sağol deniz umut edelim sizde dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bu arada arkadaşlar ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım , reçelinide verdim ama en iyisi bence en azından bizde öyle oldu çakşir suyu zaten hazır satılıyo bize dr demişti 5 şişe içmeli en az dedi ama eşim 3 şişe içti ve hızı %10 dan %16 çıktı 1ay içinde daha sonra aşılama sürecine girdik ihmal ettik biraz birde keçi boynuzunu deneyelim dedik ve sonuş hüsran tekrar %10 olmuş :roflol::roflol: eğer bu tutmazsa ben yeniden çakşiri deneyeceğim..... bu arada benim eşim çook kilo aldı :kedi::kedi:
olumunekankayizsmilevereliniortak:lepi:Şeniz
selam canlarım okadar doluyum ki anlatamam size ben.
fırsat yaratmaya calısıyorum ihmal etmemek için.elimden geleni yapıyorum hem denizim niye girmek istemiyim.ama sen cok ihmal ettin bu aralar esinde yok daha cok girmen lazım aslında.
nbhn geçmiş olsun canım üzülme vardır bi hayır
ejderha sakın panik yapıp üzme kendini inşallah göreceksin keseyi sonra da kalp atışı sonra sen de semra gibi oda takımı falan bakacaksın
bu arada ada yı öptüm koca koca
gamzeeee özledik cicim sakın geç kalma erken geeel:)))))))
denizcim ben de kürlere başlamak istiyorum eşim geçen sefer çok hevesliydi keçi boynuzu al diyorum tamam deyip sallıyo halbuki tadını da seviyodu havuş suyunun da temizliği zor oluyoo
ben varrııııııım
canım çok balık istedi bugün aldık yaptık sil süpür temizle yıkan falan derken
geciktim birazzz
haaa bu arada akşam namazıyla namaza başlamış bulunuyorum
ne zamandır erteliyodum az önce başladım:)))))
ben varrııııııım
canım çok balık istedi bugün aldık yaptık sil süpür temizle yıkan falan derken
geciktim birazzz
haaa bu arada akşam namazıyla namaza başlamış bulunuyorum
ne zamandır erteliyodum az önce başladım:)))))
elifturna hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz şu çakşir suyu nerede satılıyor hazır şişe demişsin marketlerde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?