Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sayfamız 1 tanecik ilerlemiş bende gündüzleri aksattım dimi kızlar..
elifcim inşallah bebişin seninledir dedim ya aramıza yeni katılsa da ejderha arkadaşımız ve sen bize yol açarsınız ve arkanızdan da biz geliriz..yarın güzel haberler vermen dileğiyle..

gamzecim hangi ilaçtan bahsettiğini anlamadım daha önce konusu geçmiş miydi ben mi kaçırdım..tatilin iyi geçmesine sevindim tadını çıkartın gelince anlatırsın bol bol ne yaptığını..

nbnh canım kısmet ama ilaçlara rapor çıktıysa özelde de yaptırsan kabul çünkü devlet veriyor raporu nerde yaptırdığın önemli değil evraklarını tüp bebek yaptırmak için rapor çıkartacağın hastaneye veriyorsun aşılamaların yapıldığını görüp tüp bebek raporu çıkartıyorlar..
biraz dinlen kafanı topla hazır hissettiğin zaman başla ama çok da geç kalma sonra giden zaman geri gelmiyor..

nursimcim bugün geri dönecek miydi acaba inşallah hemen yazar bize..nursimcim 3 gün sonra benimki bitecek 707 yi 100 er kere okuyorum benimki niyetine başlamıştım onu bitireyim allahın izniyle seninkine başlayacağım..

bebişim işlerin yoğun galiba çok girmiyorsun kimse de yok bu aralar belki de girmek içinden gelmiyor..

burpcum çok yoğun baya uzak kaldı bizden iyi olsunda önemli değil napalım..

semracım canım allahım dualarını kabul etsin ve bizde yaşayalım inşallah bu aşamaları ve dediğin gibi hamilelik hiç bitmesin..şımarmada zirve yapacağız millet de diyecek dünya da bir sen mi hamile kalıyorsun bir bilseler ne zorlukla olduğunu olursa tabi sıpalar..

özlemcim eşinin tahlili ne zaman yapılacak inşallah düzelir ve mayısta iyi bir şekilde başlarsınız tedaviye..
mavicim girmemiş daha..

kızlar ben eşimin yanına evicap koydum günde 1 tane kullanacak ama bir yerde okudum kürlerin işe yaraması için en az 2 ay lazımmış ki sonrasında testlerde ya da aşılama da işe yarasın ben evde keçibounuzu yapıyorum ama onun orda imkanı yok kimi arkadaşlarda eşleri keçi bounuzunun suyunu içemediği için pekmezini almışlar ve sabah akşam 1 tatlı kaşığı yemişler eşime söylesem ordan alsa bir kavanoz, yese gelene kadar faydası our değil mi?hesaba göre geldikten 1 hafta sonra aşılama olacak 1 hafta da ne yapabilirim ki?

özlemcim bende mecburi günleri sevmem dediğin gibi sevdiğim insanlar olacak geçen sene çalıştığım şirket iflas edince 5 bayandık idareci hepimiz işsiz kaldık o zaman güne başlamıştık ama herkes kafa dengiydi tabi..

kızlar slm ben gene başınızın bücür belası mavicim seni biriyle karıştırdım ama kimle acaba biri aşı yaptırmışya herneyse kızlar kocanınızda sorun varsa buzla ovcakmışsınız organını bide sabah ilişkiye gircekmişsiniz 30dakka öncede kocanınıza acı bir türk kahvesi yapın spermleri güçlendiriyomuş allahım isteyen herkeze versin semracım ada bebege iyi bak

canım ben de çalışırken hiç bilmezdim böyle şeyleri ama insan evde olunca mecburen katılıyorsun ben de çok hoşlanmıyorum çoluk çocuk milletin ne konuştuğunu anlıyorsun ne yiyip içtiğini ben de az misafir olmasını ve muhabbet etmeyi seviyorum dedikodu yapmayı da sevmem dedikoduları da ben duyduysam herkes duymuş oluyor zaten neyse bugün az kişiydik yine de doğum muhabbetleri yapıldı bol bol ama moralim iyi şimdilik

denizcim biz raporla bir aşılama yapmıştık bir tane daha mı yapmamız lazım hemen tüp bebeğe geçebilirmiyiz acaba biliyormusun

keçiboynuzu pekmezini ben de aldım ama çok iğrenç kokuyor hiç yiyemedik

gamzecim tatilinin iyi geçmesine sevindim dinlen güzel güzel ben de 3 hafta sonra annemlere gidicem abimlerin bebeği de görücem artık kafa mı dağıtırım daha mı kötü olur gelirim bilemiyorum gitmeden bir psikologa mı gitsem diyorum

Denizciğim beni unutmuşsun,çok üzüldüm ama:umursamaz:

yemin ediyorum unutmadım onları yazarken hep aklımdaydın sırf kendini kötü hissetme pek giremiyorsun diye sitem etmiş olmayayım diye yoksa aklımdasın olur mu öyle şey..

bilmiyorumkismile
barıştık mı tuanayım ya üzülme lütfen..sana da yazacaktım ama dedim ya birde başka topikğe geçtim bir soru sormuştum cevap için..opuyorumnanaktan

canım naıl 1 tane raporlu yaptırdınız ya diğerleri özel mi oldu yani özel dediysem ilaçların hepsini kendiniz mi aldınız?
devletten tüp bebekte yardım almak istiyorsan raporlu 2 aşılama şart özeli kabul etmiyor mesela ege üniversitesi..ama sen evraklarını alır gösterirde doktor ona göre düzenleme yaparsa bilemem..

evet canım 1 tane raporlu aşılama diğer 3 tanesinde kendimiz aldık ilaçları neyse gerekirse 1 tane daha yaparız artık napalım

evet canım 1 tane raporlu aşılama diğer 3 tanesinde kendimiz aldık ilaçları neyse gerekirse 1 tane daha yaparız artık napalım

iyice araştır sonra tüpe kalkışınca aşılama olmadı diye sorun olur sonra hepsini cebinizden vermek zorunda kalırsınız hayırlısı...inşallah gerek kalmaz ..

tüp bebeği de hemen yaptırmıycaz zaten benim biraz psikoljimin düzelmesi lazım inşallah hiçbirimize gerek kalmadan hamile kalırız ben biraz erteliyorum bebek olayını kpss ye çalışıcam iyi bir puan alırsam bir de güzel bir iş bulursam süper olur bebek için herşeyden vazgeçmiştim ama çalışmak istiyorum artık

işallah ama bilmiyorum. aslında pekte kaptırmak istemiyorum.

tabiki iyi bir iş olursa psikolojinde düzelir bazen bende sıkılıyorum çalışmaya çok alıştım hatta böyle bir sorun olmasına rağmen evlendiğim ilk günden çocuk düşünmem gerekirken çalıştım ilk 2 sene ama şimdi çok pişmanım...yaşın 30 muydu yanlış hatırlamıyorsam..seneye varacak kadar bir ara verme bence sonra pişman olursun..
tabiki önümzüdeki ay başlama kendini topla ne zaman hazır hissedersen..
yinede kendin için en iyisini sen bilirsin..

sağol deniz umut edelim sizde dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bu arada arkadaşlar ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım , reçelinide verdim ama en iyisi bence en azından bizde öyle oldu çakşir suyu zaten hazır satılıyo bize dr demişti 5 şişe içmeli en az dedi ama eşim 3 şişe içti ve hızı %10 dan %16 çıktı 1ay içinde daha sonra aşılama sürecine girdik ihmal ettik biraz birde keçi boynuzunu deneyelim dedik ve sonuş hüsran tekrar %10 olmuş :roflol::roflol: eğer bu tutmazsa ben yeniden çakşiri deneyeceğim..... bu arada benim eşim çook kilo aldı :kedi::kedi:

selam canlarım okadar doluyum ki anlatamam size ben.

fırsat yaratmaya calısıyorum ihmal etmemek için.elimden geleni yapıyorum hem denizim niye girmek istemiyim.ama sen cok ihmal ettin bu aralar esinde yok daha cok girmen lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…