Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet Denisim kalp kalbe karşıymış,bir girip bakayım dedim,amanın bir de ne göreyim,tüm sevdiklerim burada...Balcım,geceleri ayaklarına vicks sür ,çorap giy yat,öksürüğü 10 dk içinde kesiyor...

nursim hayırlı olsun canım 30 hafta bitti..
az kaldı sayılır
meleğine kavuşmana sağlıcakla inşallah..

Bu çamın da yararları pek çokmuş,çam ekstresinin özüde,spermleri 4 nala koşturuyormuş :)))

geçen gün en sevdiğim diyordun ne oldu çok kıskandım bende
sesimi çıkarmadım emme bebim gibi ebnde bozuldum yani:))))

Daha dün gibiydi,Adamızın şafağını sayarken,şimdi de Nursime başlayacağız hayırlısıyla,mavişim,sermest ve sevimmm,vay be ne çok sayılacak şafak var,benim şafağıma ne kadar var bilmiyorum,ama tek bildiğim benim ki şu an babasıyla dolaşıyor:78:

meraba tuanaysım denizcim tamam senin sözünü tutucam bu ay aralıkta direk 2. aşılama sonraki ay ocak tüp karar verdim çok saol canım benim. kararsızdım. geçen ay reglim ekim 13 de oldu ama erken gelmişti 5 gün eylülde 18 di bu ay kasım bakalım henüz bişiy yok. göğüs ağrılarım var kasıklarım ağrıyor herzamanki gibi dediğin gibi bayrama denk geliyor. 1. aşılamayı yapan dr. bayramda burdaymış yada aralıkta başlıyım dimi açılış derken canım 2 aydır bekarım deniz eşim giderken regliydim o geldi hasta adam ayakta duramıyor. söyledi zati düzeleyim aklım başıma gelin hasret gideririz diyor. napim zorla değil yaaa hem çocuk için istemiyordum özlemiştim

Bugün 10 Kasım,72 yıl olmuş Atamız öleli.Kurduğu ülkenin şu an ki halini görseydi,zaten kalpten giderdi, ya da O olsaydı,zaten bu durumda olmazdık......

Bal bence de bu ay doğalına bırak.Strestten gere gere,bütün hormanlarını altüst etme,zaten gerginlikle başlayan tedavilerin sonucu pek iyi olmuyor,bizzat yaşadık,o yüzden,rahat ol,ayrı kaldınız o kadar,doya doya sevişin,zaman ayırın birbirinize.Önemli olan bence şimdi bu....

denizcim hafta sonu çamlıcaya çıkartayım eşimi buluruz belki ya

tuanay bu akşam öyle yapayım canım bakalım kesicekmi

tuanaycım o zaman aralık diyorum önce aşılama 2. olmazsa ocak tüp kesin ya kafama koydum. eşimde bana bırakıyor. hangisini istersen ona başlayalım diyor. ferdicenterde nuri bey yapmıştı 1. aşılamayı 2.yi yapalım diyor olmazsa tüpe geçeriz hem ssk anda faydalanırsın diyo

ben yemeğe gider kızlarrrrrr

manın kızlar benim pınarlar durmuyor ya anca atamızı sadece bayramlarda ve 10kasımda hatırlayan zililer var tvde şimdi izmirin kavakları çanakkale içnde yi söylediler benim çeşmeler açıldı

Kararsızlıktır insanı öldüren,bir kere karar aldıktan sonra,iyi ya da kötü,sonra rahatlama gelir...

Şişşşşşşttttttt anladın sen onu

balcım bbence en doğru karar
zaman bırak
özlediniz tabiki birbirinizi eşin iyileşşsin bol bol zaman ayırırsınız o işlere.))
bayramda doktor olsa da koştur koştur olacak..en doğru karar bu bence dışardan bakınca..

Bugün 10 Kasım,72 yıl olmuş Atamız öleli.Kurduğu ülkenin şu an ki halini görseydi,zaten kalpten giderdi, ya da O olsaydı,zaten bu durumda olmazdık......
aynen tuanayım
Ata 'mız olsaydı zaten bu durumda olmazdı bu ülke..
Cuma günü,koccamın doğumgünü,ne yapsam acep?????

nice senelere hep birlikte + bebişle inşallah..
sen yaparsın güzel bir organizasyon
cuma ozzee da Yaşar çıkacak sahneye
cumartesi iş olmasa ben çok istiyorum gitmek ama ertesi gün iş çekilmez
18 kasımda da demet akalın var ama kociş yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…