bake hele bakkk :))))))))
ikinci bebe istiyor hee kocan..kıs bırakcaksa yap bitane daha ne olcak ki...amannnnnnnnnnnn doğan büyüyor işteDDDDd
:)) Allah nasip ederse ins istiyorum canim sali dr uma gitcem hamilelik icin bir sakinca yoksa birakicam hapi:)) bide su burun ameliyatindanda kurtulayim:)))
Bugun dogan bebekler ne sansli. 11.11.11 dogum tarihleri olacak:)
hayırlsıı olsun cnmm...
doğurun bakalım temmuz annelerii...
günaydın şekerimmGunaydinlar
Bugun dukkanin acilmasi bana kismet oldu:) umarim tum anneler ve bebisler iyidir.
İstanbul bugun cok soguk ve kasvetli.Havalar sogudu artik,ustunuze basiniza,yediginize ictiginize dikkat edin:)
Bu aralar BOGMACA hastaligi salgini varmis.kuzenin ogluda yakalandi aman dikkat edin kizlar mumkun oldugu kadar disari cikartmayin.Bende bugun berayi kontrole goturcem bakalim boyumuz kilomuz ne durumda.
Bu arada haftaici istanbulun tadini iyi cikardim.en son cmt gunu ortakoyde bir barda sarki soledim en son bizim masa haricinde bir masa kalmistionlarda buyuk ihtimal sarhostu yoksa niye alkislasinlar karga sesimi
Benden haberler bukadar opuyorum hepinizi
GUNAYDIN KIZLAR..
bugun çok yoğunum...
sizdede pek ses seda yok zaten..
bizim ki pek iştahsız bizim evde ....
ya dediğiniz hiç bir kahvaltıyı yemıorr..
bazen zorla yumurtalı patates... yada domatesle yapıp veriorm..
neden öyle oldu benm sıpaa...
Gunaydinlar
Bugun dukkanin acilmasi bana kismet oldu:) umarim tum anneler ve bebisler iyidir.
İstanbul bugun cok soguk ve kasvetli.Havalar sogudu artik,ustunuze basiniza,yediginize ictiginize dikkat edin:)
Bu aralar BOGMACA hastaligi salgini varmis.kuzenin ogluda yakalandi aman dikkat edin kizlar mumkun oldugu kadar disari cikartmayin.Bende bugun berayi kontrole goturcem bakalim boyumuz kilomuz ne durumda.
Bu arada haftaici istanbulun tadini iyi cikardim.en son cmt gunu ortakoyde bir barda sarki soledim en son bizim masa haricinde bir masa kalmistionlarda buyuk ihtimal sarhostu yoksa niye alkislasinlar karga sesimi
Benden haberler bukadar opuyorum hepinizi
sefa olsun arkadaşım. nasıl da iyi gelmiştir.
darısı başımıza...
günaydın kızlar...
evde dinlenerek geçirdiğim bi haftasonundan çıktım zıpkın gibiyim:)
pek yaptığımız bişey değil ama iyiymiş evde dinlenmek
günaydın şekerimm
eğlenceli,dinlenmeli bi istanbul oldu senin için ne güzel yapmışsın
maşallah kuzucuğaaCok sukur eve donebildik.
11.500 gr
79.5 cm olmus beraycik
seni özlüyordur canım yaaGünaydın güzel anneler...
Bugünün açılışı bana kısmet oldu
Dün yine çok çok yoğun bir gündü..Akşam 23:30 da çıktık yine iştenn..
Akşam eve zor attım kendimi..Özgecikte uyumamış tabii....Bir kaç gündür yine
bozuldu uyku düzenimiz maaşallah iyidik güzel uyuyordu...Şimdi yine gitti düzen...
Bütün gece mızıldandı durdu sürekli emmek istedii yanımıza alıyorum durmuyor yatağına yatırıyorum
5 dk.sonra kalkıp ağlıyor...Tamamiyle zor bir geceydi yani...
Zombi gibiyim vallahi bu sabah...Akşam olsada eve gitsek modundayım...
Herkese hayırlı günler diliyorum...
Merhaba kızlar
Bayram dönüşünden beri uğrayamadım buralara merak eden ismimi anan arkadaşlar olmuş saolun bunu görmek insanın hoşuna gidiyor
Sevilmek güzel şey hele de sizler gibi hatunlar tarafından.
Bayramda Niğdeye gittik
Eltimlere
4 yaşında bir oğlu var
Ve dollllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama öyle böyle değil bir sürüüüüüüüüüüüü oyuncağı var
Hepsi de nasıl güzeller ben bile oynamak istedim
rüzgarcan oyuncak cennetine düşmüş gibi oldu acayip mutluydu
Babannemiz dedemiz amcamız yengemiz abimiz
herkes Rüzgarı mıncık mıncık mıncıkladı
Bizimkinin de bu durum çok hoşuna gitti
Yengesi 3 gün boyunca hep Rüzgarı da düşünerek menü hazırladı saolsun
ama benim oğlum 3 gün boyunca hiç yemek yemedi
Bişey oldu çocuğa çok mutlydu çok sevinçliydi acayip formundaydı ama yemek yemedi
Bana da çok iyi geldi
Rüzgarı uyuttuğumda ben de hep yanında uyudum düşer bahanesiyle yemeklerde hazır önüme geldi
Hatta eltim saolsun hadi biz bakalım çocuğa siz çıkın karı koca bi 2-3 saat geizn dedi
Ayy gitmişiz yemek yemişiz başbaşa çay içimişiz araba talimi yapmışız nasıl iyi geldi
eltime hediye yollamayı düşünüyorum hem bizi böyle güzel ağarladığı için hem de ablam gibi davrandığı için
Elektrikli rende alıcaz eşimle hediye olarak.
Bu arada evleri dublexti
ayy in çık popomun kenarları ağrıddı valla
Allah dublexte yaşayanlara kolaylık versin.
Kızlar şimdi çıkmam lazım öğlene görüşürüz
Özledim hepinizi tek tek
Papaptyacım dayan gülüm dayan son bıdıklıkları bizimkilerin ben de uykususzum:)))Hep olduğu gibi.
missssss
bu kişinin eltin oldupuna eminmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?