2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin yase senide loriloriyide ekledim. bende yarın doktora gitcem inş. kalp atışlarını duycaz.

kızlar hiç belirtileri olmayan var mı benim gıbı. çevremde bırsürü hamile var cok agır geçiyor ben artık şüphe etmeye bakladım normal mı sızce?

kızlar hiç belirtileri olmayan var mı benim gıbı. çevremde bırsürü hamile var cok agır geçiyor ben artık şüphe etmeye bakladım normal mı sızce?

suvari,
benim de geçen haftaya kadar hiç belirtim yoktu şimdi azar azar başladı,
mesela bir arkadaşımın gebelik boyunca hiç bulantısı olmamıştı, sadece uykusu geliyordu
her gebe aynı şikayetleri yaşamıyor rahat ol a.s

nabersiniz taze annişler bakiimmm.... nasıl gidiyo hamişlikkk ...

şu liste bir ortaya çıksa da görsek kaç kişiyiz.. biz 2008 temmuz anneleri ( aynı zamanda 2008 temmuz annesiyim malum ) 105 kişi filandık ... hey gidi günler heyyy .. hala daha kopmadık inş. sizlerle de öyle olurrrr opuyorumnanaktan

liste çıkmış da haberim yokmuş .. ohhh süper yaa daha şimdiden kalabalığız ... 41 kere maaşallaaaahhhh Allah hepimizin tamamına erdirsin inş. :Saruboceq:

anaaa ben yokum listede aşkolsun suleeeeeee ( sat 22 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz ilk kilo 56 şu an 57 ye ramak var (((

Son düzenleme:
bu arada cmts de benim randevum var hiç hamile gibi hissetmiyorum ilk kez ultrasona girecem dua edin inş. her şey yolundaaır.. hadi öptüm mucuxxx....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…