ayıp kız öyle şey olurmualemsin zuzu
çorbam var mercimek çorbası taze daha dün yaptımyanına biraz mantı pişiriyim zaten 3 kişi olucaz tavuk var meşhur tavuk pizzalardan ısıtsammı:26:tatlımda billuriye
onu biliyoruzsüper87
ozamn bütün kalmışları koyma önüne :))) pizzayı siz başka gün yersiniz :)))
çorba
mantı
tavuk
salata
yeter boşver:82:
Benimde buaralar semizotunu (yemeğini) sürekli yiyesim var
onu biliyoruzsüper87
ozamn bütün kalmışları koyma önüne :))) pizzayı siz başka gün yersiniz :)))
çorba
mantı
tavuk
salata
yeter boşver:82:
Benimde buaralar semizotunu (yemeğini) sürekli yiyesim var
onu biliyoruzondan sonra aramızdakilerden sırayla kim acaba:26:
Ayy evet öyle yapim dimi bu kadarcık da az olmazmıki:26:
du yazıcam şimdiNektarcım taşınınca yakın olucaz ne güzel ya :)
Ama o zamana kadar beklemesemde sen tarifini yazsan
Bi çok siteye baktım hepsi birbirinden farklı
ay canım yaaaa, katılıyorum kızlara Mardine gitseniz 2 günlüğüne? bilet bulunur mu acaba :26:kızlar 5 gün kaldııııı... bir de dün öğrendiğimiz kadarıyla kayınpederim ve kayınvalidem bayramda gelemeyeceklermiş Mardin'den. eşim çoooook üzüldü, özellikle babasını görmeyi istiyordu çünkü
kendin başlatmışsın amaaKızlar iş yerinde çok samimi bi arkadaşımız var eşim onun yanındaydı telde konuşuyoduk dünkü kalan yemekleri konuşuyoduk dedimki n.. Gelsin bitsin şu yemekler dedim geyiğineeşimde ona söyledi oda tamam geliyim benim için yemek olsunda fark etmez dedi ayy eşim aradıkı n.. Geliyo akşama diye ee ben şimdi ne yemek yapıcam:26:
E kalanları yesin işte, farketmez demiş yaa :))) bi çorba bi salata yap yeter :)
şimdi bugünde yaparsın ,yarınada kalır...bu sefer yarında çağırır eşin , gene yemek kaldı diye
mantı yaparsan tavuklar gene kalır ben sana diyimayıp kız öyle şey olurmualemsin zuzu
çorbam var mercimek çorbası taze daha dün yaptımyanına biraz mantı pişiriyim zaten 3 kişi olucaz tavuk var meşhur tavuk pizzalardan ısıtsammı:26:tatlımda billuriye
elfi benden 1-2 gün sonra geldi, sen de 2-3 gün sonra diye hatırlıyorum ben, yanisi elfi sen ben aynı zamanda geldik topike.. ama önce ben, çinkim diyodum yeniyim ne yazıcam, sonra siz gelince demiştim ayağımı sürttüm iki yeni kişi daha geldionu biliyoruzondan sonra aramızdakilerden sırayla kim acaba:26:
ayy evet öyle yapim dimi bu kadarcık da az olmazmıki:26:
olmaz canım olmazTatlında var ooo yetr
Arse var ben varım yarenay var
30 muuuben geldim yine ortalığı topladım pazara çıktım deli gibi meyve aldım eve kim yicekse okadar şeyi deniz börülcesi aldım akşama yapıcam bide fesleğenli beşamel soslu makarna oh annem evde olmayınca mutfak çok keyifli oluyo seviyorum...benim kontrolümde çünki... karpuz aldım bide kollarım koptu yarı yolda dayanamadım eşimi aradım gel nolur geberiyorum diye geldi sağolsun anahtar almamış evde küçük abisi var yatıyodu biraz gariptir kendisi ne kadar zile bastıysak açmadı sallamaz böyle şeyler pek bizde kapının camını açtık az kalsın düşürüp kırıyoduk zor bela girdik eve test aldım... yapamıcam galiba korkuyorum....:18::18:bide hep gittiğim eczaneye gidemedim utandım annemede hemen yumurtlarlar diye öteki eczaneye gittim kazıkçıııııı bi teste 30 lira bayıldım :26:
du yazıcam şimdiYazmıştım gerçi sanki onu ben
ay canım yaaaa, katılıyorum kızlara mardine gitseniz 2 günlüğüne? Bilet bulunur mu acaba :26:
Kendin başlatmışsın amaa
çok bilmiş yaa, bence de tavuk, çorba salata tatlı yetmez mi
mantı yaparsan tavuklar gene kalır ben sana diyim
Elfi benden 1-2 gün sonra geldi, sen de 2-3 gün sonra diye hatırlıyorum ben, yanisi elfi sen ben aynı zamanda geldik topike.. Ama önce ben, çinkim diyodum yeniyim ne yazıcam, sonra siz gelince demiştim ayağımı sürttüm iki yeni kişi daha geldi
ıhh yok aynı zamanda geldik, gerçi ben bi gelmiştim bir-iki mesaj yazdım bu kızlar benle ilgilenmedikız içime sinmez kalmış yemekleri yedirmek ilk kez geliyo çocuk evimizeben tavukları zorla yediririm onlara aa öylemi ben sizi benden çok çok önce geldiniz sanıyodum ben önce okudum okudum sonra dedimki katılıyım dedim
30 muuuben 3 tl ye alıyorum :26:
hadi yap testiii
ama bence ilaçlardan gecikmiş olabilir reglin canım
evet buda yarenimiz hemen öpmüş herkesi nanaktaktan ımmm bak bak....ilk mesaja bak hele...
izmirden mardine geçme durumunuz yok mu canım 2 günde olsaayy banada az kaldı çok heycanlıyım
ıhh yok aynı zamanda geldik, gerçi ben bi gelmiştim bir-iki mesaj yazdım bu kızlar benle ilgilenmedi
sonra 2 ay sonra geldim geri, sayılan o önceki sayılmaz
evet bende ilk geldiğimde bana çok soğuk davrandılarıhh yok aynı zamanda geldik, gerçi ben bi gelmiştim bir-iki mesaj yazdım bu kızlar benle ilgilenmedi
sonra 2 ay sonra geldim geri, sayılan o önceki sayılmaz
hım anladım canım sizde haklısınızaaa yok kız o değildir ilk mesajım ya, tanımadığım insanları öpmem ben sanırım
ya kuzum eşim çok üzüldü ve çok da sinirlendi aslında. çünkü biz ailesine haber verdik 1 ay öncesinden geliyoruz diye. özlememişler falan demek ki diyeayrıca İzmir'den Mardin'e geçemem ben 1-2 günlüğüne. maddi olarak çok etkiler bizi.
aaa niye öyle yapmışız ya:44::44: yapmazdık biz öyle şeyler aslında.
benim hatırladığım kadarıyla en eski zuzu, sonra ben, sea, bol, sinem ve luxxor. elfiş, nek ve funda aynı zamanda geldiler. sonra da eos, aydan, miray olması lazımmm
:13:Evet doğru hatırlıyorsunuz ben uzun zamandır okuyordum topiği. Sonra baktım nektar geldi ben yeniyim falan diye. dedim bende sohbete katılayım sonra funda geldi yani üçümüz bir geldik gibi. :))
evet bende ilk geldiğimde bana çok soğuk davrandılarsonra alıştılar
:13:
evet bende ilk geldiğimde bana çok soğuk davrandılarsonra alıştılar
hım anladım canım sizde haklısınızyazık ya eşine çok ayıp etmiş ailesi insan özlemezmi
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?