melekcim sende preseede başlamışsın hayırlı oollsn tatlım ama dikkat et kocişler bu olaydan çok tedirgin oluyor benim kocişki konsantrasyonnunu kaybetti şok oldum o bayağı düşkündür ve herzaman hazır kıtadır gece yarısı uyandır hadi yumurtam çatladı de gözü açılmadan seve seve eşlik eder :)))))))))))))) amaaa preseedle bir kasıl birkasıl eminim özlemimin başına gelende bu oldu
bebingim ve burpum birinin gece biriniz gündüz coşmuşsunuz valla
gözün aydın bebingcim yeğenin geliyormuş pastandan güzel olmuştur eminim ablana afiyet olsun
burpcum bebingin dediği gibi birazcık dinlen canım senin bebiş bu koşuşturmadan ona zaman ayıramayacağını düşündüğü için belki gelmiyordur
nursimcim kalp atışını duymuşsun ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar hamileliğin
sermestcim sende sıkma canını bazen herşey üstüste geliyor ama geçicek hepsi
melekcim preesed ini almışsın bir de senden bebiş haberi duyarsak süper olur ben de adet olunca almayı düşünüyorum
sevimcim herhalde dr dasın bakalım bugün ne diyecekler senin dr lar
tuanaycım rüyan hayır olsun inşallah çıkar senin 6.hissin kuvvetli demek ki bizi de görsene rüyanda bebişlerimizle birlikte
ayrıca benimlesin yazmışsın ya o yazıyı her gördüğümde hamilemisin acaba diye düşünüyorum bende senin bebiş yakında gelecek gibi
özlemcim duaların için teşekkür ederim canım Allah kabul etsin hepimizinkini
semracım sen nasılsın canım alıştın mı anne olmaya fırsatın olursa anlat biraz
selam cankuşlarım.hepinizi çççççççççççççook özlüyorum,hep aklımdasınız.genelde hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor.ada sürekli emiyor kalkıyor yatıyor,hep onunla ilgileniyorum.dün babamız kimliğimizi çıkartmış.ablamın ada'nın gelme macerasında emeğiçok büyük,enbaştan beri masal ismini söylüyordu.dün babamız ablama süpriz yapmış ve ADA MASAL yazdırmış..umarım beğenirsiniz.
burpum bende seni aramak istiyorum ama dediğin gibi bi fırsat bulamadım.ama müsait olduğum anda arıcam.sözzzz..kızm çok saçlı teyzesi.biraz daha beklese sırf saç doğcakmış:))
hepinizi çok öpüyorum,sizlri takip ediyorum hep okuyrum,unuttum sanmayın:)
hoşçakalın.(ada masal ve annişi)
melekkkkkkk çalıştın mı kız:)))
calistik canim calistik :)) beklemeye gectik adet günüm seninkisiyle ayni bakarsin ikimizde ayni gün hamiler haberlerini aliriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?