• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Canım aynı durum benim içinde geçerli sabah senin göbüşten biraz küçük ama öğleden sonra hayli şişiyorum ki düşün senin bebişler ikiz...

cep teli ile yarım yamalak çekmeye çalıştım,Önden böyle görüyorum karnımı..Öne doğru sivri...Sanırım benim iç karnım dar.Bu yüzden erken beliriyor...

evet canım.zayıf olunca birde içkarın dar olunca göbek daha erken belirginleşiyor.hele hamileliğin 30.haft.devasa bir karın oluyor,ha birde senin göbeğinin alt ve üst kısmında çizgi varmıydı.kahverengi gebelik çizgisi.

arkadaşlar merhaba ben de 9 haftalık hamileyim bebeğim 14 temmuzda gelcek inşallah
ama 2 gündür çok kötüyüm
sizden de istedimi dr bilmiyorum rubella testi yaptırdık ve pozitif çıktı
yani şuan kızamıkçık virüsü var bende ve bu akşam belli olacak herşey
bebeğe çok zararlıymış doktorumla görüşcem
bütün heyecanım gitti 3 sene sonra bana sürpriz yapan ilk bebeğim beni bırakcak galiba
başarısız aşılama ve tüpbebek ardından kendisi gelmişti doğal yoldan
nolur dua edin çok ihtiyacım var
RABBıM HEPıNıZıN BEBEKLERıNE SAĞLIK VERSıN

liyadoracım sen bu göbiş işine iyi takmıssın galiba ama çok tatlı görünüyo göbiş
Yok takmadım canım ama benim daha çıkmadı diyen arkadaşlar olunca ben de foto çekeyim dedim..
evet canım.zayıf olunca birde içkarın dar olunca göbek daha erken belirginleşiyor.hele hamileliğin 30.haft.devasa bir karın oluyor,ha birde senin göbeğinin alt ve üst kısmında çizgi varmıydı.kahverengi gebelik çizgisi.
Benim bebeklerin doğumundan sonra hafif kahverengi bir çizgi oluştu.Zamanla kayboldu..Ama şu an o çizgi yok..
hımm bende işte 10+3 karnm böle daha 2,5 ayda böle cıkmaz kılodan dye dusunyrdum canm bnde ama benım yanlrım belmde kalnlştı
Canım benim de belimde kalınlaşma var.Ama göbek öne doğru bende şu an..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba ben de 9 haftalık hamileyim bebeğim 14 temmuzda gelcek inşallah
ama 2 gündür çok kötüyüm
bütün heyecanım gitti 3 sene sonra bana sürpriz yapan ilk bebeğim beni bırakcak galiba
RABBİM HEPİNİZİN BEBEKLERİNE SAĞLIK VERSİN

Ayy canım seni en iyi anlayacaklardan biri benimdir herhalde...
Ben de kızamıkçık aşısı yaptırmıştım. 2,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Yaptırdığım ilk testim de rubella IgM pozitif ikincisinde negatif çıktı.
Doktorum korkulacak bir durum yok dese de hala aklımda tam çözülmüş değil aslında...
Avidite testi yaptımayı planlıyorum. aslında yapıldı ama yanlışlıkla toxoplazma aviditesine bakmışlardı. Sonuç negatif olunca gerek yok dedi ama ben aslında huzursuzum.

Allah gerçekten yardımcın olsun. İnsanın sevinci kursağında kalıyor resmen.

Sen hangi testleri yaptırdın canım?

ama 2 gündür çok kötüyüm
GEÇMİŞ OLSN CANM TÜM DUALRIMZ SENNLE:teselli:
AMİNNNN:Saruboceq:

ama 2 gündür çok kötüyüm

İnşallah canım bir sorun olmaz.

Ayy canım seni en iyi anlayacaklardan biri benimdir herhalde...
Ben de kızamıkçık aşısı yaptırmıştım. 2,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Yaptırdığım ilk testim de rubella IgM pozitif ikincisinde negatif çıktı.
Doktorum korkulacak bir durum yok dese de hala aklımda tam çözülmüş değil aslında...
Avidite testi yaptımayı planlıyorum. aslında yapıldı ama yanlışlıkla toxoplazma aviditesine bakmışlardı. Sonuç negatif olunca gerek yok dedi ama ben aslında huzursuzum.

Allah gerçekten yardımcın olsun. İnsanın sevinci kursağında kalıyor resmen.

Sen hangi testleri yaptırdın canım?

CANIM İŞTE BENDE Bİ GARİPLİK VAR İKİSİ DE POZİTİF
dr test sonucunu gördükten sonra farklı iki yerden daha tekrarlamamı istedi onlarda da hem igm hem img pozitif malesef..
dr ne dicek çok merak ediyorum
bugün kalp atışlarını duycaktık inanın kendimde değilim offf

| | | | | | | | |
:nazar:|***KK NİCK***|YAŞ|SAT|T.DOĞUM T.|İlk Kilo|Bebiş Cinsiyet|C.Tahmin|Bebiş Adı|********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27|24.09.2009|01.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.:nazar:|
2| KATREM| 24|29.09.2009|06.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü:nazar: İnşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELİFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |??|Keseyi gördü :nazar:|
4| SEVDALİKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |??|İnşallah hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:İnşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
9|İZMİRLİİ|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü:nazar::nazar::nazar:|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|??|??|??|
11|CAPRİ| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|??|İnşallah cumartesi keseyi görecek :Saruboceq:|
12|GELİŞİMCİ| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|??|
13|VİSNESUYU| 25|05.10.2009|??.07.2010|61|??|??|??|??|
14|EBEBİS| ??|03.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
15|PAPATYA16| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
16|BANBİNO| 28|03.10.2009|10.07.2010|79|??|??|??|??|
17|LİYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|??|??|??|
18|SEDAAHMET| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
19|NEFERTİTİ50| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
20|ARTVİNLİ9876| ??|10.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|İnşallah bayramdan sonra hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak:Saruboceq:|
21|SUHENZA| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
22| elif_sena| 25|22.10.2009|28.07.2010|??|??|??|??|:nazar:|
23|sulecik |25| 29.10.2009 |30.07.2010 |63|??|??|??| cumaya hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak inş. :nazar:
24| komplex | 28 |03.10.2009 |10.07.2010|69|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.:nazar:
25| ARTVİNLİ9876|27|10.10.2009|??| 63|??|??|??| Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu ve ikizleri olcak inş.:nazar:

geri kalanlarada yarın devam edelim[/QUOTE]

sulecik beni de ekler misin listeye...
sat tarihim:15 ekim
tahmini dogum: 15-22 temmuz
kilo:76
kese ve pıtpıtımız duyuldu:))
tahminim:erkek

şimdiden teşekkürler..

dr test sonucunu gördükten sonra farklı iki yerden daha tekrarlamamı istedi onlarda da hem igm hem img pozitif malesef..

canım inş.bi sorun olmaz rabbim yardımcın olsun

son adet tarihi muhtemel doğum tarihi yaş ve kilonuda yazarsan ekliyeyim canım.

Rica etsem benide ekleyebilir misin bende beceremem çünkü
sat:8 ekim / muhtemel d.tarihi: 15 temmuz / yaşım:27 kilom:72 ayrıca keseyi gördük ve kalp atışlarınıda dinledik
Bu arada benim kilom fazlamı dersiniz ama sanırım hamile kalınca 2 kg aldım sanırım

Canım daha önce aşı felan yaptırdın mı?
Yoksa gebelikle beraber mi geçirilmiş bir durum var acaba?

Benim de ilk başta her ikisi de pozitifti daha sonra IgM negatife döndü.

IgM pozitif olunca ya hastalığı yakın tarihte geçirmişsin ya da daha önce aşı yaptırdıysan oluyor canım.

Aşı olduysan da 3 ay sonra gebelik planlamak gerekiyormuş. Ama bazı kişilerde 1 ay sonra IgM negatif IgG pozitif olabiliyor kişiye göre değişiyor.

Ama senden doktor önce avidite testi isteyecektir. Bu test hastalığı ne zaman geçirdiğinin sonucunu yüzde olarak veriyor. Yani yakın mı uzak bir tarih mi diye? Eğer uzak bir tarih çıkarsa hiç bir problem olmaz. Ama yakın tarih çıkarsa gebeliğin sonlandırılması gerektiğini söylüyorlar.

Eğer doktorun bu testi istemezse mutlaka sen yaptır veya doktoruna hatırlat canım.

Allah yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın...:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben cinsiyet konusunda çok kararsızım içime tam bi sey dogmuyor ilkinde kız dedim kız oldu ama bunda pek bi sey hissetmiyorum am bazen erkek diyede düşünmüyo degilim çünkü ilk gebeligimden cok farklı bu ama saglıklı olsunda baska bi şey problem degil

Sulecik canım ,artvinli yi 2 kez yazmışsın..

Bana da bebeklerden en az biri erkek gibi geliyor...

Back
X