• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
p1000855t.jpg

buda benim paşam maşallahh deyin teyzeleri we bolca dua edinnn

karçiçeği maşallaaaahh çoook tatlı..:nazar:
siz de yürütece geçenlerdensiniz bakıyorum da..
ben de alıcam ama biraz daha bekliyim diyorum

elif betül :nazar: kızına saçları baya var koca kız gibi 2 yaşında bellerinde olur onun saçları :nazar:

saol canım evet vi de hızlı uzuyo sacları bütün vitamin saclara gidiyo benim kızın

laylayloom çok teşkr ederim canım benim iki kzımda aynı ablası 4 yasında beline yaklastı saçları massaallh deyin teyzeleri

bu bebekler cuk tatli madallah yahu elif deozgudecok seker
deniz gunrs senin brbisde cok sekermis unuttuklarim beni affetsin lutfen:))

Yürüteciyle birlikte kızımm:9::8:

<script src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=gedc0870r.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

Son düzenleme:
kizimdan yeni poz taze cekildi:)))Eki Görüntüle 120841 :emir_bebek::nazar::nazar:

Yürüteciyle birlikte kızımm:9::8:

<script src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=gedc0870r.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
p1000855t.jpg

buda benim paşam maşallahh deyin teyzeleri we bolca dua edinnn

Uploaded with ImageShack.us
minik prensesim büyümüşmü??:nazar::nazar:

Maşallah hepsine :nazar: :nazar:

papatyacım,sanırım bizim yürüteç te aynısından..fotodan tanıdım..şu günlerde kargodan gelir umarım..memnunmusunuz ?

laylayloom çok teşkr ederim canım benim iki kzımda aynı ablası 4 yasında beline yaklastı saçları massaallh deyin teyzeleri
demek iki kızın var maş onlaraa
burdada çok şeker çıkmış .ya kıskanıyorum ben toka takan bebeleri bende kızımın iki tel saçını baglıyorum:D

Uploaded with ImageShack.us
minik prensesim büyümüşmü??:nazar::nazar:
ohh maş fıstıga çok şeker çıkmış :nazar:

kizimdan yeni poz taze cekildi:)))Eki Görüntüle 120841 :emir_bebek::nazar::nazar:

senin fotoyu görünce profil resmi hep sarışın bebek ya.kızın sarı diye bir beklentim var niyeyse.çok şeker kızın maşşş:nazar:

bu kızlar hep fıstık yaa

papatyaaa çok tatlı kızın Rabbim nazarlardan korusun

karçiçeğim senin oğlunada maş.oh yürüteçlere biniyolar ne güzel

maaşşallaaaah çok tatlı

Saol canım :71::70:
Maşallah hepsine :nazar: :nazar:

papatyacım,sanırım bizim yürüteç te aynısından..fotodan tanıdım..şu günlerde kargodan gelir umarım..memnunmusunuz ?
Aa ne güzel şimdilik memnunuz canım.Gerçi daha yürüteç olarak kullanmıyoruz sallanan kısmını kullanıyoruz seviyor özgede orada durmayı...

bu kızlar hep fıstık yaa

papatyaaa çok tatlı kızın Rabbim nazarlardan korusun

Amiiin inş.hepimizinkini:nazar:

Back
X