2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fundacım işin zor misafirlerden öğğ geldi bana. Dün 09:30 da geldiler 12 de kalktılar bugün hiç bi işim yok haftaya pazar temizlik için kadın gelecek bu hafta sadece süpürge açıcam. Akşama ne yapsam diye düşünüyorum Bu arada biz yaptık çöp şişi. Güzeldi ama biraz kurudu püre yaptım bide. Görümcemde gelmişti. Gıcıklar yemediler püreyi. Benle kocişim yedik. Üstelik çok güzel olmuştu

Yok yaa..biz sürekli foto çekeriz..maznara olsun, kendimizi olsun..helekiikalabalıksak off

Ama stüdyoyu sevmiyor..nişanda bile gitmedik biliyomusunuz
Bitek düğünde stüdyoya girdi uyuz
benimkisi de öyle
düğün fotolarımız kötü, yarım saatte uyduruk çektik
durmuyo adam, sinirlenmiş
kız yanaş diyo, yanaşmam
öp diyo öpmem Fotoğrafçıyla da kavga etti,
hatta kız kardeşim telefonda videoya almış bizi fotoda, fotoğrafçıyla tartışıyo
uyuz yaa

Son düzenleme:
Akşam ana kız yine gıcıklıkları üzerlerindeydi. K.validem geçen hafta demiştiki seninle haftaya kuyumcuya gidelim(bugün için). Torununa bilezik alacaktı doğduğunda hediye almamış bide doğum günü yaklaştı elbisesini ben alıcam bide bilezik alıcam dedi. Neyse dün kızıyla konuşuyor yarın işten geldim mi gideriz seninle diyor. Hiç sesimi çıkarmadım baktım bana hiç demiyor sende gel falan aman çokta meraklıydım dedim içimden. Eşimde dedi ki filizide götürmüyormusunuz ee gelsin dedi yine bişey demedim. eşime yatakta dedim niye emrivaki yapıyorsun önce bana gel dedi sonra kızıyla gitmeye karar vermiş napayım gitsin. Gitmek istemiyorsan gitmeyebilirsin birlikte gezeriz dedi tamam dedim. Sabahta para kartını istedi dediki filize ver eve gelince alırım ondan birlikte gideriz. Eşimde dedi biz belki gezmeye giderz sen al kartını yanına. bana bi bakışı vardı görmeniz lazım. Konusu açılsın dicem ama önce bana gel dedin sonra ben kızımla gidcem dedin hiç bana gel demiyorsun niye geleyem ki

hımm, benimkisi hiç kurumamıştı :44: YOĞURTTAN OLSA GEREK, YOĞURT HER ŞEYİ YUMUŞACIK YAPAR (KEK FELAN)

Son düzenleme:
Bide hala eşime demişki çayın yanına ben bişeyler getiricem.eşime dedim çayın yanında ne vericem ben şimdi onlara düşünelim dedi. yarım saat geçti yemek yedik hala düşünüyorum görümceme sordum ee hala bişeyler yapıp getirecekmiş dedi. Bende eşime dedim ki yarım saattir düşünüyorum niye demiyon hala bişeyler yapmış çayın yanına diye. Eşimde dedi ki o mu kaldı kafamda ya unuttum görümcemede dediki herşeyide bilmesen olmaz. Bunlar gene başladılar kavgaya k.valide kızını koruyor aldı bunu odasına. Pısı Pısı konuşuyorlar. Sonra k.validem çıktı dedi bundan sonra kızım bu eve ayak basmıcak her geldiğinde azarlıyorsun onu yeter.

Araya girmese bi kaç ağız dalaşı yapıp susacaklardı konu uzadıkça uzadıç

Bide öyle dediğine bakmayın ben çok duydum bi daha gelmem etmem yapmam. Keşke tutsa sözlerini. Bide büyük yeminler ediyor

hayırlısı olsun zuzum bi gidin bakın bakalım
Zuzucum bilmiyorumki mantı istemişlerdi 2 aile gelecek ne yapsam bilemiyorum

yaa yorulcan kızz..2 aile bide siz...okadar mantı yapcan..
ben mantının yanına hiçbişey uyduramam yaa..sadece mantı kola olsun yeter işte..

Hayırdır zuzu evmi alıyorsunuz?

bakıyoruz:82:

eline sağlık canım, boşver yemesinler

hadi yaaa :)) seninki benimkinden betermiş canım yaa
olsun o da bi anı de geç

kızını görünce seni unutuyo belli... boşver gez kocanla a mannn

karnım acıktı benim..canım kır pidesi çekti

çok güldüm ya nektar fotoğrafçıda biraz sıkmış sizi sanırım biz ne dediysek yaptıkbeğendiklerimizi çıkartık

kızını görünce seni unutuyo belli... boşver gez kocanla a mannn

karnım acıktı benim..canım kır pidesi çekti

Bıktım ama kavgadan gürültüden. Bu hafta bize hiç bulaşmazlar inş. Kızınada gitmiyor ne zamandır. Ama içimde kaldı laflar bugün hepsini söylemek istiyorum

kıyamam anneme canım annem yapmış göndermişti dolabımda var zuzumyoksa yapmak çok zor çok uğraştırıyo
önden çorba vericem mercimek çorba herkes sever
sonra mantı vericem
son olarakta fırınağzı ve pilav yapıcam kayseri yemekleri olsun
meze olarakta rus salatası acılı ezme
bide yaprak sarması var onu pişiricem
yetermi???

hadi ya ne güzel..birikmişiniz varmı..kredile mi alıcaksınız?

birikmiş yok canım takılar var sadece...
evin fiyatına eşim 45 bin dedi...

zaten burdaki evler 60 bin falan...
10 bin biz koycaz 10 binde borç alcaz dedesinden 40 bin çekicez ...dün hesapladık bi kat...

denizbank 0,86 faiz veriyo en düşük...
120 ay vadeyle geri ödemesi aylık 575 tl falan

yaz sonu iyice bakıcaz kredi işine inşallah

Bıktım ama kavgadan gürültüden. Bu hafta bize hiç bulaşmazlar inş. Kızınada gitmiyor ne zamandır. Ama içimde kaldı laflar bugün hepsini söylemek istiyorum

boşver canım..hiç muhattap olma..başka şekilde at sinirini..eşine gez toz unut onları..
ay işten yanada evden yanada pek şansın yok be güzelim..
iştekiyle ayrı uğraş evdekiyle ayrı..
sabır diliyorum sana

naptın kızz çok bile :)))

çorba tamm arkasından mantı o da tamm...

mezelerle bir sarmada koy ortaya..başka da bişeye gerek yok canım...

fırınağzı ve pilav gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…