evine hoşgeldin canım tatil dönüşü insanı en çok zorlayan evin birikmiş temizligiSelam kizlar bende kafayi yedim desem yeridir.dun gece edirneye geldik cok sukur.camasir yikadim astim arkama dondugumde baktimki camasirlar yerde,beray hanim hepsini indirmis asagi:) birara beraydan ses cikmayinca killandim bir baktim elinde zeytinya sisesi ters cevirmis Allahtan kapagi acamamis.kaba bi temizlik yaptim ama prs ye abla gelecek ince temizlige cam cerceve dip kose.bide bos ardiye odam var orayi bosaltip beraya oda yapicaz nasil yapicam bilmiyorum bisuru ivir zivir var.bugun ust kata hirsiz girmis sinirlerim bozuldu..
Son olarak keci suti nerde bulabilirim siz bebislerinize keci sutu verdinizmi hic cok iyi diyolar
gunaydın kızlar...
ayy pazarlar konserveler..
ben ne yaptım hiçbişee...
off offf offf .... evde hiçbir faaliyetim yok...
otelden farksız... tv bile açmıorum yatak odası mutfak banyooo...
misafir gelirsee... kek çay meyve işlerii...
çamaşır yıka ser toplaa..
kızlarrr... özlüyorum ben ev hallerimi yaaa... kışlık hazırlıklar falan...
pert oldum valla.. ordan oraya...
Günaydınn Esma..
çalışırken zor be canım haklısın haklıyız yani...
Aynen şikayetler yakın yani..
Evden zor çıkıyorum eve zor atıyorum kendimi...
Akşam ekstradan bir kek yapayım dedim kayınvalidem istiyordu...
hem özge de yer dedim...Ayy zor çıktım mutfaktan...
Kışlık içinde dolaba zar zor birşeyler koyduk çoğunuda kayınvalidem yaptı koydu zaten...
Yoksa benim yapmam bu tempoyla zor yani..
bu sözüm ikinizede siz zaten çalısarak evinize çok büyük bir katkıda bulunuyorsunuz.kimse sizden kışlık erzak yapmanızıbekleyemez kendinize zor yetiyosunuz yorgun argın işten gelip yemek bulaşık evi topla düzelt bide üstüne minik canavarlar allah yardımcısı olsun çalısan annelerin çok zor