Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem ne ayakkabısı abiye mi spor mu?
hiç çakmadığımız için napalım bizde dalgasını geçiyoruz hocam:))

:)))) denizcim daha neler var bir bilsen yanımdaki arkadaş kpssye çalışıyor yok hamburger yok tereyağlı ekmek ayol bizim zamanımızda adı gayet güzel teknikler vardı bunların adından bile birşey çıkarmak çok zor ha...

deniz benim de hoşuma gitti şaka yapıyorum gülelim biraz

semra ben hep kızm olacak gibi hissediyorum
önce sağlıklı olması önemli tabi ama sanki kız:))))
ben melis ismini beğenmiştim eşimde beğenmişti ama adanın masalını duyunca masal daha güsel diyo
bakalım benim daha çok var Allah sağlıkla ilerlemek nasip etsin de isim kolay iş
çalarım ada nın masalını olmazsa:)))

hamburger i de teni duydum valla eskimişiz özleem biz
bu arada yarın tayinler belli oluyo
il içi için temmuz 11 12 gibi her okul açık görünüp sıraya girilecekmiş:))))

mavişim bulaştır bulaştır biz senden ve bu huyundan çok memnunuz hele de hamişliği bulaştırırsan süper olur:)))

ben de kaçıyorum kızlae sanki elektrik gidecek gibi bi duş alıym gitmeden
öptüm hepinizi eşim hala yok ya sıkıldım evde

anacım 150 puanım var hala sürünüyorum ya evet o zaman neresi varsa yazacağım valla:))) ya ağustostaki için tekrar istemiyoruz değil mi? aynısı geçerli oluyor yani temmuzdaki...

az kaldı az
kaynana
adet düzensizliği
panik havası
eee herşey bulaştı
sıra bunda
bulaşacak hepinize inşallaaaahhhhh

ay evet ya çok fena gök gürlüyor fırtına var birazdan yağmur yağar...
evet eskidik mmmmmmaaaaaaaaaaavvvvvvvvviiiiiiiiiii((

ay bende mi koysam ya, doğmamış çocuğa don biçeyim biraz:))) hem babamın adına benziyor mazhar ve masal uyar yani:))))

evet şekerim temmuzda isteyip sıraya gireceksin
eylül başında belli olur heralde ben puanımı 100 sanıyodum ama 94 müş(((((
o yüzden stresim yok çıkmıcak nasıl olsaaaa
zeytin yedim az önce mideem yanıyo çok
çıktım bu defa

müdür yetkili olunca elimize her yazı geliyor ya ve tabi bunu didik didik okuyoruz öyle olunca da görüyoruz tabi:)))) bu arada burada bir okulda müdür yardımcılığı durumu var 90 puanı olan bir arkadaş başvuru yapacakmış o nedenle benim okula eldi bende ona bende isteyeyimde seni yerinden edeyimmi dedim yaşasın kötülük:))))

ama yok ya bıktım idarecilikten öğretmenliğimi yaşamak istiyorum yaşlanınca yaparım o işi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…