- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.221
slm güzel gelinler nasılsnz bakalım bütn sayfalrı okuyamdm yeni geln arkadaşlarımz hoşgelmşler opuyorumnanaktan
Selam Denizim sende hoşgeldin..
Ben iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın?
kaydirigubbakcemile3
İyi yapmışsın cnm..
Evet Denizim çok yardımcı oldun çok teşekkr ederim Allah razı olsun..
Yani o demlikleri kullanmıcam bi işime yaramıcak ama çaydanlık her zaman kullanılır bide çatal bıçaklarıda war o yzde bernardo daha mantıklı geldi başka marka warmı ya warsa bakym aklıma marka gelmio..
Güral,kütahya,bernardo,schafer,karaca başka aklıma gelmio ya :uhm:
Teşekkür ederm cnm daha güzelleri senin olsun..
Ay cnm bnm belim hep ağrıo yaa azıcık ayakta kalıyım duramıorum ağrıdan :gitme:
hoşgeldin emma
şeydacm çok çok saol cnm otel istemiyo bnmki ama burayı çok beğendim ikna etmeye çalışıcamdeniz manzaralı oda demek hmmm bi bakiyim ben çok tşk ederim cevapların içinnn iyi akşamlar
şeydacm çok çok saol cnm otel istemiyo bnmki ama burayı çok beğendim ikna etmeye çalışıcamdeniz manzaralı oda demek hmmm bi bakiyim ben çok tşk ederim cevapların içinnn iyi akşamlar
:roflol:
ne demk seydam çok sevindim yardımcı oldguma :lepi:
evet evet bncede iyi güzelim herşeyi içnde yerimseniben
duuuu bakaym bide biev var güzelim bnde bakyım şimdi netten sana sölerm tatlım :lepi:
amin güzelim hepimzn olsun zemuszemus
amn dikkat et cnm ya az kladı şurda bi problem olmasın :1no2:
Valla Denizim sen göstermesen onları hiç kullanmıcam demliklerim olcaktı sırnaşık şey
Bieve bende bakym cnm sende eklersn beğendiklerini..
Az kalmadı Denizzzzzzzzz az kalmadııııııııı kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni sırnaşık şey
oohhhh çok sevindm seydam inşallh bulursn istedgn içine sinen begndiğin modeli :lepi: :Saruboceq:
kullandıkçada bni hatrlarsın güzelim sırnaşık şey
hehheheh nerde az kalmdı seydaaaaaaaa btti gitti pöööfffff günler geçio su gbi sempatiksalakcinni sırnaşık şey :sm_cool: :roflol: :1shok:
Amin Denizim inşallah hepimiz istediğimiz modelleri bulurz içimize sinen şeyleri :Saruboceq:
Evet Denizim kullandıkca seni hatırlıcam gerçekten çok yardımcı oldun Şeniz
Yaaaaaaaaaaaaaaa Denizzzzzzzzzz az kalmadı diorum sna yaaaa bakkkk pskljini bozarım yine senin heee sırnaşık şey
Yarın gelio sizinkiler yavrummm oohhhhhhhhh :teytey:
amin seydam :Saruboceq:
oooh buna çok sevindm işteee tatlım :lepi:
hehehhe bozamzsın işteeeee seydaaaaa bna çok var sna azcık kaldı yaaaa :roflol:
evet hemn boz zatennnnn :1shok:
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama yapma yaaa nolursunnn snra bak başına ekşirim hbre hee zaten baya baya az kaldığını anladığmda başının etini yiycemm senağlama
Ayrıca sanada çok falan kalmadı aramzda 1 ay olcak Allah'ın iznyle sende paniklesen iyi edersn hahahahhahhah :lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nörüyonuz kızlar?
ohooooooooooooo ben ne yapayım daha ortada söz yok nişan yok bişey yok heç bir zıkkım yok ...
ağlayayımmı ben ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümafoldumben
nörüyonuz kızlar?
ohooooooooooooo ben ne yapayım daha ortada söz yok nişan yok bişey yok heç bir zıkkım yok ...
ağlayayımmı ben ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümafoldumben
aman güzelim ekşi ne olcak seve seve olumunekankayizsmile
hehheh bnm dah ortada fol yok yumurta yok seydammm yaaa kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile akannehir
Hee ekşidiğimde de böle demicen ama yeawrumm sırnaşık şey
Napalım folla yumurta yoksaa temmuz istemionzmu kızım siz sonçta düşündüğünz istediğinz ay belli ohhh canıma deysinnn sanada az kaldı işteeeee temmuza ne kaldı bana az kaldıysa sırnaşık şey :teytey:
hç dermym aşk olsun seydam yaa biliosn sen bnilmaz:
hehhehe ölme eşşegm ölmeee offfff tatlım hem sen mayıs 29 olsada mayıs işteee hehheheh aramzda 2 ya varrrrrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?