Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum günaydın şekerim valla ben seni kendime benzetiyorum millet düşük yaşar ben bozulmuş gebelik yani zorla alırlar(( inşallah senin ki sorunsuz düşer canım ya... hey allahım 1 hafta önce nelere dua ediyorduk şimdi nelere .. dediğin çok doğru rabbim sorunsuz ve sonuna varabileceğimiz br hamilelik nasip etsin canım benim...
dua işi tabi kime istersen ona okuyacaksın ama listede isim sırasına göre herkese düşünüyoruz biz denizzle tabi yine isteyen okuyacak yani ilk sırada tuanay varya önce herkes ona okuyacak... ha yok ben istediğimi ilk sıraya alırım diyorsanda okuduktan sonra bildir oraya not edilir.... ama düşünsene tuanaya hepimizin okuduğunu binlerce dua olacak rabbim bu kadar yakarışı hayırlısıyla geri çevirmeyecek inşallahhhhhh....

ayy burpum ya delirmek üzereyim hala su yok ev battı bulaşıkları bile akıtıp makineye yerleştiremedim zaten sular gelsin temizlik var çünkü ev sanki batıyor tuvalet bile yetiyor ya((
banyoda yapmam lazım sonrasındada ne kadar okuyabilirsem o kadar dua ay anacım ne yapayım sular olmayınca abdestte alamıyor insan o nedenle sınırlarımı zorlayacağım tuanay için:)))

dilşadcım zülme o konuda rabbim ne yazdıysa o olur... bizim ilk aşılamada tutan ADA MASALımız var yani rabbim ol dedikten sonra ... ama diğerleri tutturamadı tabi o da ayrı((

neyse hadi ben çıktım.... eeeeeeee aşağıda sevim var ama yazmiii.. yoksa başka yerlerde mi bu kız sattı kesin bizi:)))

ayy canım ya sabah sabah burda birini görmek çok güzel senın durumundan haberim var canım ne kadar karşılıklı konuşmasakta daha önce takip ediyodum durumunu çok sevinmiştim ilk haberini duyunca hatta eşime sölemiştim işte bi tane jel varmış uzun zaman hamıle kalamayanlar bile kalıyomuş diye ama herşey kısmet canım allah herşeyın hayırlısını versin hakkımızda ben emınım ki hepimiz bi vaktı zamanı var zamanı geldıgınde hepımız burdan güzel haberlerımızı vericez allahın izniyle.
Bende hiç belirti yok sadece arada bir kasıklarıma bıçak saplanıyo oda çok nadir gerçi daha 7. günü aşılamamın erken diye belki belirti yoktur insan bu durumda vücudunda ki en ufak değişikliği iyiye yormak istiyo rabbim hepimizin kucaklarını bebişelrle doldursun inş.

dilşadcım zülme o konuda rabbim ne yazdıysa o olur... bizim ilk aşılamada tutan ADA MASALımız var yani rabbim ol dedikten sonra ... ama diğerleri tutturamadı tabi o da ayrı((

ada masal aşılamaylamı olmuştu ne güzel allahım hepimize nasip etsin inş.Özlemcim biliyorum rabbim herşeyı vaktı zamanında vericek bize ama inş.bu vakitlere çok yoktur.

osmangazi sağlık ocağını bilin mi?
evt bizim evin üst sokağında vallaha
demek sevim yatıyor ha :))) yatsın canı katmer falanda istesin özellikle kaynanamın elinden desin:)))
hemde ne yatma ama kaynanmdan istemem o çok kalın yapıyo onun yaptığını beğenmiyorum he buarada kaynanamın hala haberi yok galiba daha aramadı
aşılamayla bitek zaza dogum yaptı canıım ama belirtiler aynıymış adet olmakla
amin canım ben degil ama bunlar harbiden zafer sarhoşu
bende tuanaydan başladım allahım o günü göstersin bize temizlik konusuna gelince bana yaptırmıyolar benimde pis huyum ben yapmayınca yapılmamış sayıyorum gel bizde su var bizim eve giriş tattlım
anacı sevim hamile kaldı uğradığı yok kızı hiç kaldırmıyorlar sanırım:)))

sorma tatlım ama sıktılar

özlemcim ben sıraya uyarım tatlım kendimize okumuyoruz heralde
su olayı felaket iyi dayanıyorsun ben kafayı yerdim

gelelim benim meseleye kızlar artık çok bunaltmaya başladılar biliyorum çok korkuyolar bişey olcak diye ama sakınan göze çöp batar bu kadar üstüme gelmeleri fazlaydı gıcık ettiler bende düngec kaynıma sabahta anama memoya ve ablama patladım nedenine gelince akşam ev gene doluydu yegenim le karısı gelmişti ben biraz gülüyorum diye kaynım gelmiş sen gülme ben konuşuyorum sen konuşma aaaa dedim hepiniz kafayı yediniz ya manyaklaşmayın sapıttınızmı tek hamile kalan ben değilim bu kadar üstüme gelmeyin sonra çekmeceden kabak çekirdeği almak için kalktım zaten murtaktaydık bizim mutfak büyüktür herkez mutfak muhabetini sevdiği için mutfaga toplanır tam çekirdeği aldım kaynım bagırdı sen yatsana neden kalkıyonda amaaaaaaan kimse beni tutmasın sabahta uyuyamadım gene 5de aya kalktım en sonunda çayımı koydum ocaga bulaşık makinası boşaltım tabi dolaba bi geçtim tencerenin yerinde tavalar tavaların yerinde tabaklar ortalık bi karışmış neyse kahvaltıyı hazırladım wc ye gidemiyorum kabızlık delirtdi memo kalktı sen ne yapıyon anam kalktı sen gerizekalımısın mahsus mu yapıyıon dedi ablamda uyandı dedim amanınnnnnnnnnnnn yeter ya dedim ne yaptım sadec çay koyup kahvaltı hazırladım bide makina boşaltım ben çok atikmişimde az yavaş haraeket etcekmişim ay sizinde canınızı sıktım ama delirtiler beni bide kabız oldum artık oda sancı veriyo

sevim bende benim yapmadığım temizliği yapılmamış sayarım öyle gerizekalı bir huyum var
inanamıyorum kayınvaliden nasıl aramaz haberi olmaz olurmu hiç senin taraf bayram şen şakrak kaynanan nasıl aramaz

memo düzeldi akşam elinde bir buket çiçek ve gül geldi sarıldı öptü ama genede yanaşmaya korkuyo çok komik ya ben böyle bişeyi tahmin etmiyodum adam sanki en ufak bişeyde elinden oyuncagı alıncagını zannediyor sabhki fırça onları kendine getirmiştir umarım bune ya dedim sizin yüzünüzden kabız oldum bu bebge bişey olursa siz sorumlıusunuz dedim korktular hemen diyolarki hadi git bira yürüyüş yap yataktan kaldırnayanlar dışarda yolda bile yürüttüler oleyyyyyyyyyyyyyy

sevimcim kabızlığın nedeni hareketsizlik tatlım bende annemlere ve ablamlara gittiğimde şu (sorundan haberimizin olmadığı ilk 5 gün içindeki) onlarda benim hareketleri stopmotion'a bağlamışlardı her hareketime içleri gidiyordu hemen eve bana eşlik etmek üzere gelmek istediler bende düzenimin bozulmasını istemediğimden geri çevirmiştim

memonun tarafından akşam kaynınla sadece eltim geldi gelenlerin hepsi benimkiler di vallaha adamlar pek umursamıyor ama görünce sanki umursuyomuş gibi timsah gözyaşları döküyolar işte kaynanmı benim arayıp haber vermem doğru olmazmış annem öyle dedi ben aramadım ama eltimin kız aramış ama kaynanamdan tık yok canı saolsun

helal sana cadoloz sevim sende haklısın onlarda haklı memoda kendine gelmiş maşallah her şey yolunda

burpum canım benim ailelirimiz üstümüze titriyolar yıllarsonra bunu elde etiğimiz için korkuyolar ama abartıyorlar canım dr sana zarar vermeden düşmesi için hiç birşey vermedimi tüplere zarar vermez dimi

kaynın gelmiş gelmişte anca sinir etmiş seni işte herkez kendi kanına tahammül edebiliyor ne olursa olsun

ooo helva revani muhabeti yapmış bizmkiler cadılarrrrr bide buluşma ayarlamışlar oh oh denize girilmiş sermest hanımda yatmaktan hastlanmış resmen uykucu melek gelmemiş bebingim canım tatilde bebişin gelir inş kızlar 2000 az kaldı ben bekliyorum

sevim hiç birşey vermediler düşmesini bekliyorlar ve iki farklı hastane ve 3 ayrı doktora göründüm ben elimden geleni yaptım ama dış gebelik okadar bela bişiki doktorum kadın doğumcu olduğu halde yanlış tedavi kurbanı olmuş yani beklemekten başka birşey gelmiyor elimden ve patlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…