2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzum hesap makinesinde toplama toplanacak rakamlar uzunsa ben excelde topluyorum daha garanti oluyor ve yazdığım rakamları kontrol etme şansında oluyor

Nektarcım taşınınca yakın olucaz ne güzel ya :)
Ama o zamana kadar beklemesemde sen tarifini yazsan
Bi çok siteye baktım hepsi birbirinden farklı

zuzum hesap makinesinde toplama toplanacak rakamlar uzunsa ben excelde topluyorum daha garanti oluyor ve yazdığım rakamları kontrol etme şansında oluyor

aslında bende öyle yaparım ama bugünlerde gerçekten tuhafım heralde:44:

evet kızlar zuzumuzun bu topiteki ilk mesajı ben meraklı hepimizin ilk mesajını bulayım bakalım....kim ne yazmış....

Allah ım onunlamı uğraştın kızzzz :)))

kızlar 5 gün kaldııııı... bir de dün öğrendiğimiz kadarıyla kayınpederim ve kayınvalidem bayramda gelemeyeceklermiş Mardin'den. eşim çoooook üzüldü, özellikle babasını görmeyi istiyordu çünkü

izmirden mardine geçme durumunuz yok mu canım 2 günde olsa ayy banada az kaldı çok heycanlıyım

evet buda yarenimiz hemen öpmüş herkesi nanaktaktan ımmm bak bak....ilk mesaja bak hele...

:) o öpüyrumnanaktan yazan yerde smile var aslında ama görünmüyo , yazı yerine rakam geldi ya...
O ,bu aslında

izmirden mardine geçme durumunuz yok mu canım 2 günde olsa ayy banada az kaldı çok heycanlıyım

evet bencede

Kızlar iş yerinde çok samimi bi arkadaşımız var eşim onun yanındaydı telde konuşuyoduk dünkü kalan yemekleri konuşuyoduk dedimki n.. Gelsin bitsin şu yemekler dedim geyiğineeşimde ona söyledi oda tamam geliyim benim için yemek olsunda fark etmez dediayy eşim aradıkı n.. Geliyo akşama diyeee ben şimdi ne yemek yapıcam:26:

Merhaba

Iyiyim canim tsk.

bebekde iyidir herhalde daha hareketlerini hissedemiyorum 18. haftaya girdim bakalim artik 22. haftada dedi dr hissedersen tamamen

E kalanları yesin işte, farketmez demiş yaa :))) bi çorba bi salata yap yeter :)

şimdi bugünde yaparsın ,yarınada kalır...bu sefer yarında çağırır eşin , gene yemek kaldı diye

E kalanları yesin işte, farketmez demiş yaa :))) bi çorba bi salata yap yeter :)

şimdi bugünde yaparsın ,yarınada kalır...bu sefer yarında çağırır eşin , gene yemek kaldı diye

ayıp kız öyle şey olurmualemsin zuzu
çorbam var mercimek çorbası taze daha dün yaptımyanına biraz mantı pişiriyim zaten 3 kişi olucaztavuk var meşhur tavukpizzalardan ısıtsammı:26:tatlımda billuriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…