Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bende göbek diye birşey yoktur normalde...bu göbekli halim...
Bu arada bende göbek diye birşey yoktur normalde...bu göbekli halim...
Benim de 2. hamileliğim..
geçen sene 2009 temmuz annesiydim.
yine ikizdi...
ama 4,5 aylık zamansız doğum yüzünden kaybettim..(rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali ).
]
Kazağı biraz sıyırdım ,dizlerimin üzerinde durarak anca çekebildim...:kedi:
Göbiş topiğine ekleyeyim :asigim::asigim:
Göbek değil o göbüşşş :))
oyoyoyoyo cici göbiş olmuş kısssssss :))) :CüvCüv::CüvCüv: maşallah canım :)
Ooo Liyadora sen bayağı hamilesin ya..:)
Hadi hayırlısı:)2 tane ya ondandır..
Canım benim dr um kocaelideydi..İzmirde de bir sürü dr a gittim ama basiretim mi bağlandı nedir.hiç biri ölçmedi rahim ağzını...mafoldumbenliyadora sana özel msj atmaya çalıştım ama kapalı sanırım,
geçen yılki doktorun kimdi?
ben de dr. değiştirdim de...
burdan söylemek istemezsen özelden msj atabilirsin,
liyadora maşallah canım çok şeker..ama benimki seninkinden kocaman..zaten iriyim göbeğim vardı, şimdi bide gaz var:kedi:sabah kalkınca gayet güzel akşama doğru 5 aylık gibi oluyo-tatlicadiarzu-
liyadora bune ya maşallah sen sanki 3 aylık hamilesin.normalde göbeğin varmıydı.
Selam arkadaşlar bende İstanbuldayım ve Ethica İncirli Hastanesine devam ediyorum. İlk gebeliğimi takip eden doktor çok güvenilir ve etik bir dr gerçekten de. Yani birde rahat benim için drun rahat olması çok önemli yani beni korkutmamalı gereksiz saptamalarla. Bu da öyle doğaya inan diyor ve doğaya inanıyorum. :))) Benim göbeğim zati 5 aylık hamile gibi ki ilk hamilelikten yadigardır kendileri sanırım ikincisinden sonra bi estetiklik işim olacak...
kızlar benim canımsürekli birşeyler çekiyor....midemde kötü ama genede aklıma geleni yemek istiyorum..sizdede varmı bu aşerme durumları.
SULECİK canım ben keseleri ve kalp atışalrını duydum.ikizlerim olacak inşallah.