• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

deniz güneş maşallah kızına çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın onu

medaa yakışıklın süper yaa :nazar: bende yürüteç var kilerde indirsem mi ki erken değilmi gitmeye çalışıyormu

alminacım maşallah almina ve çınara süper düşünmüssün kas gelişimleri ve güven duyuları için önemliymiş

elif betül :nazar: kızına saçları baya var koca kız gibi 2 yaşında bellerinde olur onun saçları :nazar:

platinim :nazar::nazar::nazar: gerçekten çok güzel kızın allahın kem gözlerden nazarlardan saklasın korusun onu kız aşkım depreşti iyi mi :1:

erken mi değil mi bilmem biz zaten artık 6 aylık olduk
ama şuan için koltuk niyetine kullanıyoruz biz yemek yerken genelde yürüteçte duruyo
ayakları yere değmiyo henüz :))

Benim oğlan da kel yaa,
SAnırım Deniz-Güneşin Defnesinin de saçı az,
Çıkar yaa sonra bence.

evet canım saçımız çok az..:1:
fotoda gördüğün kadar işte , dökülme falan da yok..doğduğunda 2 teldi..ancak bu kadar uzadı..
ama 1 yaşına gelmeden uzayacak eminim..
oğlum da aynıydı..
1 yaşında lüle lüle uzadı oğlumun da..

maşallah prensese canım :nazar:

medaa yakışıklın süper yaa :nazar: bende yürüteç var kilerde indirsem mi ki erken değilmi gitmeye çalışıyormu

alminacım maşallah almina ve çınara süper düşünmüssün kas gelişimleri ve güven duyuları için önemliymiş

elif betül :nazar: kızına saçları baya var koca kız gibi 2 yaşında bellerinde olur onun saçları :nazar:

platinim :nazar::nazar::nazar: gerçekten çok güzel kızın allahın kem gözlerden nazarlardan saklasın korusun onu kız aşkım depreşti iyi mi :1:

sağolasın canım,aynı zamanda motor gelişimleri için de yararlı deniyor ..

yapabildim mi bilmiyorum ama buda benim kızım
$DSC01744.webp

Çokkkk güzellll MAŞALLAH,
SEN BU KIZI REKLAMLARDA OYNATIRSIN VALLA O DERCE GÜZEL BİR BEBEK

rabbim nazarlardan saklasın fısıtıgı bır benım kızım kel galıba

platin maşallah kızına canım..
çok tatlı gerçekten:nazar:

maşallah prensese canım :nazar:

sağolasın canım,aynı zamanda motor gelişimleri için de yararlı deniyor ..

kızlar sağolun yaa
nekadar uslu gözüküyo dimi foto larda teyzeleri :61:
fotoğraflarda melek gibi ama
:52: tamm cadı
tüm bebişlerimiz birbirinden güzel :nazar:

Son düzenleme:
bayıldım sizin evin hallerine...avm deki oyun alanlarını anımsattı bana..ne güzel olmuş..
güle güle kullanın canım..
Sağolasın canım :16:
buda toprak paşam maşallah deyin kıslar:nazar:
8bce1485.jpg

0d58b39c.jpg

Maşallah,çok karizmatik çıkmış..:nazar: Hani bazı bebekler yüzüne bakınca kız mı erkek mi anlaşılmaz ya..Ama bu yavruşa baktığında erkek olduğu hemen belli oluyor..:nazar:

teşekkürler cnm benim doğduğundan beri aynı değişiklik yok kuzumda:D
canım toprak bey çok yakışıklı maş.o öfkeli bakışlarıda hiç gitmiyor yüzünden :)) büyüdüğündede öle olcak kızlar korkucak
yapabildim mi bilmiyorum ama buda benim kızım
Eki Görüntüle 118919
çok şeker kızın maşş:nazar:
maş fıstığa çok güzel.bakışları ayrıca güzel:nazar:
ya maş kızına.o nasıl saçlar öyle.eşime bile gösterdim.çok şeker maş.:nazar:bizim kız saçsız sanırım,ne kadar saçlıları varmış
almina senin bebiklerin çok hareketli,iyiki almışsın o çitleri.çok hoşlar

canım toprak bey çok yakışıklı maş.o öfkeli bakışlarıda hiç gitmiyor yüzünden :)) büyüdüğündede öle olcak kızlar korkucak

çok şeker kızın maşş:nazar:

maş fıstığa çok güzel.bakışları ayrıca güzel:nazar:

ya maş kızına.o nasıl saçlar öyle.eşime bile gösterdim.çok şeker maş.:nazar:bizim kız saçsız sanırım,ne kadar saçlıları varmış
almina senin bebiklerin çok hareketli,iyiki almışsın o çitleri.çok hoşlar

hem de nasıl canım..rejim mejim yapmıcam,onlar canıma okuyacak zaten :1:

Back
X