Tatlım ben Levent beyden cinsiyet için randevu istediğimde 14 haftayı doldurmuş olması şartı ile dedi..Oğlumu 14. hafta bitiminde kızımı da anca 15 hafta bitiminde öğrenebilmiştim..
Canım benim de zaten erken doğum riskim var. Rahim problemim dolayısıyla... senağlama
İnşallah bebişim en son ana kadar benimle kalır ve sağlıklı olur... Sonuçta mucizelere inanıyorum. Doğum ve ölüm yılı şaşmaz derler yaa...
Hayırlısı olsun...:Saruboceq:
Tatlım ben Levent beyden cinsiyet için randevu istediğimde 14 haftayı doldurmuş olması şartı ile dedi..Oğlumu 14. hafta bitiminde kızımı da anca 15 hafta bitiminde öğrenebilmiştim..
bu arada ben daha iyileşmedim,eşim de hasta yatıyor evde,gitmiyor işe dün 39 derece ateşi vardı..onu düşünmekten kendime bakamadım,erkek hasta olunca kötü oluyor,birde alışkın bir durum değil güçlüdür normalde, yenik düşmezdi(...inş.domuz gribi falan değildir..yoksa ne yaparım ben
kızlar niye kimse benim sorularıma cvp vermiyo anlayamadım neyse bende bi daha bi şey sormyım bari benneyaptımki
kızlar bende de çok aksine bi sakinlik var kızım beni deli ettigi hakde ona kızamıyorum cevap bile vermiyorum bu durum normal mi acaba
kızlar niye kimse benim sorularıma cvp vermiyo anlayamadım neyse bende bi daha bi şey sormyım bari benneyaptımki
Aman canım aman mutlaka maskeni tak tedbirini mutlaka al...
Çok fazla yakın temasta bulunma bence...
Özellikle ne olursa olsun maskeni ihmal etmemeni tavsiye ederim...
selamlar herkeze konuyu takip edıyorum artık bende katılım aranıza dedim bende 9 haftalık hamileyim sat da 8 ekim mide bulantılarım çoktu bu hafta azaldı midem aşırı yanıyorr yarın kontrole gidicem 15 günde bir gidiyorum bundan sonra ayda 1 olucak galıba inş herkesın bebeklerı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir:).
Hoş geldin prensesa,
SAT 8 Ekim olanlar çoğalmaya başladık. kaydirigubbakcemile5
Allah sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin...
selamlar herkeze konuyu takip edıyorum artık bende katılım aranıza dedim bende 9 haftalık hamileyim sat da 8 ekim mide bulantılarım çoktu bu hafta azaldı midem aşırı yanıyorr yarın kontrole gidicem 15 günde bir gidiyorum bundan sonra ayda 1 olucak galıba inş herkesın bebeklerı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir:).
hoşbulduk capri sat 8 olan yok zannedıyordum sevindim :)amin herkeze inş
hoşbulduk capri sat 8 olan yok zannedıyordum sevindim :)amin herkeze inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?