2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

2+1 mi 3+1 mi bakıyosunuz kızlarr bzim buralarda kiralar 2+1ler 550den başlıyo 600 700den aşağı güzel ev yok :sm_confused:

orası neresi yaaa :bbo:
ben b.köyde oturuyorum, yine b.köy olacak.ve burda 2+1 1000 tl den aşağı yok,3+1 bakıyoruz biz 1500 tl gözden çıkardık :sm_confused:

2+1 bakıyorum sobalı ise 400
dogalzlı 500den başlıyor bizim ordada 700 e kadar yolu var eve göre

orası neresi yaaa :bbo:
ben b.köyde oturuyorum, yine b.köy olacak.ve burda 2+1 1000 tl den aşağı yok,3+1 bakıyoruz biz 1500 tl gözden çıkardık :sm_confused:

Anadolu yakasında duymuşsundur mutlaka soyak yenişehir civarları canım .. 1500 kira ödeyene kadar bana göre ev alıp o kadarlık kredisini ödemek daha mantıklı geliyo kaydirigubbakcemile En azından evini teslim alıp yerleşebiliyosun hemen. Biz şimdilik kiraya çıkıyoruz 700 800 neyse artık tutucaz düğünden sonra alıcaz evi inş

2+1 bakıyorum sobalı ise 400
dogalzlı 500den başlıyor bizim ordada 700 e kadar yolu var eve göre

Sobalı çok zor olur cnm bence ya :uhm: Yani ben şahsen hiç kullanmadım bilmiyorum ama doğalgazın rahatlığı gibi olcağını düşünmüyorum hem temizliği felanda zordur tek odayı ısıtıyosun felan

Mrb kızlar bende inşallah bu yaz gelin olcam kaydirigubbakcemile2, bu arada ev konusu yüzünden kafay yemek üzereyim, biz beğenemedik daha evi :1no2:

fikir olarak söyledim ben canım..
ben soba yakmayı bilmemki:sm_confused:
dogalgaz olcak benimki

bizimki biraz karışık canım. daha önce yazmışımdır belki. sevgilimin 3 tane evi var ama beylikdüzü ve gürpınarda, benimde var başakşehirde.ama bizim işlerimize çok uzak oluyo. b.köydede ev almaya kalksak şimdi istediğimiz gibi bir ev en az 400 den başlıyo. zaten tüm birikimler evlilik hazırlığı için gidiyo. şimdilik ev almamız mümkün değil yani. evlerin kiralarıyla tutacağımız evin kirası ödenecek,maaşımızıda birikim yapıp ev almaya çalışıcaz ilerde :Saruboceq:

oh ne güsel dolapta pekmez var yermisinolumunekankayizsmilekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…