yok okadarda degil ama eşini kocatmışsın benim gibisevim sanki biz erken yiyoruzda kilo almıyor muyuz(( eşimde bende tombişiz valla...
burp iç anam iç ben neler içirmedim kocişe sende içGünaydın kızlar,güzel bir rüya gördüm hayırlara vesile ola.Rüyamda kimi gördüm biliyor musnuz,Burpu.Burpla buluşmuşuz,çay içiyoruz,yanımıza bir kadın geldi,böyle başötüsü vardı,yaşlı bir kadın.Dedi ki,ikinizinde çocuğu olacak.Sonra da Burpa döndü dedi ki,kızım hayıt iç,hayıt çayı içersen,2 ay sonra çocuğun olacak.Çok garipti ya,Burpu sadece facedeki fotolardan biliyorum ama aynısıydı rüyamda gördüğüm.Ve benim rüyalarım mutlaka birseylere çıkar.Burpcum,sana sesleniyorum.Hayıt deyince kadın,şimdi pc den faydalarına baktım ve kadın hastalıkları için kullanılıyormuş,yumurtlamayı sağlıyormuş....Benden anlatması :)))
evt canım için ve güzel haberler verininanmıyorum yaa tuanay vallahi tüylerim diken diken oldu bende geçmişi okuyorum denizle buluşma planlarınıza bebing dalgasına ahım tuttu demiş bende haftaya salı çeşmeye geliyorum şimdi tuanayla buluşurmuşuzda bebing beni yolarmış diye kendi kendime gülüyordum :))) vallahi korktum senden tuanay hem ne alaka dimi rüyen kaç gündür fazlada giremiyorum nete
ne yapıyoruz tuanayıııım tiz hayıt temin edile ve içileeeeeeeeeeee :))))))))))
aynen öyle yaptım canım beni sinir ettiler ama onlarda bunun karşılıgında bana gıcıklık olsun diyemine saat 4de kadar beklettiler sabah 8densevimcim canım sen bu doktolara çok güvenme ve gergin bir şekilde haşlayarak gidişattan memnun olmadığını yeterli bilgi vermediklerinden dolayı onlara güvenmediğini belirt gerekiyorsa hasta haklarına gideceğini söyleki senin cahil cüheyla olmadığını anlasınlarda tedavine hassasiyet göstersinler nedemek 37 mm olmuş bir yumurtaya aynen yüksek doza devam demek yaa senin iş bitmiş zaten tamam toplasınlar diyeceğim ki kaldıki endometriumun kıvama gelmesini ve e2 değerinin kıvama gelmesini bekliyorlarsa ozaamanda dozu düşürmeleri gerekir seni endişelendirmek istemem ama bukadar ilaç bukadar emek bukadar para tatlım parala şunlarıda işlerini doğru düzgün yapsınlar sonra aklında soru işareti kalmasın
şu an kontroldesin heralde inşallah güzel haberlerle dönersin
bence senin yumoşları hemen toplasınlar hem korkma asla anestezisiz yapmazlar zaten yapamazlarda tatlım
bende fal istiyorumBurpcum,bence bu hayıtı denemeli,ben görüdysem bu rüyayı,vardır bir anlamı,ve sen ağustosda hamileyim demezsen,ahada şuraya yazıyorum,ben rüya görmeyi bırakacağım.Ama başla bugün ya da yarın kullanmaya.Ben de başlayacağım...Bu arada,çeşme benim seyahat bölgelerimden biri.Geldiğin zaman bir kahve içelim,bakalım falda ne çıkacakHem de tanışmış oluruz,hep rüyalarda buluşmayalım değil mia.s.
gelin vallaha misafir edriz sizibebing canım benim sende çok tatlısın bir an önce stoklara hayıt tohumu sokmalısın :)))))))) canım benim ya kızlar olmayacak böyle hepinize istanbul turu düzenleteyim evim büyük topik günü yapalım kalın bende sevimle semrada burada nasıl olsa :))
aynen bebing sesinizi duyunca biran önce birlikte olmak istedim demekki boşuna burada iyi anlaşmıyoruz yani herkez birbirinden tatlı birbirimizi bulduğumuz için çok şanslıyız ve ne inşallah bir gün çocuklarımızla bir araya geleceğiz
ovulasyonda iki çizgi yumurta oluştuktan sonra oluyordu özlemcim çatlayıp çatlamadığını bilmiiiim tuanayım bugün progesteron testten bahsetti 21. gün ama yoğunum bu aralar çatlamadımı acaba birde bugün sanki yumurta gibi birşeyler hissediyorum((( tedavilerdede böyle hissederdim
tüpler aşılar presedler derken hayıt çoçukları ha olsunda neyle olursa olsun :Saruboceq:Kızlar ben geldim:)Sevim de buradaymış.Kuzum,bu doktorlar deli ederler adamı.Devlet hastanesi doktorları daha bir umursamaz,önce düşük dozdan başla sonra yükselt değil mi,illa ki herşeyi tersten yapacağız.Olsun Sevimcim,bizim tosbağamız gelsin de artık bu sıkıntılara bir şekilde katlanacağız.
Ben de bugün seferihisardaydım.Hava birden aşırı derece ısındı.Dönüştede de hayıtımı aldım,şimdi ilk denememi yapıyorum.Tadı acı değil,ama boğazımı çok yakıyor.Vardır bu hayıtta hayır deyip içiyorum.Burpla aynı gün başlıyoruz,hayıt oğlanla,hayıt kızı dünyaya getiriyoruz.Heyhat,yaşasın HAYIT:lepi:
inşşşş biri bizi sevindirsin artık :Saruboceq:Öslemim,senin bu uyku halleri,preseedin yan etkisi olmasa gerek.Prensinin etkisi olabilir mi,ya da prensesinin:Saruboceq:
ben bugün yemek memek yapmıyorum çayımı demledim aldım yanıma size laf yetiştiriyorum banene ne yerlerse yesinler hazır yesinler ben bugün hastanede doldurdum sinir depomu bende semiz otunu bulgurlu yapıyorum gerçi bizim evde bulgur herşeye giriyo nedenseCnm kızartma çekti ama,toplasan şu 5 yıllık evliliğimizde iki kez yapmışımdır, o da kesin değil.Canımı semizotuda çektirdiniz,onu pişirdim az önce.Ama ben pirinçli değil de bulgur kullanıyorum,çok lezzetli oluyor,tavsiye ederim.Acıkınca,insanın gözü dönüyor.Herşyden canı istiyor,ama çoğu da kalıyor.İnsanoğluyuz işte,açgözlülaelaelaelaelae
sevimcim 4 de kadar bekletmekte ne oluyor ne yaptın canım onca saat nasıl bekledin ama herşeyin yoluna girdiğine çok sevindim tüp bebek çok zor işte böyle yaa gidişatı çok önemli ve insanın sinirlerini tavan yaptırıyor dayan tatlım az kaldı sonucu güzel olacak inşallah
ben bugün çalışma yapmıyorum tatlım bitti benim ovulasyonum ama regl belirtileri başladı baş ağrısı hafif pembelik ve muhtemelen tatilde kırmızılar teşrif edecek(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?