deniz ama ben revani yapmadım ki irmik yaptım ... sen yarın kesin revaniyi coşturursun dedim:)))
gelelim benim meseleye kızlar artık çok bunaltmaya başladılar biliyorum çok korkuyolar bişey olcak diye ama sakınan göze çöp batar bu kadar üstüme gelmeleri fazlaydı gıcık ettiler bende düngec kaynıma sabahta anama memoya ve ablama patladım nedenine gelince akşam ev gene doluydu yegenim le karısı gelmişti ben biraz gülüyorum diye kaynım gelmiş sen gülme ben konuşuyorum sen konuşma aaaa dedim hepiniz kafayı yediniz ya manyaklaşmayın sapıttınızmı tek hamile kalan ben değilim bu kadar üstüme gelmeyin sonra çekmeceden kabak çekirdeği almak için kalktım zaten murtaktaydık bizim mutfak büyüktür herkez mutfak muhabetini sevdiği için mutfaga toplanır tam çekirdeği aldım kaynım bagırdı sen yatsana neden kalkıyonda amaaaaaaan kimse beni tutmasın sabahta uyuyamadım gene 5de aya kalktım en sonunda çayımı koydum ocaga bulaşık makinası boşaltım tabi dolaba bi geçtim tencerenin yerinde tavalar tavaların yerinde tabaklar ortalık bi karışmış neyse kahvaltıyı hazırladım wc ye gidemiyorum kabızlık delirtdi memo kalktı sen ne yapıyon anam kalktı sen gerizekalımısın mahsus mu yapıyıon dedi ablamda uyandı dedim amanınnnnnnnnnnnn yeter ya dedim ne yaptım sadec çay koyup kahvaltı hazırladım bide makina boşaltım ben çok atikmişimde az yavaş haraeket etcekmişim ay sizinde canınızı sıktım ama delirtiler beni bide kabız oldum artık oda sancı veriyo
navigasyon:))bende bulurum ya hiç merak etme ilk gittiğimiz yerde bile şaşırmam hafızam iyidir hatta eşim dalga geçer benimle şu arabalarda yol gösteren cihaz varya neydi adı onu söyle bana:)))
canım özlemin dediği gibi öyle yapmayalım zorlama olamsındenizcim senden bir ricam olacak tatlım sen bizim dua hakemimiz olurmusun ben biraz bu durumu kaçırdım sen bize yaz atıyorum burp bebinge oku bebing tuanaya oku özlem nbnh ye gibi bir çetere tutalım ilk sayfada günccelleyelim yada ben bu işten birşey anlamamışmıyım böyle olmuyormu
merhaba dilşad ne çabuk geçti 7 güngünaydın kızlar akşamları muabbet çok güzel ama sabahları kımse olmuyo bende sabahları girebiliyorum malesef akşamları ancak ev işlerine vakit kalıyor şimdi işyerinde oldugum için rahatım.
Bişey sorcam sizlere aranızda aşılama olupta hamıle kalan yokmu hiç.Nasıl belirtiler olması gerekıyo acaba çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz.
:))özlemcim ben sıraya uyarım tatlım kendimize okumuyoruz heralde
su olayı felaket iyi dayanıyorsun ben kafayı yerdim
gelelim benim meseleye kızlar artık çok bunaltmaya başladılar biliyorum çok korkuyolar bişey olcak diye ama sakınan göze çöp batar bu kadar üstüme gelmeleri fazlaydı gıcık ettiler bende düngec kaynıma sabahta anama memoya ve ablama patladım nedenine gelince akşam ev gene doluydu yegenim le karısı gelmişti ben biraz gülüyorum diye kaynım gelmiş sen gülme ben konuşuyorum sen konuşma aaaa dedim hepiniz kafayı yediniz ya manyaklaşmayın sapıttınızmı tek hamile kalan ben değilim bu kadar üstüme gelmeyin sonra çekmeceden kabak çekirdeği almak için kalktım zaten murtaktaydık bizim mutfak büyüktür herkez mutfak muhabetini sevdiği için mutfaga toplanır tam çekirdeği aldım kaynım bagırdı sen yatsana neden kalkıyonda amaaaaaaan kimse beni tutmasın sabahta uyuyamadım gene 5de aya kalktım en sonunda çayımı koydum ocaga bulaşık makinası boşaltım tabi dolaba bi geçtim tencerenin yerinde tavalar tavaların yerinde tabaklar ortalık bi karışmış neyse kahvaltıyı hazırladım wc ye gidemiyorum kabızlık delirtdi memo kalktı sen ne yapıyon anam kalktı sen gerizekalımısın mahsus mu yapıyıon dedi ablamda uyandı dedim amanınnnnnnnnnnnn yeter ya dedim ne yaptım sadec çay koyup kahvaltı hazırladım bide makina boşaltım ben çok atikmişimde az yavaş haraeket etcekmişim ay sizinde canınızı sıktım ama delirtiler beni bide kabız oldum artık oda sancı veriyo
sevimcim napsı onlarda haklı birşey olacak diye korkuyorlar ama bu kadar da sıkmasınlar..ama yürümekte fayda var tabiki ..memo düzeldi akşam elinde bir buket çiçek ve gül geldi sarıldı öptü ama genede yanaşmaya korkuyo çok komik ya ben böyle bişeyi tahmin etmiyodum adam sanki en ufak bişeyde elinden oyuncagı alıncagını zannediyor sabhki fırça onları kendine getirmiştir umarım bune ya dedim sizin yüzünüzden kabız oldum bu bebge bişey olursa siz sorumlıusunuz dedim korktular hemen diyolarki hadi git bira yürüyüş yap yataktan kaldırnayanlar dışarda yolda bile yürüttüler oleyyyyyyyyyyyyyy
burpcum allah herkese senin gibi sabır ve metanet versinsevim hiç birşey vermediler düşmesini bekliyorlar ve iki farklı hastane ve 3 ayrı doktora göründüm ben elimden geleni yaptım ama dış gebelik okadar bela bişiki doktorum kadın doğumcu olduğu halde yanlış tedavi kurbanı olmuş yani beklemekten başka birşey gelmiyor elimden ve patlayacağım artık
canım ya anneler öyle ama onlarıda anlamak lazım düşün ben aşılama olmama ragmen beni her saat arıyo sakın ayaga kalkma hiçbişey yapma diye annem tatilde şuan o yüzden aklı benda kalıyo hep bizim aşılama yaptırmamız anıden oldu keşke bende yanında olsaydım diye kadın kendını yedi bitirdi.Anne diyorum doktor sadece 1 gün dinlen dedi sonra normal hayatına dönebilrsin dedi diyorum ama anlamıyo düşün bu daha aşılama aşamasında bide hamıle kalsam nolcak bilmiyorum:))
inşalalh o da olacak dilşad o zaman anneye ve kocaya naz günleri tadını çıkartmalar başlayacak..
onlarda anne işte bizde bunun için uğraşıyoruz..
bak işyerinde vaktin imkanın varsa ilk sayfada bir dua var boy abdestin varsa normal abdest almadan da okuaybilirsin..
sonucun açıklanmadan 707 tane oku kendi kendine..
bir vakitten sonra ne olursa olsun allahım ol derse o olacak..
dilşadcım evet adacık ilk aşılamada oldu üzmedi annesini umarım senin bebişinde seni üzmezde geliverir... açıkçası ben bu zamanı ne kadar öne çekmeye çalıştıysam o o kadar geri gitti o nedenle artık fazlaca kaderci oldum:)
canımm inş agrısız çabucak gider ve allahın izniyle normali gelir inş ben inanıyorum gelceksevim hiç birşey vermediler düşmesini bekliyorlar ve iki farklı hastane ve 3 ayrı doktora göründüm ben elimden geleni yaptım ama dış gebelik okadar bela bişiki doktorum kadın doğumcu olduğu halde yanlış tedavi kurbanı olmuş yani beklemekten başka birşey gelmiyor elimden ve patlayacağım artık
aaa pis oldun kız sen su yok canım memoya artmdılar biz arayacaz diye oda ögrenince kendi araması lzım o aramazsa memo neden arasın boş vernasıl ya kaynananın haberi yok memo aramamışmı annesini ? gelip ikamet kurmasını istememiş mi:))
sen incede açıyorsun ha ooooooo çok güzel...
hala bu saat oldu su yok ya bitlendim valla yiyeceğim kafayı...
yat canım tabi ama çokta yatma kan dolaşımın için azcık gezin...
kızlar günaydın oooo 5 kişi görüyorum ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?