herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
bende hala duyamadim hayatim ilk randevum yarin aksam, korkudan geberdim su iki hafta boyunca ya duyamassam ya bi aksilik olursa ya bos gebelikse gibi filan .. o yuzden snein stresini cok iyi anliyorum insallah duyariz su pitpitlarida icimiz bi rahatlar ...
burda bi tek doktora gitmeyen benim bebeğim kaç haftalık bile olduğunu bilmiorum tam olarak bi yarın olsaydı da gitseydim doktora ya![]()
bende ayniyim hayatim nefret ediyorum su fransanin jinekolog siralarindan randevu almak icin bayramda aradim martin sekizine vedi dedim ben hamileyim son adet tarihini sordu uc hafta sonraya verdi .. eger hamile olmasaydim marta kadar bekleyecekmiydim dedim sekretere oda acilse durumunuz hastaneye gidin cok doluyuz dedi bu aradigim 5. jinekolog en erken veren sizssiniz dedim .. kisaca sinir oldum su 3 hafta boyunca
ya cok galesizler turkiyedeki gibi degil yada benmi cok pimpirikliyim bilmiyorum ..