Artık anladım ki,biz bebek sahibi falan olamayacağız.Belki de buna alışmak ve kabullenmek lazım.Allahın takdiri bu belki de.Günahamı giriyorum bilmiyorum,ama ümit etmekten yoruldum.Bir de bizim elimizde olmayan birşey.Bir canlının doğumundan,yaşama gelişinden söz ediyorum.Dün bir kanalda,keçilerin doğum yağışını anlatan bir belgesel izledim.Ve ağlamaktan kendime gelemedim.Allahım,neden bize de doğurabilmenin ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmenin mutluluğunu yaşatmıyorsun diye çok ağladım.Üremek,doğada ki tüm canlılara özgü birsey,ama bize değil galiba.Elimizde değil,Allah sağlığımızı ve sevdiklerimizi korusun ama içim acıyor,içim acıyor,içim acıyor.Anne olamayacağım,yavrum diyemeyeceğim,anne deyişini duyamayacağım için....Allahım sen bilirsin......
herkese merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacaktı.ben geçen ay yaptırdığım aşılama sonrası bir kist kazandım,tabi bundan kurtulmam için doktorum Primolut-N adlı bir ilaç verdi.Düzenli olarak kullandım ilacı bitirdim bugün 3.gün hala adet görmedim.bu durum normal mi.bu tür ilaç kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz kullanan varsa çok merak ediyorum.bu ilaç sonrası hamileysem korkusu kapladı.keşke test yapıp öyle kullansaydım ama yapmadım ne yapcam bilmiyorum belkide normaldir bu durum ama bilgim yok.beni bilgiendirirseniz çok sevinirim.hepinizi öpüyorum..
bende de asılamadan sonra kist olmuştu bi doğum kontrol ilacı kullanmıstım ve gecmişti.sonucta regl ken baslıyorsun ilaca sen öyle baslamadın mı yani gebe kalma ihtimali yokken baslıyorsun.sonucta ilaçtan sonra 4 gun içinde regl olman gerekiyor en dogrusu doktorunu aramak olur.
hadi bakalım inşallah bende bugün aktara gittim
kendim için karışım sordum 2 kilo bala 50 karışım yapılıyormuş ve kullananlar hep hamile kalmışlar teşekküre gelmişler..
2 çeşit varbiri 200 lira biri 300 lira..
fiyat farkı balın kalitesinden kaynaklanıyor az önce eşimede bahsettim aşılamalarda olamzsa tüp bebekten önce kullanacağım bende 45 gün kullanılıyor yumurtakalitesi için..
bakalım aşılamalarda ne olacak hep umutsuz baktığım için umudum tüp bebekte..
1.deneme:3 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
2.deneme:4 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
3.deneme:1 5.gun transferi sonuc---->pozitif
4 embriyo ile kalamazken 1 embriyo ilemi kalcam diye umudumu yitirdigim tedavimde transferin 6.gunu pozitif sonucu gordum...darisi isteyen herkese insallah...
veren Allahim nasibimizde varsa 1 embriyodan da veriyor...inancinizini duanizi eksik etmeyin...
dualarim sizlerle...
canım uzun protokol olduğu için 4 nisanda lucrine başlıycam adet oluncada 2. yada 3. günü gonalflere başlıycam canım...
yine peşpeşe tedaviler yine umutlu bekleyişler var bu defa şeytanın bacağını kıracağız ve peş peşe güze haberler alıcaz ben buna çok inanıyorum...
bugun cok boş bırakılmış sayfaız üzüldüm valla sabahtan beri hiç oturmadım carsıda işlerim vardı hava 20 derece herkes dısarda tabi dükkan da acayip kalabalık.
anca okudum simdide yazabiliyorum canlarım sizde mi gezmeklerdesiniz...
semracım gittiniz mi e-bebek maagazasına merak ettim.
simdi öncelikle elif yeni asılama için hiçbirsey yapma yumurta artırırcı cunki yeni yasaya göre aasılaman
iptal edilebilir 3-4 yumurta oluşmasını istemiyorlar.
dunki tek embryotutmuş ya 5 gun transfer edilen onu burp okumlaı valla
haa unutmadan keciiboynuzu yemegi cok severim lütfen iiiğğ filan demeyin hem cok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?