bende geldim yuppiiii
ilk önce sunu öğrenmek istiyorum öğretmenlerim sizseminerde napıyorsunuz
6 sapka ne hamburger ne ben hiç anlamadım ama öğrenmek istiyorum
sermest sende tatildeydin demek iyi yapmışsın degişiklik iyidir
ay canım menemen istedi....
sevimcim az az yürümek lazım bol su içmek lazım ben kabız oldugumda su içerim hemen gelir.inciri sütle pişir ye o da iyi geliyor.
bende bu ay akıntı yok kızlar niye ki
doktora gidicem regl olunca genel muayene ve smir testi yaptırmayı düşünüyorum 2 yıl oldu yaptıralı 6 aydırda gitmiyorum doktra iyi olur di mi
ay cok saol sermestcim çok merak etmiştim.insan konudan uzak olunca anlayamıyor
aksamları daha kalabalık oluyordu sanırım herhalde herkes ezel basında.
bende baslarda seviyordum ama şimdi sıktı beni.dizi uzayınca hiç sevmem ben.tadında heyecanlıyken bıraksalar iyi olur.
sermestcim anlamadıgın zamanlarda bize sor herzaman.evet burp un kombisi yüzünden eve su basmıs canım.
simdi kendi aşılamamı anlatayım ben.
önce adetin ikinci günüydü sanırım muayene oldum ve birkaç gun snra sanırım iğnelere basladım aradan 7 ay gecince unutuyor sanki insan.ilk aşılamada 150 gonal f iğne kullandım 2 kutu üç tane de sonlara dogru iğne oldum gün aşırı kontrole gittim gelişmesi bakıldı yaklaşık 4- 5 tane yumurta büyüdü
gelişimleri çok iyiydi her iki aşılamamda da doktor cok begeniyordu.ikinci aşılamada 75 lik gonal f kullandım bir buçuk kutu kadar
sonra 12 gun içinde sanki çatlamamı oldum 36 saaat sonra asılama yapıldı idrara sıkısık degildi eşimin spermleri alındık tan 3 saat kadar sonra.1 saat yattım dinnlendim ilki çok kolaydı ikinicisinde cok canım yandı hatta rahmim kanadı ama hep 15 gun dolmadan regl oldum doktor cok umutlydu ama olmadı kesin gözüylebakmıstı yani bende catlaama olayını yakalayamadı sanırım doktor ve sperm yumurtayla buluşamadı bende erkenden regl ldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?