- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.241
kuzucanlar maaşallah allah muhabbtinizi bozmasın kusura bakmayın taylan geldi msn ye onla konuşuyorum...
denizcim öle deme ya belli olmaz bu işler belki sen benden önce ewlenirsin yada nişan olur...herşey hayırlısı cnm ya taklıma fazla...
kahvaltılık setimi bakıyorsunuz ay yeter denizim bu şeydaya bişey söleme o kadar şey alıyor hala eksiğim var diyor bende bunalıma giriyorum benim bayağ şeyim eksik kalıyor hahahaha
Aaa 2 günün lafımı olcak aramzda Denizimm mayısın sonu bee oo haziran de gitsin aramzda 1 ay olcak işte hatta siz haziranda yaparsanız aramzda 1 ay değl haftalar olcakkk hadiiiiiiiiii heycanlannnnnnnnnnnnnnnn :lepi: :teytey:
kuzucanlar maaşallah allah muhabbtinizi bozmasın kusura bakmayın taylan geldi msn ye onla konuşuyorum...
denizcim öle deme ya belli olmaz bu işler belki sen benden önce ewlenirsin yada nişan olur...herşey hayırlısı cnm ya taklıma fazla...
kahvaltılık setimi bakıyorsunuz ay yeter denizim bu şeydaya bişey söleme o kadar şey alıyor hala eksiğim var diyor bende bunalıma giriyorum benim bayağ şeyim eksik kalıyor hahahaha
Tamam cnm sorun değil lilyum deriz bizde sna yerimseniben
Evet aslında hiç aklımda yoktu eminönünden almak..
Akrabamızın komşusunun orda dükkanı warmış güral,kütahya satıomş oryaa bakalım beğenirsek alırız dedik..
Gittik yemek takımımı,günlük olanı fln ordan aldık..
Porselenleri yani..
Tencerelerimi falanda korkmazın kampanyası wardı ondan aldım..
Bernardo çok iyi bi markadır cnm ürünleri güzel ve kalitelidr ama çok pahalı yaa.
Mesela hani kahvaltı için böle ortaya konulan ahşap şey warya reçel peynir fln koyuyosun o sitesinde 64 mü 74 mü öle bişey bugn aynısını sordm 30tl..
Gerek yok yani o kdr para vermeye..
Uygunlarından beğendysen o ayrı tabi aklinialirimsmile
Aranız düzeldimi cnm?
Hee kahvaltı seti bakıoz Denizim sağ olsun yardımcı oluo..
Yaaa küscem hee eksik olnlara bakıorum çok çok almıorumki hilali duymadınmı 17 tane newresimi varmış kızım bide bana dion git ona de sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aranız düzeldimi cnm?
Hee kahvaltı seti bakıoz Denizim sağ olsun yardımcı oluo..
Yaaa küscem hee eksik olnlara bakıorum çok çok almıorumki hilali duymadınmı 17 tane newresimi varmış kızım bide bana dion git ona de sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sonu monu mayıs işteee seydamm alsanaalsanasmile
heheheh nerde Allhım inşallh öle olr güzelim yaaa bn razıym ama şartlar işte umarım Allh yüzümüze güler :Saruboceq: akannehir
keşke heycndan yerimde duramsm tatlım ama heppp üzgnm malseffffffffff sırnaşık şey
saol cnm siznde muh bol olsun enştemzle :jeyyar:
bzmkiler sorun çıkarmazsa tuğcecm senden önce evlnblrm ama sorun olrsa ne zmn olr ne şartta olr hç bilmiorm kafamçokkarıştı
amin inşllh cnm yaa boshayallersmile
hehhehe cidden hee bnm dha hele 1 toplu iğnem yok 3-4 bişeyden başka siz bnden öndesnz güzel gelinlerrrr :dilcikar:
sonu monu mayıs işteee seydamm alsanaalsanasmile
heheheh nerde Allhım inşallh öle olr güzelim yaaa bn razıym ama şartlar işte umarım Allh yüzümüze güler :Saruboceq: akannehir
keşke heycndan yerimde duramsm tatlım ama heppp üzgnm malseffffffffff sırnaşık şey
saol cnm siznde muh bol olsun enştemzle :jeyyar:
bzmkiler sorun çıkarmazsa tuğcecm senden önce evlnblrm ama sorun olrsa ne zmn olr ne şartta olr hç bilmiorm kafamçokkarıştı
amin inşllh cnm yaa boshayallersmile
hehhehe cidden hee bnm dha hele 1 toplu iğnem yok 3-4 bişeyden başka siz bnden öndesnz güzel gelinlerrrr :dilcikar:
Öle olcak zaten Denizim Allah dualarımızı kabul edicekk :Saruboceq:
Hee sen üzül üzül snra bi heycan başlıcak görcen gününü aman bu eksik aman şu eksik diye dicem Deniizzzz bu kdr kaldııı şu kadar kaldıı :lepi:
Balım şaka bi yana üzülmeni gerektircek bişey yok kafanızda herşeyi netleştirdinz zaten ailelerde tmm dedkden snra stres başlıcakkk :lepi:
Yaa bu kavak yellerindeki aslı gerçekten ölüomu ya :uhm:
evet bernardo pahalı bir marka ama beğendiğim porselenler 700 civarı falan.
bende korkmazdan çaycı,kahve mak. ve tost makinesi kampanyada onları almayı düşünüyorum.
bu arada şeyda o eklediklerin değil tabakların formu falan benziyo ama desenler onlar değil dedim ya daha sitesinde falan yok diye.
desenleri farklı yani canımşakkıdı
yuhhhhhhhhh o kadr nevrsmi nerye koycak maşallah ciddennn laelaelaelaelae :1shok:
seydam ne demk sende hep uğraşıosn bnle sende saol güzelim Şeniz
Hımm anladım cnmm..
İnşallah içine sinen şeyler bulur we alırsın..
Bende bernardonun alıcam büyük ihtimalle onunkini beğendim en çok..
düzeldi tatlım kalpler çıkıyor aramızda dediğin gibi hahahaha
opuyorumnanaktanahana böyle şeydam
hayır küsmeeeeeeeeeeeee şaka yapıom canım
ohaaaaaaaaaa 17 tanemiiiiiiii :1shok::1shok::1shoktel kurardım ben o nevresimlerle
ben almayacam bişey fenalıklar geldi bana al al eksik çıkıyor sayende şeydam delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
geçen bir arkadaşım saydıda saydı dedim sus yeter yasakkelime
Öle olcak zaten Denizim Allah dualarımızı kabul edicekk :Saruboceq:
Hee sen üzül üzül snra bi heycan başlıcak görcen gününü aman bu eksik aman şu eksik diye dicem Deniizzzz bu kdr kaldııı şu kadar kaldıı :lepi:
Balım şaka bi yana üzülmeni gerektircek bişey yok kafanızda herşeyi netleştirdinz zaten ailelerde tmm dedkden snra stres başlıcakkk :lepi:
Yaa bu kavak yellerindeki aslı gerçekten ölüomu ya :uhm:
saol bitanem...
sanmam cnm ailen neden sorun çıkarsınki senin mutluluğunu isterler elbette bence sizin işler hemen gelişecek geç olsun güç olmasın canım boşver...
yok kız benimde eksikler çıktıkça çıkıyor şeyda saolsun söyledikçe saydıkça bişeyler bende alınacaklar listesine ekliyorum anneme saydım bugün diyor o kadar alıyoruz hala eksik çıkıyor diyor...
hakketen ölüyormuş şeydam aslı ben izlemiyorum artık aslının ölmesine üzüldüm ...:sinifsinif:
benim bir yemek takımımda bernandonun black bilmem ne serisi
biraz pahalı ama değer çok kaliteli şeydam tavsiye ederim...
bu arada canım nevresim takımında ne marka önerirsin annem taç a bakalım diyor ama ???
CADIARZU
Çok sewindm cnmm Allah bidaha küslük göstermesn :Saruboceq:
Ben çıkarmıom yaa bu çeyiz denen şeyi kim çıkardysa valla onun sayesnde bitmio hem ben öle ekstra abartı şeyler yazmadım hiç listeme milletin listesini görseniz oooooooooooooooooo yani sırnaşık şey
amin seydam amin inşallh :Saruboceq:
vall bn razyım dedim ya güzelim yeter ki az kaldı de bni uçurrrrr :lepi:
ölck galiba cnm yaa bn çok etkileniorm böle olnca sanki arkadşmmş gbi ama sadece ölüm olaylrnda böle oluorm kafamçokkarıştı
Bende bilmiorum balım daha 5 tane saten kayanlardan almak istiomş öle söledi sırnaşık şey
Ölmedi kız hayata döndürdüler sırnaşık şey
Evet cnm bernardo gerçektn iyi bi markdır..
Newresimde taç,linens ve sarev öneriorum güzelim bende onlardan aldım..
amin canım kimseye göstermesin...
kim çıkardıysa bu çeyiz işini topeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?