• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Tatlım ben Levent beyden cinsiyet için randevu istediğimde 14 haftayı doldurmuş olması şartı ile dedi..Oğlumu 14. hafta bitiminde kızımı da anca 15 hafta bitiminde öğrenebilmiştim..

belki seninkiler ikiz olduğu içindir canım..bende kızmı 12 haftalıkken öğrenmiştim:ecrin_bebek:

Canım benim de zaten erken doğum riskim var. Rahim problemim dolayısıyla... senağlama

İnşallah bebişim en son ana kadar benimle kalır ve sağlıklı olur... Sonuçta mucizelere inanıyorum. Doğum ve ölüm yılı şaşmaz derler yaa...
Hayırlısı olsun...:Saruboceq:

ayy allah korusun canım erken doğum olmaz inşallah ben de ilk bebeğimde erken doğum yaptım korkuyorum o yüzden sonuçta ben de risk gurubundayım ama kasılmalara dikkat et eğer kasılma olursa hemen dr haber ver canım bu çok önemli

bu arada ben daha iyileşmedim,eşim de hasta yatıyor evde,gitmiyor işe dün 39 derece ateşi vardı..onu düşünmekten kendime bakamadım,erkek hasta olunca kötü oluyor,birde alışkın bir durum değil güçlüdür normalde, yenik düşmezdi :((...inş.domuz gribi falan değildir..yoksa ne yaparım ben

Tatlım ben Levent beyden cinsiyet için randevu istediğimde 14 haftayı doldurmuş olması şartı ile dedi..Oğlumu 14. hafta bitiminde kızımı da anca 15 hafta bitiminde öğrenebilmiştim..

çok bi fark yok bende 13 haftada oluyorum...o zamana kadar zaten herşeyi belirgin oluyor muhtemelen görürüz...gösterirse tabiii...olmadı 1 hafta daha dayanırım :Saruboceq:

bu arada ben daha iyileşmedim,eşim de hasta yatıyor evde,gitmiyor işe dün 39 derece ateşi vardı..onu düşünmekten kendime bakamadım,erkek hasta olunca kötü oluyor,birde alışkın bir durum değil güçlüdür normalde, yenik düşmezdi :((...inş.domuz gribi falan değildir..yoksa ne yaparım ben

Aman canım aman mutlaka maskeni tak tedbirini mutlaka al...

Çok fazla yakın temasta bulunma bence...

Özellikle ne olursa olsun maskeni ihmal etmemeni tavsiye ederim...

kızlar bende de çok aksine bi sakinlik var kızım beni deli ettigi hakde ona kızamıyorum cevap bile vermiyorum bu durum normal mi acaba

Canım bu kişiden kişiye göre değişen bir durum bence...

Herkes asabi veya sinirli olacak diye bir durum yok.

Mesela bende de normalden apayrı bir sakinlik söz konusu...

Normalde sinir olduğum şeylere şimdi vurdum duymaz davranabiliyorum...:umursamaz:

Ben de şaşıyorum kendime... Normalde sinirlenmem lazımdı ama umrumda değil nasıl yaa felan diyorum...

herkese hayırlı günler diliyorum kızlar........nasılsınız........benim bugün midem çok kötü,sabahtan beri ne yesem çıkarmak zorunda kaldım.......ya birde neden sizi dr.2 haftada bir çağırdı.benim dr.4 hafta sonra gel,eğer ben daha erken gelmek istiyorum dersen 3 hafta sonra gel dedi.

Aman canım aman mutlaka maskeni tak tedbirini mutlaka al...

Çok fazla yakın temasta bulunma bence...

Özellikle ne olursa olsun maskeni ihmal etmemeni tavsiye ederim...

Maskesiz çıkmam abi gibi oldum zaten kaydirigubbakcemile3...takıyorum canım mecburen..ama arabada giderken insanların bakışları çok sinirlerimi bozuyor..bende sinirli sinirli bakıyorum onlara hemen kafalarını çeviriyorlar :lepi:

Liyadora evet tahmini doğum tarihimi 20 temmuz demişim Sulecik'e ama farketmeden öyle yazmışım, yoksa doktorum da bana 22 temmuz demişti..Gerçi farketmez 1-2 gün oynuyor zaten sorun değil:)

Bu arada bu saatlere kadar birşey yememen doğru değil hele ki sen ikiz taşıyorsun, bünyeni sağlam tutman lazım..[

Sulecik sen de bu zamana kadar neden gitmedin doktora cık cık cık..

selamlar herkeze konuyu takip edıyorum artık bende katılım aranıza dedim bende 9 haftalık hamileyim sat da 8 ekim mide bulantılarım çoktu bu hafta azaldı midem aşırı yanıyorr yarın kontrole gidicem 15 günde bir gidiyorum bundan sonra ayda 1 olucak galıba inş herkesın bebeklerı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir:).

selamlar herkeze konuyu takip edıyorum artık bende katılım aranıza dedim bende 9 haftalık hamileyim sat da 8 ekim mide bulantılarım çoktu bu hafta azaldı midem aşırı yanıyorr yarın kontrole gidicem 15 günde bir gidiyorum bundan sonra ayda 1 olucak galıba inş herkesın bebeklerı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir:).

Hoş geldin prensesa,

SAT 8 Ekim olanlar çoğalmaya başladık. kaydirigubbakcemile5

Allah sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun hoşgeldinvereliniortak

Kızlar bu pazar bizim evlilik yıl dönümümüz... :nazar:

Cumartesi günü de bebişimizi kontrole gidicez.

Kısmet olursa 3 kişi olarak kutlayacağız...

Allah tüm sevenleri bir ömür boyu ayırmasın... :Saruboceq:

Back
X