Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tuanaycım canım benim olurmu hiç böyle konuşmak sana yakışıyormu?sizlerde biliyorsunuz ki,hepinizde buna inanıyorsunuz ki sizlerin melekleri zamanını bekliyor,zamanı gelince belkide hiç tedaviye falan gerek kalmadan gelicekler veletler.sen dbu kadar ümitsiz konuşursan allah senin beklentilerine cevap vermez,hep umutlu ol,duanı eksik etme,tabi çabada sarfet,bak gör olucak.eşimin bir akrabası var bunlar20 yıllık evliler,çok paralar dökmüşler bu uğurda ama şuan 5 yaşında oğulları var,kadıncağız benim bile çocuğum olduysa herkesin olur diyordu.allahıma şükürler olsun,rabbim sizlerede yaşatacak bu duyguyu ben çok eminim,ama sen pazartesinin ilk mesajında böyle olumsuz olursan...oooooooooooo...bidaha duymayalım olumsuzluk yok,umut var,emek var,sabır var ve karşılığında meleklerimiz var.tamam mı canım.opuyorumnanaktan

herkese merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacaktı.ben geçen ay yaptırdığım aşılama sonrası bir kist kazandım,tabi bundan kurtulmam için doktorum Primolut-N adlı bir ilaç verdi.Düzenli olarak kullandım ilacı bitirdim bugün 3.gün hala adet görmedim.bu durum normal mi.bu tür ilaç kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz kullanan varsa çok merak ediyorum.bu ilaç sonrası hamileysem korkusu kapladı.keşke test yapıp öyle kullansaydım ama yapmadım ne yapcam bilmiyorum belkide normaldir bu durum ama bilgim yok.beni bilgiendirirseniz çok sevinirim.hepinizi öpüyorum..

bende de asılamadan sonra kist olmuştu bi doğum kontrol ilacı kullanmıstım ve gecmişti.sonucta regl ken baslıyorsun ilaca sen öyle baslamadın mı yani gebe kalma ihtimali yokken baslıyorsun.sonucta ilaçtan sonra 4 gun içinde regl olman gerekiyor en dogrusu doktorunu aramak olur.

habertürk te ki yazıyı okuyun kızlar.
pozitif dusunce birilerine para kazandırmaktan baska bişey değilmiş fos cıkmış anlıyacagınız sekerler.bu da bize kapak olsun.
kapitalizm i destekleyen abd deki krize bile yol acan sebeb olarak görüyorlarmış. banada zaten pek inandırıcı gelmiyordu.secret filan türü kitaplar.hatta bi arkadasım cok etkilenmişti işte bir yıl içinde söyle bi jip sahibi filan olacam diye sayıklıyordu o yıl iflas ettilker şimdi düşünüyorum da kızcagız sürekli pahalı seylere sahip olmak isterken mi o hale geldiler diye.bu hafta bi karamsarlıkla basladı bende umarım siz iyi olursunuz banada iyi gelirsiniz....

burp um muhtesem dönüşün için sabırsızlanıyorum....

canım benim doktorum bu ilaca adetim bittikten bir hafta sonra başlattı yani o ara hamilelik olabilir mi ki.ilaç bittikten iki gün sonra olursun demişti bugün 3.gün olmadı bu farklı bir ilaç galiba.valla hiç aklım ermedi bu işe hayırlısı cevap için teşekkür ederim.

kızlar yzılarınızı okuyorumd semra nbrh kürü tek başına kullanma demişsiniz cnm ne yapıyım umut dünyası o dediğim arkadaşta yzın tüp bebeğe gidecekti cnm 7 sene boyunca olmadı umudunu kaybetmişti eşinde sorun vardı bu ilaç syesinde 2 ay geçmemiş hamile ben aradım konuştum zaten önce Allahtan sonra onun yarattığı bitkilerden istiyorum ben radım konuştum bu hafta içinde fax gndereceğim inşş size bir umut olurum bende arkadaşlar benim kesin kararlıyım almaya %90 olur dediler ama sbırlı olmam lazımmış herkes için hayırlısı

denizcim ben onu duymamıştım ne güzelmiş zaten benim alıcağım ilaçta 150 miş dahada fazla tutabilir bizimki belki inşş olur cnm bende denemekte yarar var zaten ilaçlard bitkilerden elde edilmiyormu Allahın yarattı şeyler bak hamile kaland varmış banada söyledi telefon ettiğimde bebekleri olupta çok arıyan varmışş orayıı hayırlısı

ayyy ne güzel yaa hekese soruyorum ben tek embriyo daha kaliteli olur diyorlar valla herşey yalan Rabbim yeter ki ol desin tektede oluyor darısı biizm başımıza kızlar

özlemmmm ben geldim sen gittin öylemi ii yolcuklar sana cnm kendine iyi bak valla bana iyi geldi inşş sanada iyi gelir seni kocaman öpüyorum çabuk gel:)))))))

semracım korkma cnm yaa inşş erken doğum felan olmaz Allahın izniyle sen bunları düşünme tatlım dünyaya gelecek minik kızını düşün ayy valla çok heyecanlandım sanki bende hamileyim senle bekliyormuş gibi oldum Allah yardımcınız olsun ikinizinde güzel bebişini öpüyorum

denizcim ve bebingcim hepimizin duygularına tercuman olmuşsunuz ben de bu ay olmadı diye çok üzüldüm biliyorsunuz ama gariptir ki bir o kadar da rahatladım öyle sıkılmışım ki kaç aydır kaç yıldır haftasonu eşimle rakı içtik acaip mutlu oldum geçenlerde bütün gün başım ağrıyınca ağrı kesici içtim ağrı kesici içmeyi bile unutmuşum bugün de biraz pilates yaptım hamile olabilirmiyim diye düşünerek o kadar kısıtlıyoruz ki kendimizi bu bile başlı başına stres bizim için ben de artık tuanay gibi düşünüyorum bizim çocuğumuz olmayacak galiba bunu olumsuzluk olsun diye söylemiyorum bir kabulleniş benim için ama yine de zamanı geldiğinde tüp bebek de deneyeceğiz elimizden geleni yapacağız ama olmazsa da olmayacak

mavişim keçiboynuzunun sıvı olaraktamı veriyorlar cnm bende eşime almıştım 1 sene önce sevmedi onu tatı güzel ama sıvısı varsa o ii gelir gerçi bizimkine gerek yok ama olsun faydlı sonuçta

yemeğimi yemeğidemi varmış?
bebing sen ne yaptın aşılamaya karar verdin mi cnm yoksa tüp bebekmi düşünüyorsun inşş o günlere kalmaz hamile kalırsın cnm

mvişim benimde bu gün canım sıkkın hiç keyfim yok valizi bile kaldıramadım silipte dün içini boşalttım belim ağrıyor karın ağrım var dündü reng günüm bu gün oolucağım galibaa bu ayda olmadıı hayırlısı sıkı can iidir derler ama ağrılı sıkıcanda hiç çekilmiyor((

evet yaa bu siteye ne oluyor byle aşşağıd kimse yok gözküyor çöktüreceğiz siteyi valla:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…