Efimm ilgin için çok teşekkür ederim canım..
Mecburen yapıyorsun Efim kadınların hali böyle işte..
Eşim aslında bana yardım ediyordu takii kızım olana kadar ne olduysa oda ondan sonra elini eteğini çekti...
Tam yardım etmesi gereken zamanda yalnız kaldım..Konuşuyoruz tabiki ama bugün çok yoruldum diyor birde dekorasyon işinde olduğu için gündüz gerçekten yoruluyor...Kayınvalideme gelince birlikte oturuyoruz zaten o sadece kızıma bakıyor birde yemek yapıyor gerçi artık yemekte yapmak istemiyor bununla iş yapılmıyor çok yaramaz diyor...Biz eve gidince oda köşesine oturup dinleniyor arada bulaşıklara el attığı olur mesela akşam..Ben yaşlıyım artık siz gençsiniz benden işmi bekliyorsunuz diyede yorum yapıyor...O yüzden bende üzüldüğüm için ve kimseden laf duymamak için kendi kendime didinip duruyorum maalesef...
Yazdıklarını okuyunca üzüldüm demek ki dışarıdan halim bu kadar vahim duruyor desene...
Kızımda doğduğundan beri ne biberon nede emzik almıyor o yüzden sadece beni emmek istiyor...Gece mamasını yiyip yatmasına rağmen sürekli emmeye kalkıyor...Normal süt vermeye çalışıyorum bardakla onuda içmiyor...Çabalarım boşa çıkıyor..Bizim derdimiz meme yani..Bıraktırmaya kıyamıyorum sütüm var sonuçta diye...O yüzden günlerim ve gecelerim zor geçiyor....
Allah senin yardımcın olsun canım..
Kayınvalidene diyecek birşey yok.. Belki içinden gelir de yapar diye düşündüm..
Yoksa bende kimseden zerre birşey istemem..
Hani ölse de kuyruğu dik gidenlerdenim..
Ama eşine gelince seni bayağı bir yalnız bıraktığını düşünüyorum..
Tamam çok yoruluyordur, eminim ama sen hiç mi yorulmuyorsun?
Sende çalışıyorsun.. Eve ekmek getiriyorsun.. Aynı konumdasınız tek bir farkla sen ''annesin''...
Bu durumda seni iki kat yoruyor.. Allah yardımcın olsun arkadaşım..
Akşam ev toparla, çocukla ilgilen, gece sabaha kadar çocuk emzir, sabah işe git!
Aslında kayınvaliden biraz söylese ''Oğlum eşine biraz yardımcı ol'' vs bence eşin sana yardımcı olur..
Yemek konusuna gelince ben yemeği eşimin gelmesine yakın yapıyorum, çünkü Zeyno'nun enerjisinin en az olduğu saatler..
Gerçekten bu bıcırıklarla yemek, ev işi yapmak zor..
Kolay gelsin arkadaşım..