Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ii atış yapmak tetiği yavaş ezmekle ve silahı ii tutabilmekle alakalı kızlar ben çok seviyorum atış yapmayı....alkisalkisalkis

selam leylmelek bu ilk aşılamansa eger sen gerçekten bilemezsin yumurtanın catladıgını buyuyor bile olabilir bugun iğne olduysan hemen catlamaz zaten.valla daha önce asılama yaptırmadıysan böyle erken catlama durumunu yasamadıysan doktoruna ve kaderine guvenmekten baska çare yok perhiz önemli çünki.

nursimcim senide gördum facedec oh rahatladım valla.cünki böyle yazarken canlandırıyorum kafamda daha gercekçi oluyor.bi mavi kaldı onuda görmem lazım catlıcam meraktan

selam leylmelek bu ilk aşılamansa eger sen gerçekten bilemezsin yumurtanın catladıgını buyuyor bile olabilir bugun iğne olduysan hemen catlamaz zaten.valla daha önce asılama yaptırmadıysan böyle erken catlama durumunu yasamadıysan doktoruna ve kaderine guvenmekten baska çare yok perhiz önemli çünki.
haklısın hayatım.herkez aynı şeyi söledi oyüzden perhizi bozmıyalım en iyisi.kısmetse olur yapacak bişi yok.

semracım hepimiz burdayız sen şimdi daha cok girdiginden biz az giriyormus gibi hissediyorsun
ama normal yani bir yere giden ihmal eden olursa nursim atış talimi yapar onların üstünde

elimde değil inan moralimde çok bozuk.daha şimdiden tutmuycak moduna girdiğim için kendimede kızıyorum ama inan bu elimde değil.bu bizim daha ilk aşılamamız hiçbişey bilmediğimden belki kafam bukadar karışık.sen kaç mm ken çatlatma iğneni vurdun

canım sakin ol demek kolay ama olmak zorundasın bence eşinle birlikte olma bekle zaten aşılama günü değil de sonraki günden sonra sürekli birlikte olun ki şansınız arttırın..
benim 19 m m civarındaydı zaten 1 ya da 2 tane oluşmuştu tutmadı

sadece bekle acele etme herşey sabır bak benim tüp bebek odu daha 7 günüm var ama malesef başımıza ne gelecekse çekmek zorundayız..
birde her zaman olumlu ol ama şunuda unutma aşılamaya çok fazla bel bağlamak doğru değil normal ilişkiden çok az bir yüzde fazlası var tutma olasılığında onun için hayırlısı neyse o olsun..
bir bakarsın çoğu kişinin tutmaz bir bakarsın bizim boncuk arkadaşımız var aşılamayla ikizlere hamile kaldı..
allah yardımcıın olsun arkadaşım..

nursimcim senide gördum facedec oh rahatladım valla.cünki böyle yazarken canlandırıyorum kafamda daha gercekçi oluyor.bi mavi kaldı onuda görmem lazım catlıcam meraktan

ya birşey dicem bu mavi çok gizemli bir arkadaş biz çatladık o çatlamadı valla..

canım sakin ol demek kolay ama olmak zorundasın bence eşinle birlikte olma bekle zaten aşılama günü değil de sonraki günden sonra sürekli birlikte olun ki şansınız arttırın..
benim 19 m m civarındaydı zaten 1 ya da 2 tane oluşmuştu tutmadı

sadece bekle acele etme herşey sabır bak benim tüp bebek odu daha 7 günüm var ama malesef başımıza ne gelecekse çekmek zorundayız..
birde her zaman olumlu ol ama şunuda unutma aşılamaya çok fazla bel bağlamak doğru değil normal ilişkiden çok az bir yüzde fazlası var tutma olasılığında onun için hayırlısı neyse o olsun..
bir bakarsın çoğu kişinin tutmaz bir bakarsın bizim boncuk arkadaşımız var aşılamayla ikizlere hamile kaldı..
allah yardımcıın olsun arkadaşım..
saol canım verdiğin cevaplar içinkaydirigubbakcemile5allah seninde buradaki tüm arkadaşlarında yardımcısı olsun.a.s.

peki beğendinizmi bari beni bende sizleri çok merak ediyodum valla süper oldu ayrıca hepiniz çok güzelsiniz....

denizcim nasılsın neler aldın anlat bakalım

kek kalıpları aldım değişik değişik sonra birkaç mutfak eşyası aldım baharatlık ( var ama napıyım gözüm kaldı) çelik pasta keki kalıpları aldım takımmış 3 tane var içinde yuvarlak kalpli falan kalıbı daha güzel çıkartıyor ıvır zıvır
ha en önemlisi salonuma saat alıcaktım kaç zamandır şöyle şık güzel birşey bulamamıştım
ama bugün buldum türk bayrağı motifli ortasında kocaman ay ve yıldız bence çok şık kociş gelince duvara çakacak..
turkbayragi

peki beğendinizmi bari beni bende sizleri çok merak ediyodum valla süper oldu ayrıca hepiniz çok güzelsiniz....

canım sende çok tatlısın süper olmaz mı yaw buraya belli olmuyor site çöker falan biz baki kalırız yalnız resimlerin altında bir yorum okudum ve bir anlam çıkardım kendi kendime eşin asker mi tatlım?

ii atış yapmak tetiği yavaş ezmekle ve silahı ii tutabilmekle alakalı kızlar ben çok seviyorum atış yapmayı....alkisalkisalkis

bende çok severim abim poligona götürürdü eşimle piknikte bağda falan atıyoruz..
ee tabi sizin gibi profosyonel değil:))

bebing çıktın mı tatlım görünmüyorsun da?
ya bendekide soru çıktıysan nasıl cevao vereceksin
kızlar bende tçıktım herkese iyi geceler
özlemim akşam uğrmadı mı ne?

Back
X