• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaslar bende kısmetse temmuz annesı olucam sonundan yakalıorum temmuzu 30/07/2010 kısmetse.. bende 29/07 dogumluyum bakarsınız aynı dogar annesıyle:))

Merhaba canım. Ay ne güzel ana kız aynı gün Doğumgünü. Ya bakarmısın kız dedim bebişe. Allah mı söyletti nedir?

hayır hiç kilo almadım kilom aynı,
ama felaket şişkinlik var,
sabah pantolonumu normal giyiyorum akşam sıkıyor

Hım anladım ..kabızlıktan dolayı öylesin...Ben de dün kontrole gittim ,doktor ultrasonda dedi ki; bu neee ne çok gaz var karnında bebeği görmekte zorlanıyorum vs.. dedi ama sonra gördük pıt pıtları çok şükür..

Ben de dedim; kabızım diye, hemen ilaç yazdı dün gece bir hafifledim sorma:)

Ben pantolanlarımı giyiyorum ama kazaklardan bakınca bir çıkıntı var. Artık badi tarzı giyinemiyorum. :CüvCüv:

Göbeğim belli oluyor. Ben de tatlı tatlı seviyorum. Uyurken de eşimin eli hep göbeğimde öyle uyuyoruz. :nazar::nazar:

en son iki hafta önce bakılmıştı..şimdi iki hafta sonra gidicem tekrar acaba hemen gidip baktırsammı?endokrin drum bişey demedi ama sen öyle deyince endişelendim şimdi..

Canım Hamilelikte her ay gitmen lazım ama..bebeğin zekası için şart..Tsh 2 buçuğun altında olmalı..Normal değerlere bakma...

Rica ederim canım,haklısın güzel şeylerden bahsedelim..
benim eski nickim badem ve AdaEge idi arkadaşlar..

Bambino canım Satımız aynıymış senle. Hadi bakem aynı gün doğuruyormuşuz.

ay evet canım bana 11 temmuz gibi dedi ama bebekler çok nadir gününde gelir..ben 6 temmuz,kızım 4temmuz.kısmet olursa bunuda 5 temmuzda doğurmayı planlıyorumzemuszemus

canım ben istanbuldanım :) ama malesef iş yoğunluğundan dolayı pek takip edemiyorum.. ilk kontrolümüze kayınvalidemin ısrarı üzerine haznedar meltem hastanesine gittik.. kısmet memnun kalırsam sürekli oraya gitmeyi düşünüyorum.. bu hafta sonu inşallah allahım kısmet ederse bebişimin kalp atışlarını dinliycez:Saruboceq:
çok memnun oldum canım kendime ist.birini buldum sonundakaydirigubbakcemile5.bende ilk kontrolüme tedavi gördüğüm memorial hast.gittim.şimdi medical park düşünüyorum.
iki bebeği mezarda olan benmiyim tek diye düşündüm bir an ,ama saçma olucak de mi...mafoldumben mafoldumben

ben varım canım malesef ama benimde 2 kızım mezardalar ve ben hiç gidemedim mezarlarına mafoldumben.

Hım anladım ..kabızlıktan dolayı öylesin...Ben de dün kontrole gittim ,doktor ultrasonda dedi ki; bu neee ne çok gaz var karnında bebeği görmekte zorlanıyorum vs.. dedi ama sonra gördük pıt pıtları çok şükür..

Ben de dedim; kabızım diye, hemen ilaç yazdı dün gece bir hafifledim sorma:)

hayırlı olsun :dance: :nazar:
ben de önümüzdeki hafta gideceğim, sorarım, ilaç falan verir belki,

Doğum tarihi diyincee ben de 16 Temmuz doğumluyum.

Sat göre boncuğumun muhtemel doğum tarihi 15 Temmuz...

ınşallah Temmuz bebeği olur.

Zaten varya hormonlar yüzünden midir nedir inanılmaz hassaslaştım. Her şeye ağlıyorum . Kafama herşeyi takıyorum. Sabah üretim müdürü odama geldi ve Ek araştırma yapıp raporumu biraz daha kapsamlı yazmamı istedi.Binlerce kez olmuştur. Bazı durumlarda ister. Bayılacaktım ağlamaktan. Zoruma gitti ya resmen. Zor sakinleştirdiler. Mazallah fırça yeseydim ki nadir de olsa olur bu ozaman ne olacaktı acaba ?

ben daha hamile olduğumu bilmiyordum işyerimde ufak bi sorun yaşamıştım dediğim gibi ufak bir sorum ama hüngür hüngür ağlamıştım zor sakinleşmiştim demekki hormonlar iş başındaymış o zaman haberim yokmuş :) bir de çok alınganmı oldum ne

Merhaba canım. Ay ne güzel ana kız aynı gün Doğumgünü. Ya bakarmısın kız dedim bebişe. Allah mı söyletti nedir?

ayy neguzel kız olur ıns.. gercı onemlı olan saglıklı olmasıda. herkes erkek dıyor bı ıkı kısı ıcıne sende eklendın kız deyınce sımdı:))alkisalkisalkis

çok memnun oldum canım kendime ist.birini buldum sonundakaydirigubbakcemile5.bende ilk kontrolüme tedavi gördüğüm memorial hast.gittim.şimdi medical park düşünüyorum.

ben varım canım malesef ama benimde 2 kızım mezardalar ve ben hiç gidemedim mezarlarına mafoldumben.

Ben gidiyorum bazan...:çok üzgünüm:

Şimdi pc kamerasından göbeğim çekmeye çalışıyorum ,ama beceremedim daha..:kedi:

ben daha hamile olduğumu bilmiyordum işyerimde ufak bi sorun yaşamıştım dediğim gibi ufak bir sorum ama hüngür hüngür ağlamıştım zor sakinleşmiştim demekki hormonlar iş başındaymış o zaman haberim yokmuş :) bir de çok alınganmı oldum ne

Ya varya nerdeyse istifa edecektim. Bana beceriksiz dedi, yaptığım işi beğenmedi diye hüngür hüngür ağladım. Bırakın beni gidecem dedim kızlar bırakmadı. Hala hafif hafif iç çekiyorum . Ne ağlamışsam o kadar. Halbuki kadın birşey demedi zaten sever beni demez.Fırça atarken bile çok kibardır. Tam İstanbul hanımefendisidir. Topiğe girdim de dağıldı biraz kafam.

ay evet hamileyken hormonlar bi acayip oluyo..zaten alınganımdır şimdi kat kat fazla..bide sinirli oldum durup duruken çatıcak yer arıyorum bazen sonra çok üzülüyorum iki saat kendimi yiyorum:sinifsinif:

Kazağı biraz sıyırdım ,dizlerimin üzerinde durarak anca çekebildim...:kedi:
Göbiş topiğine ekleyeyim :asigim::asigim:

Selam arkadaşlar bende ıstanbuldayım ve Ethica ıncirli Hastanesine devam ediyorum. ılk gebeliğimi takip eden doktor çok güvenilir ve etik bir dr gerçekten de. Yani birde rahat benim için drun rahat olması çok önemli yani beni korkutmamalı gereksiz saptamalarla. Bu da öyle doğaya inan diyor ve doğaya inanıyorum. :))) Benim göbeğim zati 5 aylık hamile gibi ki ilk hamilelikten yadigardır kendileri sanırım ikincisinden sonra bi estetiklik işim olacak...

Back
X