2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aldım almasına ama nası giycem bilmioum ki eşim köpürdü ya hem topuğuna hem desenine akşam hevesim kursağımda kaldı

naber kızlar ne var ne yok dün hiç giremedim geçmişi de okuyamıcam burası pek müsait diil.

ayy heyecanlıyım 11.30da ilk dersime giricem

canım herşey istediğin gibi gider umarım ilk gününde ve ilk dersinde başarılar tatlım bol şans

yok dilek onu almadım otarzdiye örnek koydum bu daha güzel benimki yuvarlak burunlu topuğu biraz daha küçük

kızlar stickerlar ne güzelmiş farklı duruo ayrı bi hava katar mutfağa bence

Eklentiler

• $BM-133_01_276x385.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $markafoni_logo.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $BD-108_01_276x385.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 21

elfim bak aynen böle oldu

Ellerine sağlık canım.. gözüm kesmedi yapmayı :)) Biz en iyisi real den almaya devam edelim :)) bide ordaki bundan farklı seninki nerenin yöresi bilmiyorum ama eşim balıkesir yöresininkini seviyor.

saat daha 11 ya off bugün nasıl geçecek bilemiyorum(..akşam arkadaşım davet etti oraya gidicem eşim çalışacak yalnız kalmamış olucam iyi olacak benim için

Ellerine sağlık canım.. gözüm kesmedi yapmayı :)) Biz en iyisi real den almaya devam edelim :)) bide ordaki bundan farklı seninki nerenin yöresi bilmiyorum ama eşim balıkesir yöresininkini seviyor.

netten baktım farklı resimler var yaa demek ki değişio canım yöreye göre

kızlar stickerlar ne güzelmiş farklı duruo ayrı bi hava katar mutfağa bence

Bende yeni evim için alıcam sticker. Bunları gördüm çok güzeller. Her ay bişey alalım demiştim bu aydan başlıcaktık sözde en kısa zamanda ikea ya gitmem lazım. geçenlerde boyu 25 cm. kadar ama dikdörtgen enide 10 cm. olan 3 tane küçük tablo almış eşim. Onları oturma odasının duvarına asarız diye. Çok hoşuma gitti. Merdiven gibi onları duvara asabilirim.

üf yaaa ne güzel giyebiliosunuz öyle değişik ayakkabılar topuklular falan. benimki daha alışamadı izin vermiyor. ama alıştırcam ben onu yavaş yavaş. güle güle kullanın kızlar aykkaplarınızı çok güzellerdir eminim.

sıkıldım heyecan bastı yarım saat sonra dersim pffffffffffff

saat daha 11 ya off bugün nasıl geçecek bilemiyorum(..akşam arkadaşım davet etti oraya gidicem eşim çalışacak yalnız kalmamış olucam iyi olacak benim için

hiç sorma havada kasvetli nası akşam olcaksa bi de ben 7ye kadar burdayım ( akşam ne güzel ark gitcen bende çok sıkılıoum eşim gelene kadar gidecek 2 yyer var annem ve babaannem Allahtan babaannem kafa dengi arkadaş gibi.

arkası yapışkanlı tahtaları mı diosun cnm eğer onlasa bende de var onlardan oturma odamda 5 tane. alçaklı yüksekli yapıştırdım hoş oldu bence

evt çok hoş tablolar var şimdi ferihada emirin odasında varya maskeli kız 3 tane yandaki inceler daha alta takılıo o moda galiba 2 dizide daha gördüm

ayşemm sende çok spor ve güzel giyiyosun canım benim..veriri canım ya nasıl vermez antalya gibi yerde yaşıyosunuz ben orda minicik şortla askılı yla gezdim insanlar rahat..burda olsanda neyse diycem ama ben burdada rahatım abartmadığım sürece eşim kızmaz..tayt ,askılı kısa etek kaldırmaz bura ama onun haricinde herşey giyebilirim
senin arkadaşın yokmu canım sende git sıkılma benim bu arkadaşım bekar ofisi var orda oturucaz ..
arkası yapışkanlı tahtaları mı diosun cnm eğer onlasa bende de var onlardan oturma odamda 5 tane. alçaklı yüksekli yapıştırdım hoş oldu bence

çok merak ettim ayşem ekle bi arada bakalım dekorasyon merakı var bende:)

canım başarılar hadi bakalım muradıona erdin , dersleri güzel anlat kız anlamayanı salla gitsiiinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…