- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.201
arada katılırım muhabbetinize. derinssi de mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
bzm topikte bi ark o da karacadan hiç bişey almam diyordu sora o kahvaltı takımını görnce vurulmuş ve tabuları yıktı. kaydirigubbakcemile5
sende bi bak yınede derim çnkü bnde beğenmiştim. o ark dan foto bulabilirsem eklerim
olsun şeydacm kavuşuyosunuz işte bakşanslıym çalışıyorm ya bn servisim tam onların mahalleden geçio hemen iniyorum koşuorum onlara oda iş çıkışı binio otobüse bzm evnn aşaısında inio hooop doğru bize
bende eminönnden aldım kızlar ya bide bnm marka takıntım yok çoğu arkadaşım nasıl marka olsun diye tutturmassın diyo ama ben ne beyendiysem alıyorum şu marka olsun bu marka olsun demiyorum hiçç boshayallersmile
biz daha karar veremedik cnm yaaanişanlım sessiz sakin bi yer olsun istiyo ben 5 yıldızlı cıvıl cıvıl bi otel istiyorum hep denizde olalım hep dışarda oda hep içerde yanyana olalım istio bayanssulusmile bakıcaz artık ne kadara maal oldu cnm size burası resimlere bakıorm şu an çok hoş görünüo kaç gün kalıcaksınız
Sizin topic neresi cnm?
Resmini bulursan iyi olur cnm nette bulamadım demişsin o sölediğin modeli..
Bide bişey sölicem o karacanın kahvaltı takımında çaydanlıkmı war yoksa demlikmi?
ets denmi ayarladınız cnm ya ? çok iyiymş bizde 1.500 tl filan düşünüyoruz ?
şeydacm sn azck bilgi vr nişanlım geldi azcık seviyim yemek yedrym gelcem
sohbet bölümünde yıne çeyiz harlığı die başlıodu sanırım topiğin adıyerimseniben
ordaki arkadaşı gördüğümde fotosunu eklerim cnm onunnkinin
demlik vardı sanırım cnm onda yanlış hatrlamıyorsam
Seninde evlilik yakın heralde cnm?
Teşekkür ederim lilyum fikir werdiğin için..
Dediğim gbi güzelim demlikli istemiorum yani gereksiz kullanmıycam bişey çaydanlıklı olsa en azından çaydanlığı kullanırım..
yok cnaım bende ne nişan ne evlilik var aday bile yokdelikafadulden
ama çeyiz işine giriştim fikir edinme aşamasındayım. sonra yavaş yavaş alim diyorum işte
evlilik fln olunca hepsini birden almak zor olur
hiçbişeyim yok bişeyin ucundan başlimm:asigim:
evet cnm sende haklısın çok mantıklı düşüncelerin var. ama yınede gösterim sana o kahvaltı takımını. yada karaca mağazası yakınında varsa birde sen bakarsın
ismim lilyum canımlülülülülülü
burda hiç gerçek ismimi zikretmedim şeydacım kusura bakma
88 liyim ben
sende eminönünden almışsın sanırım çoğu şeyini. iy yapmışsın en uygunu orası.
yemek takımını ne aldın şeydacım.
bernnardonun sitesindekiler hoşuma gitti bnmde tabi uygun fiyatlılar:))
tatlılarım bir süredir giremiyorum. zor zaman buluyorum. açıköğretim için derslere katılıyorum.
biz de bazı kararlar aldık-umarım hayırlı olur- hafta hafta tanışmalarla uğraşacağız. anneler görüşecek, aşkım bizimkilerle tam anlamıyla tanışacak vs vs.. ve bir iki hafta sonra aileler (kız isteme gibi) görüşecek. veeee martın başlarında evde ufak bir nişan yapacağızzzzz. çok heycanlıyızz. kıyafet bakmaya çalışıyorum, ama nişan için sade ama şık şeyler bakmam lazım. aşkımla da yüzük bakıcazz.
işte böyle canlar. kendinize çok dikkat edin emi. öpüyorum hepinizi
Merhaba Yavrukuşlar
Taze gelininiz geldiiiii sadece 15'günlük aklinialirimsmile
Günler inanılmaz bir şekilde çabuk geçiyor,nasıl geldi geçti düğün neler yaşadım hepsi hayal gibi..
tek bildiğim şey mutlu olduğum opuyorumnanaktan
balayından eve döndüümüzde hengame başladı,ben çok titizmişim daha şimdi anladım 26 yıllık hayatımda..
yerde bir minik birşey görsem elimde el süpürgesi ona bile tahammülüm yok..
heryer tertemiz dursun istiyorum elimdne gese ev pislenmesin diye evde kımıldamayacağım sempatiksalakcinni
ilk günler çamaşır ütü genel temzlik vs böyle geçti bu hafta..
önümüzdeki hafta ise kimliğimi ve ikametgahımı değiştireceğim.
bu arada iş görüşmesne gittim ama sonuç ne olacak emin değilim..
evde henüz net yok evde doğru düzgün tv de yok sırnaşık şey
kablolu tv ye başvurduk haftaya gelecekler ttnet yerne kablolu tvnin netni bağlatacağız bu yüzden netim yok henüz doğal olarak. gerçi vaktim de yok ama szinle konuşmayı çok özledim.
eşim berberde bende nete geldim sizlere yazmak için,sonra da taksime gideceğiz..
mutluyum huzurlyum garp bir şekilde çok sakinim eşim de garipsiyor bu durumu.. evlilik beni sakinleştirdi galiba,nedenini bilmiyorum.. maraton koşmuş sonra da hedefe varmış koşucu gibiyim yerimseniben
sanırım bir buluşma gerçekleşmiş detayları okuyamadım.. hayatlarınız nasıl gidiyor gelişmeleri merak ediyorum çok.. fotoları palaşak istiyorum vs ama hepsi net bağlatınca olacak maalesef..
hepinizi çok çok öpüyorum,kendinize çok iyi bakın..
beni de özleyin ve sakın unutmayın olumunekankayizsmile
Anladım cnm nası şeylerden bahsettiğini..
Çok dikktli kullanman lazım camları ama aman elinden düşüp kırılmasın sırnaşık şey
Ayyy içini görüp ne anlıyolar zaten bende onu anlamıorum arada ufacık desen olsa nolur sanki görüon zaten rengini pehh..
Amann anlayamayzda herlde neden öle sewdiklerni kaydirigubbakcemile3
Ayy cnmm tahmin ettm ama inşallah elektrkler gitmemiştr ddm..
Tüh yaaa enişteyide uyutmadın demek benimki kesin sızardı bende bütün gece dikilirdim pehhh :roflol:
Kızlar bu arada bugün annemle çıktık bişiler bakmaya..
Amaç kahvaltı takımı almaktı aslında ama her zamanki gbi almak için çıktğmz şeyi almadan döndük sırnaşık şey
Beğenemedim daha dğrusu..
Normal kahvaltı tak. içinde demlik oluo çok gereksiz gelio o bana bernardonunkinin içinde çaydanlık war..
Çaydanlığa ihtiyacım yok ama onu almak daha mantıklı ve çatal bıçaklarıda war..
Dün Denizim sağolsun gösterdi onu görünce ötekilerden vazgeçtm..
Büyük ihtimal bernardonunkini alıcam..
Bizde yastık,yorgan,uyku seti,pike takımı,streç yatak çarşfımıdır nedir ondan,mutfak el havlusu ve mutfak peçetesi aldık annemle..
Belim ağrıo :gitme:
şeydacm geldm ama yine gidicem
çok hoş bir yermiş çok beğendim
erken rezarvasyn indirimi ne kdr devam ediyo acaba pazartesi aramam lazım
açık büfe dimi herşey dahil dediğine göre
ya inş. kalabalık bi yer değildir cnm ben çok rahatsz olurum her yerde çıplak baayanlarbide kuş adasına gidicektim gacılar hep üsttüs gezio erkekler slip mayo ıyk dedm vazgeçtm tabi nereye kadar kaçabilirsin ama kuruntuluyum bu konularda servisi filan nasıl acep balayı menüsüde varmış sen çok araştırdın mı cnm ya ??
hehheh aynen öle oldu seydam sbaha kadr uyutmdm horlama sesi duyunca hep uyandırdm kaydirigubbakcemile3
seydam çok sevindm işe yaradığıma :lepi:
begndn demk güzelim fiyat farkıda çok oynamıo ohhh inşallh içine sinen olr tatlım yerimseniben
aldıklarını ağız tadyla kullnın seydam :Saruboceq:
dikkat et beline güzelim aman :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?