deniycem onu da, korkulacak bişi yokmuş ama yine de bi his kaybı oluyo
Hımm :26: Tühh
neyse bayram tatilinde herkes bol bol randevulaşır, gerçi benim reglime denk geliyo
selam kızlar ,yada küçük kadınlar:) bende geldim..
ben de evleneli18 gün oldu:))
evet kızlar zuzumuzun bu topiteki ilk mesajı ben meraklı hepimizin ilk mesajını bulayım bakalım....kim ne yazmış....
zuzum hesap makinesinde toplama toplanacak rakamlar uzunsa ben excelde topluyorum daha garanti oluyor ve yazdığım rakamları kontrol etme şansında oluyor
evet kızlar zuzumuzun bu topiteki ilk mesajı ben meraklı hepimizin ilk mesajını bulayım bakalım....kim ne yazmış....
herkese hayırlı haftalar kıslaropuyorumnanaktan
kızlar 5 gün kaldııııı... Bir de dün öğrendiğimiz kadarıyla kayınpederim ve kayınvalidem bayramda gelemeyeceklermiş mardin'den. Eşim çoooook üzüldü, özellikle babasını görmeyi istiyordu çünkü
evet buda yarenimiz hemen öpmüş herkesi nanaktaktan ımmm bak bak....ilk mesaja bak hele...
izmirden mardine geçme durumunuz yok mu canım 2 günde olsaayy banada az kaldı çok heycanlıyım
günaydın kızlar...
sinem nasılsın? bebişin nasıl?
şimdi poğaçalarımdan başlayım, poğaçalarım gayet güzel oldu, peynirli, sade ve zeytinli 3 çeşit yaptım. kocişle bayıla bayıla yedik, hatta fotoğrafını çekti. çok beğendiği şeylerin fotoğrafın çekiyor eşimdaha önce börek, kek falan da çekmişti ama ben sildim onları telefonundan bir dahakine de bayatlamayan poğaça tarifi buldum onu yapcam. bunun şekeri falan fazla geldi bana.
nigarım gerçekten diş çekiminin ilk aşaması çok kötüydü ama öyle acı ya da ağrı yapmadı çok şükür. Allah seni de biran önce ve ağrısız kurtarsın inşallah.
miray çok sevindim canım barışmanıza. ama sakın bu iyi günlerinize kanıp da terapiyi ihmal etme. anladığım kadarıyla eşin sinirlenince hakim olamıyor kendine. bunu çözün mutlaka bence.
kızlar iş yerinde çok samimi bi arkadaşımız var eşim onun yanındaydı telde konuşuyoduk dünkü kalan yemekleri konuşuyoduk dedimki n.. Gelsin bitsin şu yemekler dedim geyiğineeşimde ona söyledi oda tamam geliyim benim için yemek olsunda fark etmez dedi ayy eşim aradıkı n.. Geliyo akşama diye ee ben şimdi ne yemek yapıcam:26:
E kalanları yesin işte, farketmez demiş yaa :))) bi çorba bi salata yap yeter :)
şimdi bugünde yaparsın ,yarınada kalır...bu sefer yarında çağırır eşin , gene yemek kaldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?