Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tsk ederim güzelim bu ay preseedle sadece bikere calismaya yapabiliyoruz yumurtalarim kapandi artik beklemeye gectik esimde herhangi bir sorun olmadi hatta cokda hosuna gitti:)))hep bunu kullanalim ne yapalim dedi

herseyin hayirlisi olsun canim eger hamile kalirsam ve istersen sana gönderirim postayla preseedi buarda senin morelin nasil?

ismide kendisi gibi güzel canim insallah bahtida hep güzel olur adayi benim yerim öp boncugu yerim ben

melekkkkkkk çalıştın mı kız:)))

calistik canim calistik :)) beklemeye gectik adet günüm seninkisiyle ayni bakarsin ikimizde ayni gün hamiler haberlerini aliriz :)))

kızlaaar AllaH DAHA FAZLA TELAŞ YAPMIYM DıYE CEZAMI VERDı
MıDEM YANIYO VEÇOOK HALSıZıM GıTTıM BEN GÖR
ÜŞÜRÜZ EŞıM GELECEK YEMEK TA YOK:))))

kizlar ben hastalandim bogazim siste atesimde var biraz bugün isten geri eve geldim yattim suandada basim catliyor nezaman bebis calismalarini yogunlastirdigimiz zaman hep böyle hastalaniyorum ve ilac kullanmak zorunda kaliyorum vede bebis hayalimde suyu düsüyor

mavicim bak afferim seneryona uymuşsun inşallah bizlerde uyarız birdaha yollasana o seneryonu güzeldi
kız gibimi hissediyorsun canım ablamda ultrasonda görene kadar emindi kız olduğuna şok oldu erkek görünce benide inandırmıştı kızı olacağına bende dumur oldum :)) bir kız bir erkek iyidir ama yakın bir arkadaşımın 2 yaşında kızı var şimdi pazartesi ikinciyi doğuracak diyorki birkaçç iç çamaşırı aldım okadar herşeyi var ilk kızımın yepyeni hepsini kullanacağım diyor buda güzel ablam kızının yepyeni kıyafetlerini paketledi benim için saklıyor bana bende kızıyorum boşuna saklama ver bir garibi sevindir diye bizde çocuk olacağı yok preseedde işe yaramadı ama ona üzülmüyorumda tatilde regl olacağıma üzülüyorum

geçmiş olsun melek bende güne boğaz ağrısı ve baş ağrısı ile uyandım hayallerin niye suya düşsün canım ilk regl gecikmesi olana kadar onlar hiç birşeyden etkilenmezmiş canım yaa
vee unutma mavide sadece bir kere kullandı preseedi
ben 4 kere kullandım ama bende işe yaramadı pembe hanımlar başladı silik silik şu pembeleri ikinci çizgi olarak hamilelik testinde görsek ya

kızlarr aşağıda 4 kişiyiz..yuppiiiii!!!!!!!!!!

ada'yı yıkadık,uyudu,az önce uyandırmaya çalıştık uyanmıyor.çok dinlenmeye ihtiyacı var sanırım.banyoda hiç ağlamıyor.suyu seviyor minik kızım.

burppummmmm bende de peynirli makarna vardı:))) ay bana ne oluyor illa birinin menüsünü tutturuyorum 2 gündür.... iyi yapmışsın canım kullan abi israf etme afiyet bal şeker olsun ... ama menü hakikaten çok karışık olmuş yarışmaya katılsan bu menüyle seni yerlerdi:)))

burp ya milföy yok muydu öyle yapsaydın böreği hem ona bişeycikler olmazdı...

tuanayın dediği test neden yapılıyor yumurtlamış mısın diye mi acep....

sevim ben kocamı kocatmadım genetiklse sanırım:))))

bağırıp çağırmışsın eli zopalı seni ... iyi hadi bakalım inşallah o şişlik bebişle devam eder canım... bu arada sende hastaneyi yol ettin kendine hayır alışıklık yapacak kendini boşta hissedeceksin:)))

tuanayım inşalah hayıtlara vesile olur:)))
gel ben sana yaparım kızartma ya ne var 2 dklık iş yeterki sen iste... bende pirinçle yaparım ama bulguruda duydum benim yan komşum dolma sarma ne varsa hepsini bulgurla yapıyor ilk önce çok şaşırdım ama sonra alıştım eee büyüdüğümüz memlekette pirinç bol olunca bulguru tanımıyoruz tabi:)))
canım benim preseedin değil yorgunluğun sonuçları keşke dediğin gibi prens ya da prensesten olsa...

mavişşş inşallah kızın olur valla bana da öyle geliyor sanki kızın olacak... yok bende daha bir numara canım ya mayayı ben aradım banada aynı şeyi söylediler 2140 ilaçdahil değilmiş bende daha yeni ikna oluyorum geliriz olmazsa dedim ... inşallah gerek kalmaz ya bende o kadar şans var mıdır acaba... eee seninki tuttu benimki tutmadı ((

melekcim keşke böyle güzel haberleri versek artık patlatsak şu haberleri ya ... yiter ya yiter:)))

burp canım neden bu kada ümitsizsin yine kızarım bak.... ablan doğru yapmış bence... inşallah çift çzgiyi görmek nasip olur bizlerede... şap-seed mi allah iyiliğini versin senin emi... seneryo üretme:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…