herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
burda bi tek doktora gitmeyen benim bebeğim kaç haftalık bile olduğunu bilmiorum tam olarak bi yarın olsaydı da gitseydim doktora ya
Kızlar sizlerde 2 hafta da bir mi kontrole gidiyorsunuz?
Canım olurmu öyle şey yemeye çalış bari....
Aç kalma bu kadar saatt((
capri senle sat aynı canım ama beni eklememişler nedense yukardaki cetvele..bu arada ben sorun olmadıkça ayda 1 gittim oğlumda bu hamileliğimde de böyle dedi dr.
ilk hamileliğimden deneyimlerimi yazayım belki faydam olur size
2 ay dolana kadar 2 haftada doktor kontole cağırıyor
kalp atışlarını 3 aydan sonra dikkatli bakınca karnınında hissedeceksiniz yani göbek kısmında pı pıt kalp carpıntısı gibi dikkat cekici bir görüntü oluyor ama kişiden kişiye değişir
bel ağrısı kasık ağrısı olabilir ama doktora tanışmakta fayda var
2 ay dolana kadar kanama olabilir genelde bebeğin rahime yerleşme durumunda olabiliyor bende olmuştu
aşırı uyku isteği halsizlik bolca görülebilir
beyaz akıntı da fazlalaşma olabilir
istahşızlık görülebilir
amin canım hayırlısı olsun benim sezeryan olduğu için bence haziranın son haftasına doğum yapmış olurum kısmetse oğlumda da öyle olmuştu verilen tarihten 2 hafta önce doğum yapmıştım..
selam kızlar nasılsınız? ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı,kese göründü sonra 6+2 filandı kalp atışını duydum,en son geçen cuma gittim herşey yolundaydı 3,5 cmditekrar ocağın ilk haftası gideceğim cinsiyetinide söylerim dedi dr hadi hayırlısı artık..
amin canım hayırlısı olsun benim sezeryan olduğu için bence haziranın son haftasına doğum yapmış olurum kısmetse oğlumda da öyle olmuştu verilen tarihten 2 hafta önce doğum yapmıştım..
Hayırlısı olsun canım,benimde haftaya çarşamba var kontrolüm,eğer görebilirsek cinsiyetini görcez,bana kalırsa benimki kız :ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun canım,benimde haftaya çarşamba var kontrolüm,eğer görebilirsek cinsiyetini görcez,bana kalırsa benimki kız :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?