Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz ama ben revani yapmadım ki irmik yaptım ... sen yarın kesin revaniyi coşturursun dedim:)))

hmm demek gece gece ben yanlış anlamışım canım ya yorgunluktan
bayılmışım zaten deliksiz bir uyumuşum :))

ben senin yazdığını okumadım da tuanay revani yazdı gibi geldi bana
ya da irmik yazdı bende revaniyi çağrıştırdı ondan dedim revanı yapayım diye..
amaaaan amma karışık bir cümle oldu bee..

Son düzenleme:

canım ya anneler öyle ama onlarıda anlamak lazım düşün ben aşılama olmama ragmen beni her saat arıyo sakın ayaga kalkma hiçbişey yapma diye annem tatilde şuan o yüzden aklı benda kalıyo hep bizim aşılama yaptırmamız anıden oldu keşke bende yanında olsaydım diye kadın kendını yedi bitirdi.Anne diyorum doktor sadece 1 gün dinlen dedi sonra normal hayatına dönebilrsin dedi diyorum ama anlamıyo düşün bu daha aşılama aşamasında bide hamıle kalsam nolcak bilmiyorum:))

bende bulurum ya hiç merak etme ilk gittiğimiz yerde bile şaşırmam hafızam iyidir hatta eşim dalga geçer benimle şu arabalarda yol gösteren cihaz varya neydi adı onu söyle bana:)))
navigasyon:))
canım özlemin dediği gibi öyle yapmayalım zorlama olamsın
dediğim gibi listeyi koyduk
ama hiç farketmez o gün başkasına niyetlenmek istersin ve okursun
hiç önemli değil..çünkü hepimiz birbirimizden değerliyiz ama bir şekilde de su-ıraya koyalım dedi..ben sevimden sonra tuanaya niyet ettim bzomak istemedim bunu zölemde öyle başlayalım dedi..yani herkes istediğine oksuun
birde istersen kendine de okuyabilirsin ama bzide okuyacağız ya herkese okunmuş olacak..
merhaba dilşad ne çabuk geçti 7 gün
ama bende aşılama olunca günler geçmek bilmiyordu sonuç için..
inşallah olacak canım arkadaşların dediği gibi birtek semramız var aşılama ile hamile kalıpdoğum yapan..
özlemcim ben sıraya uyarım tatlım kendimize okumuyoruz heralde
su olayı felaket iyi dayanıyorsun ben kafayı yerdim
:))

sevimcim napsı onlarda haklı birşey olacak diye korkuyorlar ama bu kadar da sıkmasınlar..ama yürümekte fayda var tabiki ..
sen yat dinlen bol bol bize dua et:))
burpcum allah herkese senin gibi sabır ve metanet versin
yaşadıkların çok zor ve sen güçlü birisin bugünler en kısa zamanda geçecek buna inan..

inşalalh o da olacak dilşad o zaman anneye ve kocaya naz günleri tadını çıkartmalar başlayacak..
onlarda anne işte bizde bunun için uğraşıyoruz..
bak işyerinde vaktin imkanın varsa ilk sayfada bir dua var boy abdestin varsa normal abdest almadan da okuaybilirsin..
sonucun açıklanmadan 707 tane oku kendi kendine..
bir vakitten sonra ne olursa olsun allahım ol derse o olacak..

dilşadcım evet adacık ilk aşılamada oldu üzmedi annesini umarım senin bebişinde seni üzmezde geliverir... açıkçası ben bu zamanı ne kadar öne çekmeye çalıştıysam o o kadar geri gitti o nedenle artık fazlaca kaderci oldum:)

amın canım inş. hepimiz görcez o günleri annelik böle bişey demek bizde tadıcaz allahın izniyle bu duyguyu.
aşılama oldugumdan beri süreklı dua okuyorum zaten canım bakıyım o duaya okurum hemen allah razı olsun canım.kendımı bitirdikten sonra sizin içinden okurum canım.

nasıl ya kaynananın haberi yok memo aramamışmı annesini ? gelip ikamet kurmasını istememiş mi:))
sen incede açıyorsun ha ooooooo çok güzel...
hala bu saat oldu su yok ya bitlendim valla yiyeceğim kafayı...
yat canım tabi ama çokta yatma kan dolaşımın için azcık gezin...

sevim sen radyasyone karşı yeleklerden al zırh gibi...
aa bu arada karargah diyeceğime ikamet demişim düzelteyim...

burpum tamam tatlım sıraya uyalım o zaman..
ayyy kolay mı susuzluk diyorum ya bitlendim ya....

Rabbim en dogru en hayırlı zamanda kavuşturucaktır bizleri meleklerımıze canım çok dua edelim birbirimize.

ayy sevim seni çok iyi anlıyorum illa benim elim değeck yoksa o temizlikten sayılmaz ama el mahkum ne yapacaksın dinlen canım... hem ağır kaldırma uzanma bunlar öenml diğer işleri yap tabi..

canımm inş agrısız çabucak gider ve allahın izniyle normali gelir inş ben inanıyorum gelcek
aaa pis oldun kız sen su yok canım memoya artmdılar biz arayacaz diye oda ögrenince kendi araması lzım o aramazsa memo neden arasın boş ver
kızlar günaydın oooo 5 kişi görüyorum ne güzel

hg tatlım

deniz hatta biz lisedeyken sınıfça safranboluya gitmişliğimiz , bize uzatılan harita ile arkadaşları ve öğretmenlerimi gezdirmişliğim, benim bu zekama güvenen bir de öğretmenimin illa mimar ol diye tutturmuşluğu vardır:)))) hayır ne alakaysa bari rehber ol deseydi birde ingilizce öğretmeni olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…