgülü 6+1 de kalp atışı duyulmaması normal..
Vişnesuyu 12 ci haftaya kadar sürebilir emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?