2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende tereyağ ve sıvıyağla yaparım,bazen biraz margarinde karıştırdığım oluyo ama
yemeklere margarin kullanmam,2 ay önce margarin almıştım hala bi çoğu öylece duruyo hiç kullanılmadı,
diğer yemeklerimide zeytinyağı kullanıyorum ama pilavda zeytinyağı kullanmadım hiç belki kokusu olur diye ama deniyciimm

bende bir kere tereyağı koyayım dedimm ben kokusunu sevmiyorumm pilavda ama eşim sever diye.eşimin en çok sevdiği yemek pilav olduğu halde yyiyemedi.

kızlar şimdiki tereyağları eskisi gibi olmasada tabiki bizler yiyemiyoruz ağır geliyo. ama pilav dediğiniz tereyağıyla yapılır. hem tereyağı lezzeti alıp hemde hafif olması için tek çözüm var, oda %45 tereyağı koyup %55 zeytinyağı koymaktır. eğer tamamen tereyağı yaparsanız ağır olur ve kokar, eğer tamamen zeytinyağlı yaparsanızda pilav ışıl ışıl parlar ve sanki çoook yağlıymış gibi görünür,diğer yağlardada lezzet vermez,mesela margarin tadı gelir pirincin veya bulgurun tadı gelmez.

evet bide bazıları tereyağını sonradan koyar,o zaman süt kokusu oluyo,ben önceden arpa şehriyeyle bir kavuruyorum mis gibi kokusu çıkıyor
allahım zaten oruçluyum pilavı çoookkk severim

evet bide bazıları tereyağını sonradan koyar,o zaman süt kokusu oluyo,ben önceden arpa şehriyeyle bir kavuruyorum mis gibi kokusu çıkıyor
allahım zaten oruçluyum pilavı çoookkk severim

bende arpayla yaparım..
kendim yaptıktan sonra pilavı daha çok sever oldum ben.
birde ablamınkini severdm

Ben pilavı sadecce zeytinyağıyla yapıyorum, egeli olduğumuz için başka yağ kullanmıyoruz , güzel oluyor bence, eşim bayılır pilavı çok güzel yaptığımı her seferinde söyler. bi deiçine tavuk suyu koyarım ben yanındaki yemeğe göre... daha bi lezzetli olur

vereliniortak kesinlikle zeytinyağı tam karel koyduktan sonra hiç bişiiicik olmaza.s

yarın tatil olna arkadşlarım ohh ne güzel bol bol dinleninsempatiksalakcinni

bizde burda çalışalım-tatlicadiarzu-

ama pazar günü arkadaşlarla denize gitcez aşkıcım çok istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…