• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

maş barışımıza.:nazar::nazar:ya bende sana benzetiyorum medaa barışı.benim kızımı kimse benzetmiyor bana sinir oluyorum.:47:işin garibi eşimede benzemtiyolar.hastaned ekarışmasın diyolar ıyy diyorum hepsine.espirimi yapıyolar ne:27:

denizgüneş alminaçınar medaa maşallah bebişlerinize.:nazar:
almina çınar hazır çitleri nereden aldın çok merak ediyorum.bende kızımın odasına koymak istiyorum öyle birşey.izmirde oturuyorsun sanırım.en azından bilgim olmuş olur.

almina çınar hazır çitleri nereden aldın çok merak ediyorum.bende kızımın odasına koymak istiyorum öyle birşey.izmirde oturuyorsun sanırım.en azından bilgim olmuş olur.

internetten ısmarladım canım.bebekaracları diye bir siteden ...

işte bu da benim prensesim Defne nin son halleri..
maşallah deyin teyzeleri..:nazar::nazar:

1725.jpg

1730.jpg
amaaaaan yesinler senin o güzel tatlı yanaklarını annen varya o kıskanç annen nihayet seni bizimle paylaştı ama haklıymışın denizgüneş kızının maşallahı var annesi maşallah tatlı kuzuya:nazar::nazar::nazar:

ikea dada satılıyo
biz ikeadan aldık :))
bebek kapısı dersen çalışanlar yardımcı olur

Son düzenleme:
Deniz-GüneşDefneye maşallah,
Nasıl tatlı çok bilmiş havası var yalnız sen yandın bence:)))
Büyümüş de küçülmüş cadı.

elifbetl maşallah canım..:nazar:
saçlar da bayağı uzun ..
bizimkiler de azıcık uzasa artık..:61:
maşallahhhh çok tatlı seninki de..:nazar:

ay pek güzel maşallah:)ben de kızıma saçlı diyodum senin kız sırma çıktı:))

elifbetl maşallah canım..:nazar:
saçlar da bayağı uzun ..
bizimkiler de azıcık uzasa artık..:61:
maşallahhhh çok tatlı seninki de..:nazar:

deniz defne tam kuzu olmuş çok güzel maşallah:)

internetten ısmarladım canım.bebekaracları diye bir siteden ...

almina ve çınara bayıldım çitlerinde ne güzel takılıyolar öyle:))maşallah

deniz güneş maşallah kızına çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın onu

medaa yakışıklın süper yaa :nazar: bende yürüteç var kilerde indirsem mi ki erken değilmi gitmeye çalışıyormu

alminacım maşallah almina ve çınara süper düşünmüssün kas gelişimleri ve güven duyuları için önemliymiş

elif betül :nazar: kızına saçları baya var koca kız gibi 2 yaşında bellerinde olur onun saçları :nazar:

platinim :nazar::nazar::nazar: gerçekten çok güzel kızın allahın kem gözlerden nazarlardan saklasın korusun onu kız aşkım depreşti iyi mi :1:

Son düzenleme:
Back
X