"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hoşgeldin emma

şeydacm çok çok saol cnm otel istemiyo bnmki ama burayı çok beğendim ikna etmeye çalışıcam deniz manzaralı oda demek hmmm bi bakiyim ben çok tşk ederim cevapların içinnn iyi akşamlar

:roflol:

ne demk seydam çok sevindim yardımcı oldguma :lepi:
evet evet bncede iyi güzelim herşeyi içnde yerimseniben

duuuu bakaym bide biev var güzelim bnde bakyım şimdi netten sana sölerm tatlım :lepi:

amin güzelim hepimzn olsun zemuszemus

amn dikkat et cnm ya az kladı şurda bi problem olmasın :1no2:

şeydacm çok çok saol cnm otel istemiyo bnmki ama burayı çok beğendim ikna etmeye çalışıcam deniz manzaralı oda demek hmmm bi bakiyim ben çok tşk ederim cevapların içinnn iyi akşamlar

Otel istemiomu?
Ney istio cnm?
Güzelim Binada deniz manzaralı we arka tarafa bakan odalarda war bide otel binasında değlil yan tarafta odalarda war böle farklı nası anlatym küçük binalar şeklinde tesise biraz uzak onların fiyatlar daha uygun..
Otel binasında terch edin dedi etsdeki adam ama rez. yaptırrken deniz manzaralı kara manzaralı olark ayarlayamıolar şansına ne gelirse..
Bizde dedikki biz deniz manzaralı istiorus dediki siz balayı çiftinz oldğunz için rez. yaptırrken eklicem not olarak zaten onlarda deniz manzarlya yönlendirrler dedi..
Kemer değil başka bi yer düşünüosanz bilgim warsa yine yardımcı olurum cnm rica ederim..
İyi akşamlar sanada..

Valla Denizim sen göstermesen onları hiç kullanmıcam demliklerim olcaktı sırnaşık şey

Bieve bende bakym cnm sende eklersn beğendiklerini..

Az kalmadı Denizzzzzzzzz az kalmadııııııııı kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni sırnaşık şey

oohhhh çok sevindm seydam inşallh bulursn istedgn içine sinen begndiğin modeli :lepi: :Saruboceq:

kullandıkçada bni hatrlarsın güzelim sırnaşık şey

hehheheh nerde az kalmdı seydaaaaaaaa btti gitti pöööfffff günler geçio su gbi sempatiksalakcinni sırnaşık şey :sm_cool: :roflol: :1shok:

Amin Denizim inşallah hepimiz istediğimiz modelleri bulurz içimize sinen şeyleri :Saruboceq:

Evet Denizim kullandıkca seni hatırlıcam gerçekten çok yardımcı oldun Şeniz

Yaaaaaaaaaaaaaaa Denizzzzzzzzzz az kalmadı diorum sna yaaaa bakkkk pskljini bozarım yine senin heee sırnaşık şey

Yarın gelio sizinkiler yavrummm oohhhhhhhhh :teytey:

amin seydam :Saruboceq:

oooh buna çok sevindm işteee tatlım :lepi:

hehehhe bozamzsın işteeeee seydaaaaa bna çok var sna azcık kaldı yaaaa :roflol:

evet hemn boz zatennnnn :1shok:

amin seydam :Saruboceq:

oooh buna çok sevindm işteee tatlım :lepi:

hehehhe bozamzsın işteeeee seydaaaaa bna çok var sna azcık kaldı yaaaa :roflol:

evet hemn boz zatennnnn :1shok:

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama yapma yaaa nolursunnn snra bak başına ekşirim hbre hee zaten baya baya az kaldığını anladığmda başının etini yiycemm senağlama

Ayrıca sanada çok falan kalmadı aramzda 1 ay olcak Allah'ın iznyle sende paniklesen iyi edersn hahahahhahhah :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ohooooooooooooo ben ne yapayım daha ortada söz yok nişan yok bişey yok heç bir zıkkım yok ...
ağlayayımmı ben ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
mafoldumben

aman güzelim ekşi ne olcak seve seve olumunekankayizsmile

hehheh bnm dah ortada fol yok yumurta yok seydammm yaaa kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile akannehir

nörüyonuz kızlar?

hg cnm nasılsn kahvltılık bakıorz hehheheh kaydirigubbakcemile3

ohooooooooooooo ben ne yapayım daha ortada söz yok nişan yok bişey yok heç bir zıkkım yok ...
mafoldumben

bn dururken sen ağlama tuğcecm bn hepnzin yerine ağlarım senağlama
en azndan ailen bnmsedi cnm yaa bnde ne olduğu belirsz offf o konulara hç grmeyelm eyvahedigeldismile

nörüyonuz kızlar?

Kaynatıoz yavrum napalımm..

mafoldumben

Eee Tuğçemm olcak sizinde yakın zamanda Allah'ın iznyle..

Annen baban ananen deden falan erkek tarafı herkes bilio Tuğçemm bunalım yapma yaa sırnaşık şey

aman güzelim ekşi ne olcak seve seve olumunekankayizsmile

hehheh bnm dah ortada fol yok yumurta yok seydammm yaaa kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile akannehir

Hee ekşidiğimde de böle demicen ama yeawrumm sırnaşık şey

Napalım folla yumurta yoksaa temmuz istemionzmu kızım siz sonçta düşündüğünz istediğinz ay belli ohhh canıma deysinnn sanada az kaldı işteeeee temmuza ne kaldı bana az kaldıysa sırnaşık şey :teytey:

hç dermym aşk olsun seydam yaa biliosn sen bni lmaz:

hehhehe ölme eşşegm ölmeee offfff tatlım hem sen mayıs 29 olsada mayıs işteee hehheheh aramzda 2 ya varrrrrr kaydirigubbakcemile3

hç dermym aşk olsun seydam yaa biliosn sen bni lmaz:

hehhehe ölme eşşegm ölmeee offfff tatlım hem sen mayıs 29 olsada mayıs işteee hehheheh aramzda 2 ya varrrrrr kaydirigubbakcemile3

Aaa 2 günün lafımı olcak aramzda Denizimm mayısın sonu bee oo haziran de gitsin aramzda 1 ay olcak işte hatta siz haziranda yaparsanız aramzda 1 ay değl haftalar olcakkk hadiiiiiiiiii heycanlannnnnnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey:

kuzucanlar maaşallah allah muhabbtinizi bozmasın kusura bakmayın taylan geldi msn ye onla konuşuyorum...
denizcim öle deme ya belli olmaz bu işler belki sen benden önce ewlenirsin yada nişan olur...herşey hayırlısı cnm ya taklıma fazla...
kahvaltılık setimi bakıyorsunuz ay yeter denizim bu şeydaya bişey söleme o kadar şey alıyor hala eksiğim var diyor bende bunalıma giriyorum benim bayağ şeyim eksik kalıyor hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…