Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben varrııııııım
canım çok balık istedi bugün aldık yaptık sil süpür temizle yıkan falan derken
geciktim birazzz
haaa bu arada akşam namazıyla namaza başlamış bulunuyorum
ne zamandır erteliyodum az önce başladım:)))))

nbhn geçmiş olsun canım üzülme vardır bi hayır

ejderha sakın panik yapıp üzme kendini inşallah göreceksin keseyi sonra da kalp atışı sonra sen de semra gibi oda takımı falan bakacaksın

bu arada ada yı öptüm koca koca

gamzeeee özledik cicim sakın geç kalma erken geeel:)))))))

denizcim ben de kürlere başlamak istiyorum eşim geçen sefer çok hevesliydi keçi boynuzu al diyorum tamam deyip sallıyo halbuki tadını da seviyodu havuş suyunun da temizliği zor oluyoo

geçen sene 2 şişe bende aldım ameliyat olmuştum o sıralar içirdim hep aşılamaya etkisi olsun diye sayıda artma oldu ama tadı kötü almadım bir daha bende..hayırlısı bakalım işimiz bunlara kaldı allah büyük..

sevviiiiiim biz hergün türk kahvesi içeriz bi aksilik olmazsa
ama buz olayını eşime anlatsam ne der acaba??????????*hayatta kabul etmez:))))))))))))
dondurmayalım spermcikleri bi de :))))))))
ama türk kahvesini duymuştum zaten seviyoruz da:)))))

canım akşamları telafi ediyorum gündüzde girmeye çalışıyorum yürüyüş,dua okuma derken vakit geçiyor yarın anneme yardım edeceğim temizlik var akşama gelirim ama..
gündüz pek kimse olmuyor ya o yüzden dedim akşamda giremiyorsun..işlerini hallet de yine bol bol görüşürüz

Son düzenleme:
özleeeeemmm beeeebiiing siz de burda mısınız??????????
gamzecim senin dediğin adamı ben hiç sevmiyorum ömer coşkun mu neeyse
bitkilere çok inanıyorum ama o adam ı sevmiyorum inşallah şifa bulursun cicim

havuç suyu sigara içenlere zararlı diyorlar eşin sigara içiyor mu denediniz mi daha önce..
bizde vakit yok işte alsın keçiboynuzunun pekmezini yesin gelene kadar napim..bilmiyorumkismile

afiyet olsun canım
allah kabul etsin inşallah sonuna kadar gider
ne kadar ihmalkarız aslında ama hep erteliyoruz allah affetsin..

denizcim eşine de incir de yesin
ben de bi ara senin gibi araştırmalar yapıyodum geçen yıl bu zamanlar
domates,çilek,fındık ,badem,incir
ve tabiki k.boynuzu ve havuç ama aynı anda havuç ve k.boynuzu yapılmazmış
haaa bi de arı sütü poleni vardı dur ben yarın aldırıym da içsin
bide kuru incir i zeytinyağında bekletip hergün 1 tane yediriyodum
şimdide salak gibi hiçbirini yapmıyorum
gelirmi bebek
arı sütü ve keçi boynuzuna başlatıyorum yarın

eşim içmiyo canım sigara,ben içiyorum:)))))))
kızlra duymasın bebing ve özlem(((
bi ara içti ama üşeniyoruz artık çöpü çok çıkıyo diye
ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ya değerler iyidir diye bıraktık ne biliyosak iyi olduğunu:)))

bu arada havucu içti bi ara ,hiç sigara içmemiş
önceden çok bunaltıyodu içme diye beni hatta bazen gizli içiyodum
bu aralar ses çıkarmıyo kendi halime bıraktı ben de yüzsüz olduğum için canıma minnet biliyorum:))))
canım kocam benim

bu arada havucu içti bi ara ,hiç sigara içmemiş
önceden çok bunaltıyodu içme diye beni hatta bazen gizli içiyodum
bu aralar ses çıkarmıyo kendi halime bıraktı ben de yüzsüz olduğum için canıma minnet biliyorum:))))
canım kocam benim

mavicim Allah kabul etsin ben de başlıyorum 2 gün sonra bırakıyorum inşallah sen devam edersin

elifturna hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz şu çakşir suyu nerede satılıyor hazır şişe demişsin marketlerde var mı

mavicim eşim havuç suyu değil de geceleri 1 tane havuç yiyiyor ve spora da gidiyor kilo vermeye başladı bu son aşılama da değerleri yükselmişti senin eşinde havuç yesin vardır bir faydası

elifturna hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz şu çakşir suyu nerede satılıyor hazır şişe demişsin marketlerde var mı

canım aktarlarda var aç karnına bir çay bardağı içecek ama bir şişe al ilk önce beğenmezse elinde kalmasın birde çakşır macunu varmış onu da sorabilirsin aktarcıya..

giremedim bi türlü yaaaa
her an kopabilirim
havucu hep yiyoruz salatada ama vardır inşallah bi faydası da görürüz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…