"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

olsun şeydacm kavuşuyosunuz işte bak şanslıym çalışıyorm ya bn servisim tam onların mahalleden geçio hemen iniyorum koşuorum onlara oda iş çıkışı binio otobüse bzm evnn aşaısında inio hooop doğru bize

bende eminönnden aldım kızlar ya bide bnm marka takıntım yok çoğu arkadaşım nasıl marka olsun diye tutturmassın diyo ama ben ne beyendiysem alıyorum şu marka olsun bu marka olsun demiyorum hiçç boshayallersmile

Sizin topic neresi cnm?
Resmini bulursan iyi olur cnm nette bulamadım demişsin o sölediğin modeli..
Bide bişey sölicem o karacanın kahvaltı takımında çaydanlıkmı war yoksa demlikmi?

biz daha karar veremedik cnm yaaa nişanlım sessiz sakin bi yer olsun istiyo ben 5 yıldızlı cıvıl cıvıl bi otel istiyorum hep denizde olalım hep dışarda oda hep içerde yanyana olalım istio bayanssulusmile bakıcaz artık ne kadara maal oldu cnm size burası resimlere bakıorm şu an çok hoş görünüo kaç gün kalıcaksınız

İyi yapıosunz cnmm ne güzel birbirinizi görüosunz işte opuyorumnanaktan

Canım eminönnde böle kına fln satan yerler var mahmutpaşa olark geçio glba bnm dediğim yer orda böle çeyz satan yerlerde war tanıdığmzn yeri orda..
Benimde marka takıntım yoktur balım yaa..
Ama kaliteli olması önemli olan illa ismi duyuldk olmasına gerk yok ve bizim duymadığmz bi dnya marka war..
Neyi beğendiysem adama soruorum tavsiye ediomsnz ne kdr garantisi war falan zaten yanmda tecrbeli olan insanlar war annem teysem falan onlarda fikir werio..
İlla adı duyulmş olmasına gerk yok bencede..

Canım ben ultra herşey dahil istiodum başından beri..
Bişey yerken içerken kendimi kasmayı sewmem tatilde..
Ve amara otellerini ets her şekilde tavsiye edio..
Mavi bayraklı zaten otel..
ılla animasyonlara dahil olmak zorunda değilsinz cnm denize girersnz yemeğinizi yersinz..
Biz 5 gece kalıcaz cnm uçak biletleri transfer falan hepsi birlikte 1500 e falan geldi bize güzelim..
Siz ne kdrlık bişey düşünüosunz?
Ama erken rez. fiyatı buydu cnm erken rez. bittikden snra ne kdr olur bilmiorum..
O yüzden sizde bi an önce ayarlayın bence son ana bırakmayn Hilalcm..

Sizin topic neresi cnm?
Resmini bulursan iyi olur cnm nette bulamadım demişsin o sölediğin modeli..
Bide bişey sölicem o karacanın kahvaltı takımında çaydanlıkmı war yoksa demlikmi?

sohbet bölümünde yıne çeyiz harlığı die başlıodu sanırım topiğin adıyerimseniben

ordaki arkadaşı gördüğümde fotosunu eklerim cnm onunnkinin
demlik vardı sanırım cnm onda yanlış hatrlamıyorsam

ets denmi ayarladınız cnm ya ? çok iyiymş bizde 1.500 tl filan düşünüyoruz ?

Evet cnm erken rez. indirimleriyle fln bu kadara geldi..
Tabi tarihten tarihede değişebilio..
Gidip en güzel bilgiyi etsden alırsınız cnm..
Biz etsden ayarladık..
Tabi en başta hangi bölgede balayıızı geçirmek istediğinize karar verin biz kemer istiorduk ordaki otelleri baya araştırdım netten amaranın otellerinin iyi oldğunu biliodum..
Amara club marineyi isitodum ama orası burdan daha büyük bi yer we daha kalablık olcağı için amara wingi terch ettik cnm..

şeydacm sn azck bilgi vr nişanlım geldi azcık seviyim yemek yedrym gelcem

Canım nası bilgi weryim?
Yani ultra herşey dahil bi sistem işte mavi bayraklı Denizi..
Kemerin denizi taşlıdır..
Kum istiosanz terch etmeyn..
Ben iskeleden girdiğim ve orda güneşlendiğim için sorun yapmıorum..
Sen aşkınla ilgilen cnm dewam ederiz snra..
Afiyet olsn size cnm görüşürs..

Seninde evlilik yakın heralde cnm?

Teşekkür ederim lilyum fikir werdiğin için..

Dediğim gbi güzelim demlikli istemiorum yani gereksiz kullanmıycam bişey çaydanlıklı olsa en azından çaydanlığı kullanırım..

yok cnaım bende ne nişan ne evlilik var aday bile yokdelikafadulden
ama çeyiz işine giriştim fikir edinme aşamasındayım. sonra yavaş yavaş alim diyorum işte
evlilik fln olunca hepsini birden almak zor olur
hiçbişeyim yok bişeyin ucundan başlimm:asigim:
evet cnm sende haklısın çok mantıklı düşüncelerin var. ama yınede gösterim sana o kahvaltı takımını. yada karaca mağazası yakınında varsa birde sen bakarsın

Doğru sölüosun cnm bi yerden başlamak lazım..
Benim hç bişeyim yktu mayısta evlenicem Allah'ın iznyle ocakta falan başladık almaya çok skntı oluo bide acayip unutkanım..
Uyumlu olsun istiorum ama önceki aldğm neydi unutuorum sırnaşık şey

Teşekkür ederim cnm yani demlik kullanılmıyo diye söyledim..
Sonuçta çaydanlık elbet işimize yarar..
Olur cnm resmini eklersen hem bana hemde burdaki arkadaşlara fikir olur..

İsmin ne bu arada cnm kaçlısın daha net tanışalım kaydirigubbakcemile3

ismim lilyum canımlülülülülülü
burda hiç gerçek ismimi zikretmedim şeydacım kusura bakma
88 liyim ben
sende eminönünden almışsın sanırım çoğu şeyini. iy yapmışsın en uygunu orası.
yemek takımını ne aldın şeydacım.
bernnardonun sitesindekiler hoşuma gitti bnmde tabi uygun fiyatlılar:))

Tamam cnm sorun değil lilyum deriz bizde sna yerimseniben
Evet aslında hiç aklımda yoktu eminönünden almak..
Akrabamızın komşusunun orda dükkanı warmış güral,kütahya satıomş oryaa bakalım beğenirsek alırız dedik..
Gittik yemek takımımı,günlük olanı fln ordan aldık..
Porselenleri yani..
Tencerelerimi falanda korkmazın kampanyası wardı ondan aldım..
Bernardo çok iyi bi markadır cnm ürünleri güzel ve kalitelidr ama çok pahalı yaa.
Mesela hani kahvaltı için böle ortaya konulan ahşap şey warya reçel peynir fln koyuyosun o sitesinde 64 mü 74 mü öle bişey bugn aynısını sordm 30tl..
Gerek yok yani o kdr para vermeye..
Uygunlarından beğendysen o ayrı tabi aklinialirimsmile

şeydacm geldm ama yine gidicem
çok hoş bir yermiş çok beğendim
erken rezarvasyn indirimi ne kdr devam ediyo acaba pazartesi aramam lazım
açık büfe dimi herşey dahil dediğine göre
ya inş. kalabalık bi yer değildir cnm ben çok rahatsz olurum her yerde çıplak baayanlar bide kuş adasına gidicektim gacılar hep üsttüs gezio erkekler slip mayo ıyk dedm vazgeçtm tabi nereye kadar kaçabilirsin ama kuruntuluyum bu konularda servisi filan nasıl acep balayı menüsüde varmış sen çok araştırdın mı cnm ya ??

reyhancm çok sevindm yaa Allh tamamını erdirsin inşallah darısı bnm başıma opuyorumnanaktan

serapcm çok özledim seninle sohbet etmeyi en kısa zmanda görüşmek dileğyle :a015:

güzelim ne güzel kendi evin oh mis gbi tertemiz :lepi:
kib cnm bnm görüşrz Şeniz

hehheh aynen öle oldu seydam sbaha kadr uyutmdm horlama sesi duyunca hep uyandırdm kaydirigubbakcemile3

seydam çok sevindm işe yaradığıma :lepi:
begndn demk güzelim fiyat farkıda çok oynamıo ohhh inşallh içine sinen olr tatlım yerimseniben

aldıklarını ağız tadyla kullnın seydam :Saruboceq:

dikkat et beline güzelim aman :sinifsinif:

Güzelim fazlada vaktin yokki her soruna cvp weriym aklında soru işareti kalmasın..
Ben baya araştırdım güzelim..
Geçen sene ailemle tatile gidicem zamanda araştırmıştım..
Amara club marineyi istiodum o zmn yer yoktu martı myraya gitmişk..
Bu sene de amaralardan birini terch edicektim sitelerdeki yorumlara we etsnin sitesindeki oylama sonuçlarına baktım amara wing daha fazla puanlamada..
Daha küçük bi tesis daha eski bi tesis ama kalabalıklık açıısndan daha az kalabalık olur..
Balayı çiftlerine ayrıcalıkları var..
Biz otel binasından deniz manzarlı odalardan istedik oraya ekliolar balayı çifti die zaten rez. yaparken..
Emin ol beynim sulandı otellere bakarken o derece içine girmiştim..
Heryerden yabancıların fışkırdığı bi tesisi bende sewmiorum..
O yzden burayı terch ettim daha az insan olur diye..
Ama yabancılardan da kaçamayz dediğin gbi..
Her yerdeler maşallah..
Ultra herşey dahil cnm ewet açık büfe geç kahvaltısı falanda war..
Başka sorun warsa cwplym güzelim..
Etsnin sitesinde de bu tesisi ets öneriyo logosuda war üzerinde..
Kemere önceden gittiysen denizin falanda biliosundr zaten..
Ordaki puanlamalara şikayet sitelerine girip falan sende araştırabilrsin..

kaydirigubbakcemile3
İyi yapmışsın cnm..

Evet Denizim çok yardımcı oldun çok teşekkr ederim Allah razı olsun..

Yani o demlikleri kullanmıcam bi işime yaramıcak ama çaydanlık her zaman kullanılır bide çatal bıçaklarıda war o yzde bernardo daha mantıklı geldi başka marka warmı ya warsa bakym aklıma marka gelmio..
Güral,kütahya,bernardo,schafer,karaca başka aklıma gelmio ya :uhm:

Teşekkür ederm cnm daha güzelleri senin olsun..

Ay cnm bnm belim hep ağrıo yaa azıcık ayakta kalıyım duramıorum ağrıdan :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…