2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende esyalarimizi falan hazirladim

evi toparladim

simdide yemek yiyecem esim gec gelecekmiss.

bende manti yaptim yiyeyim bare

afiyet olsunn :))))
heri ne? eşime sorayım, kendisi de çorumlu

amasya ve çorumda kullanılır zaten canım anlamsız bi sözdür her cümlenin sonuna eklenir. yok heri gel heri yap heri....vb....her cümlenizle kullanabilirsiniz.,
fundacım elamki değil de ellam kullanılıyor burda.
yörelere göre değişiyor işte bazı kelimeler.
nektar sen bizim buraların geliniymişsin :)
demet ben de buraya katılalı çok olmadı ama yazıyorum sık sık sen de yaz :)

bende esyalarimizi falan hazirladim

evi toparladim

simdide yemek yiyecem esim gec gelecekmiss.

bende manti yaptim yiyeyim bare

kolay gelsin canım afiyet olsun
ben bugün yemek yapmadım dünden kalanları yedik, sadece salata yaptım ve yoğurt koydum.

günaydın kızlar, herkese hayırlı işler.

dilşadcım sen 2,5 aylıkken göbek mi çıkmaya başladı?? benim ablam 14 haftalık daha belirgin birşeyi yok. senin hiç göbek yoktu galiba normalde?

evet oraların geliniyim
teşekkürler açıklama içinn

Günaydın herkese

nolmuş foruma yaa, avatarlar iyice bit kadar olmuş, smileyler kaybolmuş msj yazma kısmında :44:

Günaydın Kızlar

Bende çok yorgunum.. akşam eve gider gitmez şehriyeli tavuk çorbası yaptım evde kadın budu köftede vardı ve saat 9 a geliyordu yemek yedik. Eşime ıhlamur kaynattım mutfağı topladım ütünün yarısını yaptım bugün için gül böreği sardım dolaba koydum eve gider gitmez fırına atıcam. eşimide erkenden yatırdım kahvaltılık hazırladım banyo yapacaktım baktım saat 12 yattım ama yorulmuşum.

günaydın kızlar, herkese hayırlı işler.

dilşadcım sen 2,5 aylıkken göbek mi çıkmaya başladı?? benim ablam 14 haftalık daha belirgin birşeyi yok. senin hiç göbek yoktu galiba normalde?

ahhh ahhh hiç sorma. ben normalde de göbüşlüydüm. şimdi de onun üstüne eklenince.... 5 aylık gibiyim. ama eşim dior bu senin göbüş değil hamilelikte bağırsak sorunları oluyor ya bende şiddetli. o şişkinlik seninki diyor.

kızlarrr günaydın sizi çok özledim yaa bu hafta işlerim çok yoğun bi türlü giremioum patronum hep burda başımda arada girerim dioum o gelio

sizde neler var önemli bişi var mı geçmişi hep parça parça okuyabilioum ama yazamıoum
bende pek bişi yok ankara çok fena dün felaket dolu yağdı bugünde çok yoğun şekilde yağmur var içim kararıo dün regl olmam gerekiodu olmadım bugün karnım çok ağrıo

bu arada günaydın kızlar. dün akşam eşim cd çantasını düzeltirken eski fotolarımızın olduğu cd leri buldu. nostalji die albüm yaptım buraya ama fotoların çoğu büyük olduğu için almamış. aldıkları albümde. bakabilirsiniz.

kızlar limangoda bu çantayı gördüm nasıl sizce..nigar senin geçenki eklediğin çantaya benziyor dimi????

Eklentiler

• $1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20

Hepsi çok güzel cnm. eşin kaç yaşında o da senin yaşlarda gösteriyor.

kızlar limangoda bu çantayı gördüm nasıl sizce..nigar senin geçenki eklediğin çantaya benziyor dimi????
evet harita çanta ama benim şekli başkaydı eklediğimin
canım bu çantalar bizim burda merterde 10 tl, mağazalarda da 20 ye satıyolar, her aksesuar mağazasında var..
hoşlar ama çakma olduğu çok belli, öyle resimdeki gibi durmuyolar ben söylemiş olayım
limangoda nekadar?

burdada var canım ama bu kadar kaliteli görünmüyo29 tl ..resimde kaliteli gibi duruyo ama yanıltıcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…