dilşad aramızda hamile kalıpta doğuran birtek semra var bende ilk aşılamada hamile kaldım ama sadece karnımda kahverengi bir çizgi oluşmuştu ama adetimle birlikte kanamam olmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım şuanda 5 hftalık dış gebelik yaşıyorum bunuda kaybediyorum ama ben hamile olduğumu anlamıştım bu sefer çizgi olmamıştı ama midem bulanıyordu uykum geliyordu sersemlik oluyordu ama birçok kişide göğüslerde hassasiyet oluyor bende olmadı şu an var biraz benim ekstra dış gebelikten kaynaklı belirtiler vardı ama kafanı hiç karıştırma onlarla inşallah sende olmaz böyle bir şansızlık zaten 100'de bir olma olasılığı var bu durumun
dilşadcım zülme o konuda rabbim ne yazdıysa o olur... bizim ilk aşılamada tutan ADA MASALımız var yani rabbim ol dedikten sonra ... ama diğerleri tutturamadı tabi o da ayrı((
evt bizim evin üst sokağında vallahaosmangazi sağlık ocağını bilin mi?
hemde ne yatma ama kaynanmdan istemem o çok kalın yapıyo onun yaptığını beğenmiyorum he buarada kaynanamın hala haberi yok galiba daha aramadıdemek sevim yatıyor ha :))) yatsın canı katmer falanda istesin özellikle kaynanamın elinden desin:)))
aşılamayla bitek zaza dogum yaptı canıım ama belirtiler aynıymış adet olmaklagünaydın kızlar akşamları muabbet çok güzel ama sabahları kımse olmuyo bende sabahları girebiliyorum malesef akşamları ancak ev işlerine vakit kalıyor şimdi işyerinde oldugum için rahatım.
Bişey sorcam sizlere aranızda aşılama olupta hamıle kalan yokmu hiç.Nasıl belirtiler olması gerekıyo acaba çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz.
amin canım ben degil ama bunlar harbiden zafer sarhoşusevim ne güzel zafer sarhoşluğu yaşıyor ne kadar hoş istanbulun göbeğinde böyle bağlılık ve ailenin birbirine böylesi ayıracak vakti bulması maşallah zaten sevimde öyle arkadaşına misafirmi gelecek pat sevim yanında börekler poğçalar temizlikmi yapılıyor pat sevim yanında şimdi emeklerinin meyvelerini topluyor gerçi biraz kafası şişsede allah eksik etmesin sevenlerini yanından
bende tuanaydan başladım allahım o günü göstersin bize temizlik konusuna gelince bana yaptırmıyolar benimde pis huyum ben yapmayınca yapılmamış sayıyorum gel bizde su var bizim eve giriş tattlımayy burpum ya delirmek üzereyim hala su yok ev battı bulaşıkları bile akıtıp makineye yerleştiremedim zaten sular gelsin temizlik var çünkü ev sanki batıyor tuvalet bile yetiyor ya((
banyoda yapmam lazım sonrasındada ne kadar okuyabilirsem o kadar dua ay anacım ne yapayım sular olmayınca abdestte alamıyor insan o nedenle sınırlarımı zorlayacağım tuanay için:)))
anacı sevim hamile kaldı uğradığı yok kızı hiç kaldırmıyorlar sanırım:)))
neyse hadi ben çıktım.... eeeeeeee aşağıda sevim var ama yazmiii.. yoksa başka yerlerde mi bu kız sattı kesin bizi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?