2010 Temmuz Anneleri : )

SAT ı 29 ekim olan bi tek nil2005 var ve belkenen doğum tarihine 07.07.20010 yazmış nasıl oluyo anlamadım benim temmuz sonuna gelio.

belki seninkiler ikiz olduğu içindir canım..bende kızmı 12 haftalıkken öğrenmiştim:ecrin_bebek:

Bambinocum ne güzel erken öğrenmişsin ama Levent beyin sekreteri zaten telefonda konuştuğumuzda kaç bebek olduğunu bilmiyordu.Yani arkadaş ta izmir'de Levent beye gideceği için söyledim...Bana direk 14 haftayı doldurmuş olması şart gebelik haftanınızın dediler....opuyorumnanaktan

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çocuklarınızla çok sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirisiniz inşallaha.s.

O zaman şimdiden tebrikler canım.Allah nice mutlu yıldönümleri yaşatsın inşallah..opuyorumnanaktan:Saruboceq:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çocuklarınızla çok sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirisiniz inşallaha.s.

Amin Amin canım...:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5

Allah herkese çocukları ile birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin..

belkide bebeklere ve duruş pozisyonlarına göre değiştiği içinde drlar tam emin olabilmek adına biraz daha beklemek istiyebilirler..

ya kızlar ne fark eder ki,öğrenemezsek 1 hafta daha bekleriz sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi boş opuyorumnanaktan

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlardan bu zamana kadar beraber çekildiğimiz çok güzel fotoğraflarımız var.

Onlardan en çok beğendiklerimi seçtim ve evlendiğimizdeki dans müziğimizi fon yaparak çok güzel bir slayt hazırladım... Sonuna da ona olan sevgimi anlatan çok güzel bir şiir koydum. opuyorumnanaktan

Bakalım beğenecek mi? :uhm:
(Tabi yanında onun ihtiyacı olan bir hediyede aldım)

Ama nasıl izleticeğimin planını hala yapamadım.:uhm:

Canım sana ve eşine mutluluklar dilerim...benimde 3 temmuz evlilik yıldönümüm eğer bi aksilik olmaz ise doğumu da o güne istiyoruz...inşallah bizde 3 kişi olarak kutlarız :teytey:

Canım sana ve eşine mutluluklar dilerim...benimde 3 temmuz evlilik yıldönümüm eğer bi aksilik olmaz ise doğumu da o güne istiyoruz...inşallah bizde 3 kişi olarak kutlarız :teytey:

Çok teşekkür ederim canım...

Allah senin de gönlüne göre versin...:Saruboceq:

ay ne romantik:asigim:

ya kızlar ne fark eder ki,öğrenemezsek 1 hafta daha bekleriz sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi boş opuyorumnanaktan
Aminnnnnnn:Saruboceq:
belkide bebeklere ve duruş pozisyonlarına göre değiştiği içinde drlar tam emin olabilmek adına biraz daha beklemek istiyebilirler..

Olabilir tabi,bu da mümkün canım..opuyorumnanaktan

selam fresh temmuz anneleri..bende 2009 temmuz annesiyim..

sat lara göre dogum tarihleri uzerine konuşulmuş..benim sat 24 eylulken d.tarihi 2 temmuz oldu..ve benim gibi birçook arkadsın dogum tarihi farklı oldu..sat lara takılmayın derim..

saglıcakla gelsin bebekleriniz guzel anneler..:=)

slm kızlaaaaaaaarr. uzun süredir yoktum.. benim sat 20 eylül ama geç döllenme olmuş şu anda 10. haftamızdayız.. ama hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum.. eskiden neysem oyum.. mide bulantısı yok mide yanması yok uykuculuk yok... acaba problemli miyim neyim???????? kalp atışlarımızı 6 haftalıkken duyduk.. genel testlerimizi yaptırdık.. haftaya kontrolümüz var.. hadi bakalım hayırlısı..:)

bende senin gibiyim bende kendimi problemli görmeye başlamıştım neyseki benim gibi hiç bi belirti yaşamayanlarda varmış sevindim:)

arkadaşlar ben şu takvimi yapıyorum profilimi kopyalıyorum kabul olmuyor neden
birisi ne olur yardım etsin bana
sabhtan beri uğraşıyorum nerde yanlış yapıyorum yaa

bende senin gibiyim bende kendimi problemli görmeye başlamıştım neyseki benim gibi hiç bi belirti yaşamayanlarda varmış sevindim:)

ayyy ben de sevindim benim gibi olan birini bulduğum için... demekki normaliz:)
bu arada rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin??? sat 20 eylül geç döllenme var... 28 yaşımdayım... 52 kiloyum.. erkek olduğunu tahmin ediyorum.. ama ailecek kız istiyoruuuzz:):ecrin_bebek:

merhabalar
benim gibi hiç belirtisi olmayanları görünce keyfim yerine geldi kendimi doğal sürecimde hissetmeye başladım. uykulu diilim uykusuzluk çekiyorum sabahları çok erken uyanıyorum dönüp duruyorum kurdukça kuruyorum falan filan. benim sat 12 ekim geç döllenme olmuş sadece keseyi gördük haftaya kısmetse fazlasını görmeyi umuyoruz...
Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

beni de listeye eklerseniz sevinirim
yaş 29 kilo 52 vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…