oh be birileri geldi
mavicim kayınvalidesiz olmak süper değil mi?
benimki bugün demez mi arakdaşı aydına kızına geliyormuş banada gel dedi sonra gelip sende kalacağız diye buyrun gelin dedim ama yüreğim ağzıma geldi sonra vazgeçmişler..
kimseyi ağıralaycak psikolojide değilim valla..
nursimcim sana da iyi görevler kolay gelsin canım..
ada mızın arabası da olacak da gezmelere çıkacak annesiyle...))
Artık anladım ki,biz bebek sahibi falan olamayacağız.Belki de buna alışmak ve kabullenmek lazım.Allahın takdiri bu belki de.Günahamı giriyorum bilmiyorum,ama ümit etmekten yoruldum.Bir de bizim elimizde olmayan birşey.Bir canlının doğumundan,yaşama gelişinden söz ediyorum.Dün bir kanalda,keçilerin doğum yağışını anlatan bir belgesel izledim.Ve ağlamaktan kendime gelemedim.Allahım,neden bize de doğurabilmenin ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmenin mutluluğunu yaşatmıyorsun diye çok ağladım.Üremek,doğada ki tüm canlılara özgü birsey,ama bize değil galiba.Elimizde değil,Allah sağlığımızı ve sevdiklerimizi korusun ama içim acıyor,içim acıyor,içim acıyor.Anne olamayacağım,yavrum diyemeyeceğim,anne deyişini duyamayacağım için....Allahım sen bilirsin......
selam kızlar iyi haftalar herkese.
bu site beni delirtiyor ulennnnnnnnnn
kafayı yedim dün giremedim bi türlü.
ne oluyor anlamıyorum bi türlü.
denizim kimse girmeyince kızmıssın ama bizim sucumuz yok valla.
işte bende daha cok sinirleniyorum sitede sorun yokken girmeyenlere.burp faceden ulaşmmıs dönüşü muhteşem olacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum.
benimde bu hafta feci yogun ama burdayım merak etmeyin heryere yetişirim ben.
denizim seni öyle iyi anlıyorum ki ben surekli hayatı ertelemek hep beklemek bu yuzden hiçbirşey yapamamak.
öyle zorki işte bu da bizim kaderimiz miş napalım...
elden gelen bişey yok
hep evlenince eşimle universitede yapamadıgımız seyleri gerçekleştiricez sanmıştım daha kolay ve rahat olacaz ama ne mümkün basımıza bu cıktı.daha hazırmıyız cocuk sahibi olmaya onu bile bilemedik niye olmama ihtimali agır bastı.yeni evli gunlerini biile yasayamadık hep doktor hep ilaç hep kontrol bu yuzden tatile gidemedik en yakın arkadasımın dugununde oynayamadım bile yada gitmem gereken yerlere gidemedim yegenimin dogum gunu gibi.
hep buruk yasadım öyle olmayada devam ediyor cok sukur diyorum ama hep bişeyler eksik iki yakayı biraraya getiremiyorum hep özenerek geciyor hayatım.neden demek istediğimde bulamıyorum hiçbişey.
sadece kabullenmek gerek akısına bırakmak.kendim degilde bu sayfadan birilerinin bu zamana kadar hep normal bi şekilde hamile kalacagına inandım en cok buna sasırıyorum simdi. niye kimse kalamıyor...
öyle valla kızlar hepimizin derdi bir bak birbiirmizi burda bulduk denizcim senin sayendedenizim seni öyle iyi anlıyorum ki ben surekli hayatı ertelemek hep beklemek bu yuzden hiçbirşey yapamamak.
öyle zorki işte bu da bizim kaderimiz miş napalım...
elden gelen bişey yok
hep evlenince eşimle universitede yapamadıgımız seyleri gerçekleştiricez sanmıştım daha kolay ve rahat olacaz ama ne mümkün basımıza bu cıktı.daha hazırmıyız cocuk sahibi olmaya onu bile bilemedik niye olmama ihtimali agır bastı.yeni evli gunlerini biile yasayamadık hep doktor hep ilaç hep kontrol bu yuzden tatile gidemedik en yakın arkadasımın dugununde oynayamadım bile yada gitmem gereken yerlere gidemedim yegenimin dogum gunu gibi.
hep buruk yasadım öyle olmayada devam ediyor cok sukur diyorum ama hep bişeyler eksik iki yakayı biraraya getiremiyorum hep özenerek geciyor hayatım.neden demek istediğimde bulamıyorum hiçbişey.
sadece kabullenmek gerek akısına bırakmak.kendim degilde bu sayfadan birilerinin bu zamana kadar hep normal bi şekilde hamile kalacagına inandım en cok buna sasırıyorum simdi. niye kimse kalamıyor...
ben geldim kızlar yazdıklarınızı okuyorum:)))))
denizcim ve bebingcim hepimizin duygularına tercuman olmuşsunuz ben de bu ay olmadı diye çok üzüldüm biliyorsunuz ama gariptir ki bir o kadar da rahatladım öyle sıkılmışım ki kaç aydır kaç yıldır haftasonu eşimle rakı içtik acaip mutlu oldum geçenlerde bütün gün başım ağrıyınca ağrı kesici içtim ağrı kesici içmeyi bile unutmuşum bugün de biraz pilates yaptım hamile olabilirmiyim diye düşünerek o kadar kısıtlıyoruz ki kendimizi bu bile başlı başına stres bizim için ben de artık tuanay gibi düşünüyorum bizim çocuğumuz olmayacak galiba bunu olumsuzluk olsun diye söylemiyorum bir kabulleniş benim için ama yine de zamanı geldiğinde tüp bebek de deneyeceğiz elimizden geleni yapacağız ama olmazsa da olmayacak
yemeğimi yemeğidemi varmış?
bebing sen ne yaptın aşılamaya karar verdin mi cnm yoksa tüp bebekmi düşünüyorsun inşş o günlere kalmaz hamile kalırsın cnm
öyle valla kızlar hepimizin derdi bir bak birbiirmizi burda bulduk denizcim senin sayende
hepimizin derdi buu yinede Rabbim dermnsız dert vermesin çok zor
hoşgeldin canım nasıl geçti anlat biraz..
canım keçi boynuzu normalde yenen birşey ama erkekler için yemek istemeyen varsa kırılıp kaynatılıyor..
bebingte onu anlatmaya çalıştı galiba yemeği de seviyorum diye..
canım hepimizin sayesinde
benim sayemde değil burpcumun sayesinde açtığı eylül topiğinde toplaştık
ilk orda tanıdım arkadaşları..sonra özlem bir topik açtı uğur olsun diye sonrayine aramızda olan bir arkadaşın üyeliği iptal edildi sonra başka siteye geçtik orda da açılma sorunu vardı dayanamayıp ben açmış bulundum bu kaçıncı topik anlayacağın yoksa bizden eski arkadaşlar var eylülden bugüne geldik işte..
ne güzel cnm yaa sonuçta hep bir arada olmuşunuz yine
ben ilk senin açtığın topiktee tanıştığımdan dolayı öyle söyledim siizn uzun bir süre arkadaş olduğunuz her halinizden belli oluyordu Allah ayırmasın cnm çok güzel bir dostluğunuz var
hım anladım cnm sağol yardımın için bende alıyım eşime aktardan bari onu yer kesin diğeri zor yeniliyor zaten
sen ne yaptın o deiğin karışımlı baldn alıcakmısın cnm ?
hb cnm benim iidi valla değişiklik oldu işte 1 hafta bile dolu dolu geçti
birazda kötü oldum orda amane yapalım takdir ilahi
herkez hamilee bir görseniz herkesin coukları var arada karamsarlığa düştüm ama ne yapalım Rabbim böyle istemişş elden bir şey gelmiyor ama eşimin ağlaması beni orda bitirdi oda artık dayanamıyor bana belli etmemeye çalışıyordu ama onu orda ağlarken görünce bende çok üzüldümmm görümcemin oğlunun doğum günü vardı bizde gittik hepsinin coçukları var biri yeni hhamilee orda çok zor durdum Rabbimin gücüne gitmesin ama neden biz dedim hep demek ki böyle olması lazımmış ve oluyor inşşş bundn sonra acı çekmeyiz arkadaşlar
gamzecim hoşgeldin canım
eşin hep nete girdi tatilde sana fırsat vermedi sanırım.
neyse döndün anlatmamıssın hiç ama.
canım keciboynuzun tadını severim demeye calısmıstım yoksa bi tencere yemegi olarak düşünme denizcim saağolsun acıklamış zaten.
gamzecim ben asılalama defterini kapatalı cok oldu.olursa tüp bebek denicem canım.olsa iki denemeden birinde olurdu okadar iğne olduktan sonra tüp bebeği de denemek lazım.
tmm cnm belli ayrım yapmadığınız beni bile hemen kabul ettinizz ilki varsınız burda arkadaşım yok ama siz varsınız burda sağolundostluğumuz var hepimiz öyle ayrım falan yok canım benim yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?