hayırlı uğurlu olsun hoşgeldinvereliniortak
belki seninkiler ikiz olduğu içindir canım..bende kızmı 12 haftalıkken öğrenmiştim:ecrin_bebek:
Kızlar bu pazar bizim evlilik yıl dönümümüz...
Cumartesi günü de bebişimizi kontrole gidicez.
Kısmet olursa 3 kişi olarak kutlayacağız...
Allah tüm sevenleri bir ömür boyu ayırmasın... :Saruboceq:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımçocuklarınızla çok sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirisiniz inşallaha.s.
Bambinocum ne güzel erken öğrenmişsin ama Levent beyin sekreteri zaten telefonda konuştuğumuzda kaç bebek olduğunu bilmiyordu.Yani arkadaş ta izmir'de Levent beye gideceği için söyledim...Bana direk 14 haftayı doldurmuş olması şart gebelik haftanınızın dediler....opuyorumnanaktan
O zaman şimdiden tebrikler canım.Allah nice mutlu yıldönümleri yaşatsın inşallah..opuyorumnanaktan:Saruboceq:
Bambinocum ne güzel erken öğrenmişsin ama Levent beyin sekreteri zaten telefonda konuştuğumuzda kaç bebek olduğunu bilmiyordu.Yani arkadaş ta izmir'de Levent beye gideceği için söyledim...Bana direk 14 haftayı doldurmuş olması şart gebelik haftanınızın dediler....opuyorumnanaktan
Canım sana ve eşine mutluluklar dilerim...benimde 3 temmuz evlilik yıldönümüm eğer bi aksilik olmaz ise doğumu da o güne istiyoruz...inşallah bizde 3 kişi olarak kutlarız :teytey:
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlardan bu zamana kadar beraber çekildiğimiz çok güzel fotoğraflarımız var.
Onlardan en çok beğendiklerimi seçtim ve evlendiğimizdeki dans müziğimizi fon yaparak çok güzel bir slayt hazırladım... Sonuna da ona olan sevgimi anlatan çok güzel bir şiir koydum. opuyorumnanaktan
Bakalım beğenecek mi? :uhm:
(Tabi yanında onun ihtiyacı olan bir hediyede aldım)
Ama nasıl izleticeğimin planını hala yapamadım.:uhm:
Aminnnnnnn:Saruboceq:ya kızlar ne fark eder ki,öğrenemezsek 1 hafta daha bekleriz sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi boş opuyorumnanaktan
belkide bebeklere ve duruş pozisyonlarına göre değiştiği içinde drlar tam emin olabilmek adına biraz daha beklemek istiyebilirler..
bende senin gibiyim bende kendimi problemli görmeye başlamıştım neyseki benim gibi hiç bi belirti yaşamayanlarda varmış sevindim:)slm kızlaaaaaaaarr. uzun süredir yoktum.. benim sat 20 eylül ama geç döllenme olmuş şu anda 10. haftamızdayız.. ama hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum.. eskiden neysem oyum.. mide bulantısı yok mide yanması yok uykuculuk yok... acaba problemli miyim neyim???????? kalp atışlarımızı 6 haftalıkken duyduk.. genel testlerimizi yaptırdık.. haftaya kontrolümüz var.. hadi bakalım hayırlısı..:)
bende senin gibiyim bende kendimi problemli görmeye başlamıştım neyseki benim gibi hiç bi belirti yaşamayanlarda varmış sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?