Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bak sen temiz kalpliymişsin vazgeçmişler gelmeye iyi olmuş valla ne işleri var herkez evineee hadii:)))))))))

canım benim hepimizin morali bozuk ama allahımın izin verirse olacak tamamen karamsar bakmak bence yanlış mücadele etmeye devam bizden daha kötü durumda olanlar var ama herkesin durumu kendince kötü şu sitede neler okudum aksine benim moralimi bozmuyor bana güç veriyor yeri geliyor durumu kötü olanlara üzülüyor şükrediyorum yeri geliyor hamilelik haberleriyle umut doluyorum..
tamamen anne fikrini kafamızdan atmak için daha hepimiz için çok erken..inşallah o günler gelmeden anne olacağız..

canım ebn girebilince baştan anlamadım sorun olduğunu sonra bende de aynı şey olunca anladım kimsenin giremediğini bakma sen bana birde moral bozukluğu sizi aradım ondan sitemim:))

ah canım bizi bizden başka kim anlar ki hayatımız erteleyip hep ileri atıyoruz ama ileride neler bizi bekliyor onuda bilmiyoruz şimdi ekndimiz için yaşamayıp tedavilere para döküyoruz ileride de allah nasip ederse çocuğumuz varımız yoğumuz olacak..buna da razıyız hayatı ertelemeye içimizdekileri yaşamamaya ..
hakkımızda hayırlısı neyse inşallah o oluyordur..

öyle valla kızlar hepimizin derdi bir bak birbiirmizi burda bulduk denizcim senin sayende
hepimizin derdi buu yinede Rabbim dermnsız dert vermesin çok zor

bugünlerde olumsuzluk hadsafhada hepimizde hiç olamayacak düşüncesi daha çok erken bizler için
bizi elimizden geleni yapacağız yıpranıp sabır göstereceğiz inşallah bir gün emeklerimizin karşılığını alacağız..
semracımın dediği gibi sabır göstereğiz inşallah yolun sonu bize bebişlerimizi getirir..

yemeğimi yemeğidemi varmış?
bebing sen ne yaptın aşılamaya karar verdin mi cnm yoksa tüp bebekmi düşünüyorsun inşş o günlere kalmaz hamile kalırsın cnm

canım keçi boynuzu normalde yenen birşey ama erkekler için yemek istemeyen varsa kırılıp kaynatılıyor..
bebingte onu anlatmaya çalıştı galiba yemeği de seviyorum diye..

öyle valla kızlar hepimizin derdi bir bak birbiirmizi burda bulduk denizcim senin sayende
hepimizin derdi buu yinede Rabbim dermnsız dert vermesin çok zor

canım hepimizin sayesinde
benim sayemde değil burpcumun sayesinde açtığı eylül topiğinde toplaştık
ilk orda tanıdım arkadaşları..sonra özlem bir topik açtı uğur olsun diye sonrayine aramızda olan bir arkadaşın üyeliği iptal edildi sonra başka siteye geçtik orda da açılma sorunu vardı dayanamayıp ben açmış bulundum bu kaçıncı topik anlayacağın yoksa bizden eski arkadaşlar var eylülden bugüne geldik işte..

özleemm nerdesin
burcumda dönüşüm muhteşem olacak demiş inşallah hadi bakalım

hoşgeldin canım nasıl geçti anlat biraz..

hb cnm benim iidi valla değişiklik oldu işte 1 hafta bile dolu dolu geçti
birazda kötü oldum orda amane yapalım takdir ilahi
herkez hamilee bir görseniz herkesin coukları var arada karamsarlığa düştüm ama ne yapalım Rabbim böyle istemişş elden bir şey gelmiyor ama eşimin ağlaması beni orda bitirdi oda artık dayanamıyor bana belli etmemeye çalışıyordu ama onu orda ağlarken görünce bende çok üzüldümmm görümcemin oğlunun doğum günü vardı bizde gittik hepsinin coçukları var biri yeni hhamilee orda çok zor durdum Rabbimin gücüne gitmesin ama neden biz dedim hep demek ki böyle olması lazımmış ve oluyor inşşş bundn sonra acı çekmeyiz arkadaşlar

canım keçi boynuzu normalde yenen birşey ama erkekler için yemek istemeyen varsa kırılıp kaynatılıyor..
bebingte onu anlatmaya çalıştı galiba yemeği de seviyorum diye..

hım anladım cnm sağol yardımın için bende alıyım eşime aktardan bari onu yer kesin diğeri zor yeniliyor zaten
sen ne yaptın o deiğin karışımlı baldn alıcakmısın cnm ?

gamzecim hoşgeldin canım
eşin hep nete girdi tatilde sana fırsat vermedi sanırım.
neyse döndün anlatmamıssın hiç ama.
canım keciboynuzun tadını severim demeye calısmıstım yoksa bi tencere yemegi olarak düşünme denizcim saağolsun acıklamış zaten.
gamzecim ben asılalama defterini kapatalı cok oldu.olursa tüp bebek denicem canım.olsa iki denemeden birinde olurdu okadar iğne olduktan sonra tüp bebeği de denemek lazım.

ne güzel cnm yaa sonuçta hep bir arada olmuşunuz yine
ben ilk senin açtığın topiktee tanıştığımdan dolayı öyle söyledim siizn uzun bir süre arkadaş olduğunuz her halinizden belli oluyordu Allah ayırmasın cnm çok güzel bir dostluğunuz var

dostluğumuz var hepimiz öyle ayrım falan yok canım benim yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım şekerim..

hım anladım cnm sağol yardımın için bende alıyım eşime aktardan bari onu yer kesin diğeri zor yeniliyor zaten
sen ne yaptın o deiğin karışımlı baldn alıcakmısın cnm ?

canım aynı şeyden bahsediyoruz zaten o zor yenilen den başka keçiboynuzu yok
yemeği sevmeyenler kaynatıp suyunu yapıyor ya da keçiboynuzu pekmezi varmış onu alıyor..

hmm
evet kötü olmuş öyle bir ortama girmek inşallah bir dahaki gittiğinizdeki göbüşünde olur meleğin..

valla çok şaşırdım tencere yemek:))))))))))))) bide ığğğğğğ demeyin die yazmışsın yaa ondan olabilir dedim ne bileyim valla:))))))))))))))))
evet cnm yaa doğru dürüst açamadım o hep açtı annesigilde hep kızdım gel otur 1 hafta kalıcağız zaten
face hep açıktı amcasının oğluyla video gnderdiler
geçen sene kayınvalidemgilde pc açmıştım laf etmişlerdi cnm hep pc başında yanımızda oturmadı demişlerdi eşimde yoktu o zaman ondan dolayı açmak istemedim annemgilde açtım orda 2 gün kaldım o sürede açıp biraz bişeyler yzdım cnm cvp veremedim size

dostluğumuz var hepimiz öyle ayrım falan yok canım benim yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım şekerim..
tmm cnm belli ayrım yapmadığınız beni bile hemen kabul ettinizz ilki varsınız burda arkadaşım yok ama siz varsınız burda sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…