Şişşşşşşttttttt anladın sen onugeçen gün en sevdiğim diyordun ne oldu çok kıskandım bende
sesimi çıkarmadım emme bebim gibi ebnde bozuldum yani:))))
balcım bu ayı es geç
adet ol
yumurtalama günün gelsin güzelce sevişin
bakalım ne olacak..acele edip bayramda strese sokma bence şekerim
bayramda kendine tatil ver
bir bakarsın kendiliğinden olur
haa olmadı zaten tedavi aklında
aralıkta adet ounca başlarsın tedaviye
iğneli takip yaptırma bence
direk iğneli aşılama yaptır
ama son olsun sonrası inşallah gerek kalmaz ama tüpe geçersin
bunlar en kötü ihtimaller tabikisi
adetime az var demişsin
ne zaman gideceksin ki doktora ultrasyon için bayrama denk geliyor
dediğim gibi bence bu ay dinlen hem eşinle gezin tozun bol bol hasret giderin
hem ne demek açılışı yapmadık
o kadar zaman ayrı kaldınız ayol çocuk için olmasa da kendinize vakit ayrırın derim ben:))
Şişşşşşşttttttt anladın sen onu
balcım bbence en doğru kararmeraba tuanaysım denizcim tamam senin sözünü tutucam bu ay aralıkta direk 2. aşılama sonraki ay ocak tüp karar verdim çok saol canım benim. kararsızdım. geçen ay reglim ekim 13 de oldu ama erken gelmişti 5 gün eylülde 18 di bu ay kasım bakalım henüz bişiy yok. göğüs ağrılarım var kasıklarım ağrıyor herzamanki gibi dediğin gibi bayrama denk geliyor. 1. aşılamayı yapan dr. bayramda burdaymış yada aralıkta başlıyım dimi açılış derken canım 2 aydır bekarım deniz eşim giderken regliydim o geldi hasta adam ayakta duramıyor. söyledi zati düzeleyim aklım başıma gelin hasret gideririz diyor. napim zorla değil yaaa hem çocuk için istemiyordum özlemiştim
aynen tuanayımBugün 10 Kasım,72 yıl olmuş Atamız öleli.Kurduğu ülkenin şu an ki halini görseydi,zaten kalpten giderdi, ya da O olsaydı,zaten bu durumda olmazdık......
Cuma günü,koccamın doğumgünü,ne yapsam acep?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?