Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpppppp bu işte bir hayıt vardır inşallah:))) dün temizlik yaptım çok yoruldum akşamada sızdım kşke sebebi öyle olsa ama ne bileyim hiç umudum yok gibi çünkü bir belirti falan yok ya da ben anlamıyorum(( senin yumiş çatlayınca olmuyor muydu ayy yine kafam karıştı bu ara okulun işlerinden leyla gibi oldum ya... demek tuanay yürümüş hağğğ ahh özlem ahh sen böyle mi olacaktın zehir gibiydin halbusiiiii:))) neyse canım sende yürü ne çıkar..... bendeki de akıl o kadar işin yanında birde yürüyüşe çıkardım seni...

sorma özlemim dağ taş beyaz peynir olmuş almışımda almışım börek yapayım dedim bir baktım yufkam küflenmiş bende peynirli makarna yapıyorum peynirin bir kalıbını malum etle eşdeğer peynir ben çok peynir seçerim malesef oda en pahalısı ama evde kahvaltıya vakit kalmıyor eşim kahvaltı etmeden çıkıyor bende sadece cornfleks yiyorum peynirlerde makarna oluyor :))) tatilede gideceğiz bıktım çöpe peynir atmaktan
menüm okadar alakasızki annemin zeytinyağlı sarması biber dolması
gene dolaptaki havuçlar çürümesin diye yapılan mayonezli yoğurtlu havuç salatası geri kalan kısmını haşladım haşlanmış ilaç niyetine yesin :) haşlanınca hücre çeperleri parçalanıyor ve bize daha faydalı oluyormuş
birde ton balığı oda canım öğlen istedi diye konserve açıp ton balıklı sandviç yapmıştım kendime :))) şimdi onuda bitirmek lazım oda bozulur
yani bozulmasın diye kocişe çöp muamelesi yapılan bir menu var akşam :)))

ovulasyonda iki çizgi yumurta oluştuktan sonra oluyordu özlemcim çatlayıp çatlamadığını bilmiiiim tuanayım bugün progesteron testten bahsetti 21. gün ama yoğunum bu aralar çatlamadımı acaba birde bugün sanki yumurta gibi birşeyler hissediyorum ((( tedavilerdede böyle hissederdim

:Saruboceq:
sevim sanki biz erken yiyoruzda kilo almıyor muyuz(( eşimde bende tombişiz valla...
yok okadarda degil ama eşini kocatmışsın benim gibi
burp iç anam iç ben neler içirmedim kocişe sende iç
evt canım için ve güzel haberler verin
aynen öyle yaptım canım beni sinir ettiler ama onlarda bunun karşılıgında bana gıcıklık olsun diyemine saat 4de kadar beklettiler sabah 8den
bende fal istiyorum
gelin vallaha misafir edriz sizi

inşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

gelelim asıl meseleye ben yani yumurta koliniz geldi hastaneden şimdi geldim ocaga çay koydum hemen size haber veriyim dedim benim şu büyüyen yumurtalar iptal ama her iki taraftada yeniden 13 14mm yumurtalar oluşmuş tabi 19 20lerde var onun için fırçada işe yaradı doz baya bi düşürüldü yarın sabah tekrar gitcem şu yeni çıkanları 22lik yapcaz yani eşim bugünden sonra pervize gircek miş yani tam söylemdiler ama çatlatma iğnesini vurup pzt toplama yapcaz bzaen bagırmak işe yarıyomuş

ben fırçamı atıp dr odadan çıktıktan sonra hemşireler ve dr konuşmuş ya demiş çok ilgiç bu kızın yumurtaları niye bukadr çabuk büyüdü biz digerlerine 10iğne uyguluyoruz 1tane bile hgelişmiyor bu kadın acayip biri demişler usgden çıkan kızda sen çıktıktan sonra böyle dediler dedi ulan ben size demedimmi benim yumurtalar çabuk cevap veriyo dozu okadar agır vermeyin diye dr diyorumki kabız oldum yumrtaların çok büyümümesi yüzünden karnım gaz dolu kasıklarımdan oturup kalkamıyorum bile yeter vermeyin artık ilaç dedim oda bugün artık dozu en aza indirelim şu yeni büyüyenleri kurtaralım dedi hadi hayırlısı kızlar ama beni gerçekten sinir ettiler

karnımın resmini çakip koycam bi köşeye tutmazsa inş tutar hatıra olarak kalsın hatta kaynanamamı göndersem ben hamileyim diye bugün beni görenler hamileyim sanmış hem karnım kocaman hemde agrım oldugu için karnımı tutarak gezdim hastanede uyuzlar beni sabah 8den saat 4de kadar beklettiler sırf dozu düşürdüklerini söylemek için okadar yumurta içimde akşama melemernmi yapsak

çalış canım bu akşam ben çalışamıyorum benim yerimede çalış sonrada :CüvCüvl

Kızlar ben geldim:)Sevim de buradaymış.Kuzum,bu doktorlar deli ederler adamı.Devlet hastanesi doktorları daha bir umursamaz,önce düşük dozdan başla sonra yükselt değil mi,illa ki herşeyi tersten yapacağız.Olsun Sevimcim,bizim tosbağamız gelsin de artık bu sıkıntılara bir şekilde katlanacağız.
Ben de bugün seferihisardaydım.Hava birden aşırı derece ısındı.Dönüştede de hayıtımı aldım,şimdi ilk denememi yapıyorum.Tadı acı değil,ama boğazımı çok yakıyor.Vardır bu hayıtta hayır deyip içiyorum.Burpla aynı gün başlıyoruz,hayıt oğlanla,hayıt kızı dünyaya getiriyoruz.Heyhat,yaşasın HAYIT:lepi:

Öslemim,senin bu uyku halleri,preseedin yan etkisi olmasa gerek.Prensinin etkisi olabilir mi,ya da prensesinin:Saruboceq:

Cnm kızartma çekti ama,toplasan şu 5 yıllık evliliğimizde iki kez yapmışımdır, o da kesin değil.Canımı semizotuda çektirdiniz,onu pişirdim az önce.Ama ben pirinçli değil de bulgur kullanıyorum,çok lezzetli oluyor,tavsiye ederim.Acıkınca,insanın gözü dönüyor.Herşyden canı istiyor,ama çoğu da kalıyor.ınsanoğluyuz işte,açgözlülaelaelaelaelae

sevimcim 4 de kadar bekletmekte ne oluyor ne yaptın canım onca saat nasıl bekledin ama herşeyin yoluna girdiğine çok sevindim tüp bebek çok zor işte böyle yaa gidişatı çok önemli ve insanın sinirlerini tavan yaptırıyor dayan tatlım az kaldı sonucu güzel olacak inşallah
ben bugün çalışma yapmıyorum tatlım bitti benim ovulasyonum ama regl belirtileri başladı baş ağrısı hafif pembelik ve muhtemelen tatilde kırmızılar teşrif edecek (((

evet tuanayım herşeyde bir hayıt vardır :))))))))) hayıt kardeşliği
afiyet olsun tatlım tam bu havada yenecek yemek fresh fresh semizotu

tüpler aşılar presedler derken hayıt çoçukları ha olsunda neyle olursa olsun :Saruboceq:
Öslemim,senin bu uyku halleri,preseedin yan etkisi olmasa gerek.Prensinin etkisi olabilir mi,ya da prensesinin:Saruboceq:
inşşşş biri bizi sevindirsin artık :Saruboceq:
ben bugün yemek memek yapmıyorum çayımı demledim aldım yanıma size laf yetiştiriyorum banene ne yerlerse yesinler hazır yesinler ben bugün hastanede doldurdum sinir depomu bende semiz otunu bulgurlu yapıyorum gerçi bizim evde bulgur herşeye giriyo nedense

bahcede volta attım canım yarımsaat sonra çıkar diye diye bide doktorların toplanacagı tuttu oh saat 4 onlar paydos etti bende eve geldim bide trafik eklendi kafam kazan gibi oldu o kırmızılara söyle gelmesin ne var neye geliyor bebiş gelsin :Saruboceq:

slm kızlar açamıyorum gözlerimi ya acayip yorgunum okuldan geldim uyudum yeni kalktım ama uyanamadım

burp preseed kullanınca bizde de öyle oldu :))))adamı zorla yatağa atıyomuş gibi hissetmiştim:)))))
hayıt kullanın bakalım hayıtla hayırlısı olsun

özlemim uyu da büyüsün göbüş inşLLh maya dan mesaj geldi yine 2100 mü ne olmuş fiyatlar eşine de gelmiştir

seviiim az kaldı canıım sabreet gelecek bi güzel haber daha

tuıanaaayyyy ben de fal istiyoruuummmmmm

bebingim öölee pasta masta deme aramızda canı çekenler ve beceriksiz olanlar olabilir ellerine sağlık:)))

ada masal adıyla yaşasın çok cicii olmuşş

burp bebik odası yarimiz var Allah gönlümüzce döşeyip sağlıkla yerleşmek nasip etsin
kız olursa melis:)))Adını yeni bulkmuştum
erkek olursa da efe seviyorum ama çok var şimdi karar veremedim
sağ salim kavuşalım da farketmez erkek kız
ama kız gibi sanki:)))))))

öptüm hepinizi benim sürprizime sevinip tekrar umut dolu olduğun uz ,için de çoooookkk seviniyorum
herkesin iyi haberleri gelecek ,inşallah
hani ben 1 yıl sonra neler olacak yazmıştım ya ben ordaki senaryyoya göre haziranda hamile kalıyodum tuttu:)))))))
buuurrrppp hayıtı iç eylül ü beklee:=)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…