Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar çok zor günler geçiriyorum tarifi imkansız üzüntüler içindeyim gece uykuda düşünmek üzülmek nedemekmiş gördüm 7-24 ağlasamda elimden hiç bir şey gelmiyor ablamın yaşam fonksiyonlarını geriye getiremiyor sağlığına kavuşturamıyorum beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Bu süreçte sizler her biriniz teker teker hatta defalarca beni arayıp bana destek olup dostluğunuzu birkez daha hatırlattınız ve burada sağladığımız bağın gerçekten çok özel ve farklı olduğunu hissettirdiniz .
Çok ama çok ağladım günlerdir doğum günümden bir gün önce akşam hastaneye gitmemizle birlikte kabus dolu günler başladı üzüntüden adetim gecikti içimden gebelik testi yapmak bile gelmedi son iki gün ateş basmasıyla uyanmam bardağı taşıran son nokta oldu tamam dedim üzüntüden menapoza girdim kesin üzüntüme üzüntü kattım bugünde doktora gittimki menapozamı giriyorum diye sormaya ne gördüm dersiniz 5+3 günlük kese :nazar: 6 yıldır neler çektiğimi söylememe gerek varmı artık 35 oldum tamamen ümidimi yitirdim yazın pamuklara sarındım aylar önceden hazırlıklar yaptım kendimi kolladım 15 gün tatillerde kendimize terapiler yaptık progesteronler kansulandırıcı iğneler tedavim negatif sonuçlandı bundan 2 ay önce gene tedaviye yeltendim iptal oldu ama Allah öyle büyükki böylesi derin bir acı yaşarken hıçkıra hıçkıra ağlayıp kendimi paralarken mr röntgen ve tomografi üçgeninde koştururken hatta geçen birkaç gün önce buscopan bile içmişken bebeğimin varlığını öğreniyorum daha adete 2 gün varken kan testi yaptıran ben anca 5+3 ken görüyorum haberdar oluyorum sevinebiliyormuyum burukluk hat safhada. Allahın büyüklüğüne birkez daha şaşıp kalıyorum. Allaha şükrediyorum ama kaybetme duygusu hat safhada Allah korusun kaybetmeyeyim bu sefer kucağıma almak nasıp olsun inşallah ama bu üzüntüyle bu hamilelik sağlıklı ilerlermi onu bilemiyorum benim sanırım 2 bebeğm olacak biri ablam diğeri sürpriz bebişim :nazar::nazar::nazar:

bupcummmmmmmm oleyyyyyyyyyy sonunda olduuuuuuuuuuu

hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:naar değmesinnnnnnnnnn yeşime maşallahhhhhhhhh rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah bitanemmmmmm
konuştum ama burdada kutlamma lazımmmmmmmmmmm

evettttttttttttttttttttttttt sırada bebing veeeeeeeeee melekkkkkkkkk den bekliyoruz inşallah rabbimin izniyleeeeeeeee dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

melekcimmmmm canım benim ne olurrrrrrrrr gitme bende pek giremiyorum amaaaaaa kalbim her zaman burda sen istersen burda normal hayattan konuşuruz

melekcim sen bizden bir parçasın kopamayızki senden istesende olamaz burda dertlerimiz sıkıntılarımızıda dile getirip yazmıyormuyuz tatlımmmmm ne olur bizler altın kızlar olduk canı gönüldennnnnn:52:

burpcum halaaa şoktayım bende allahımmmm ne olur meleğim elifimide sevindirrrrr.

elenazın bebeği tuanayınkini getirdi onunkide benim bebişi benimkide burpun bebişini burpunkide elif ve meleğin kelebeklerini getiricekkkkkk eminim :49::49::49::49::52::52::52:

.

En son yazılan mesajda adını görünce heyecanlandim cok uzun süredir görmedim seni. Büyük sok geçirdim ablanın durumunu okuyunca.. Ama hamilelik haberi bu üstüne nasıl bir etki yarattıysa gözyaşımı tutamadım. Hayat bu iste resmen kayıplar ve mucizeler birarada. Kaybetme korkusu yasaman cok doğal ben her Dr randevusuna titreyerek gidiyorm. Biz onları cok bekledik ee haliyle cok kıymetliler. İmkanın varsa bu zamanları bol bol dinlenerek geçir off böle bir durumda zor ama..

Canım benim hayat çok enteresan acısıyla tatlısıyla bir yandan büyük bir acı yaşarken diğer yandan buruk şaşkınlık mutluluk diyemiorum karışık duygularım farkında bile değilim ama endişem büyük allah sağ sağlim tamamına erdirsin inşallah

en beklenen hobareyi tesadüfen ögrenmek varmıs kaderde olsun gene de cok sevindim RAbbim hayırla tamamına erdirsin mucizelerin oldugunu bi kere daha gösterdi sana
tebrik ederim burp kara düşünceleri uzaklastr beyninden bunca zorlugun arasında kendi gelmeyi secmiş gayri üzmez annesini
dilerim bir mucize de ablacıgına nasip eder Mevlam

Teşekkür ederim bugün öğrenen herkez tesadüfen öğrendi asıl tesadüfen semra öğrendi o ilk heyecanda konuşurken saklayamadım ama onun dışında kimseyi haberdar etmedim buradan herkez aynı zamanda öğrensin istedim birine haber verirken diğerinin kırılımasını istemedim ancak kimse bu kararımı sorgulamadan yürekten sevindi
inşallah en büyük mucizeye ablam için ihtiyacımız var dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor

burpcum kaç gündür aklımdasın kızlardan birini arayıp tel no nu alıp arayayım diye ama bir fırsat olmamıştı
sağolsun semra aradı da güzel haberi verdi bir hobareyyyyyyyyy de benden
Allah tamamına erdirsin canım inşallah bu defa sonu güzel olacak

ablan için de çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir
seni aradım açmadın tekrar arayacağım

telefon trafiğim fenaydı konuştuğumuz gibi canım senin sesini duymak güzeldi saol aradığın için tatlım

ya rabbim sen ne büyüksün ,şükürler olsun canım arkadaşım hamile, rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,ayyy çok seinçliyim ne diyeceğimide şaşırdım ellerim titriyor valla

dünkü konuşmamız nasıldı özlemim ?

eskisi gibii 5kişiyizz amaaa asolistimizzzzz yok:))))))))))))))))))))):nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:

sıkıntılarla gelen bir mucize
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

gerçekten bir mucize
bizden sonra dermişim:)

yok yok gerçekten senin ki mucize

ablan içinse çok üzgünüm Allahım bir mucize de ablan için göstersin inşallah

sesini duydum çok mutlu oldum içindeki bebişi üzme lütfen o sana sımsıkı tutundu asla bırakmayacak seni

senin haberini aldığım dündü sanki canım o heyecanı hala unutmadım inşallah doktorda dedi güçlü bir bebek ben sonuna varacağımıza inanıyorum diyor ee okadar hengabede mucizem oldu

erkek olursa MUCİZ ,kız oluursa MUCİZE olsunnn nnnüüttfennn:):nazar:

ablamda miracle mi versek diyor zaten insanın mucizeye eşdeğer bir isim veresi geliyor ama yokki o doğsunda isterse noname olsun :)

vee melekdee geldiii 6 kişiyizz aşağıda..uzun zamandır böyle olmadık.hoşgeldin burpumuzun bebeğii!!bizi tam dağılmak üzereyken sen topladın yavrucumm,sağoll!!

darısı meleğime ve elifime inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ahhhh ahhh meleğime elifime en kısa zamanda inşallah

bu habere gercekten cok ama cookkk sevindim yesim seni ve esini tebrik ediyorum allahim sagsaglim kucagina almak nasib etsin tatlim ugurböcegin geldi sonunda hemde supriz yaparak bunun sonuda cok iyi olacak ablanda sagligina kavusacak bundan emin canim hersey allahin izinyle iyi olacak suannn ercanda bende cok mutluyuz canim

ee ozaman bize borçlusunuz sizde bizi mutlu edin en kısa zamanda çalışmalara yeniden başlayın nolur yarabbim sendende eliftende en kısa zamanda gelsin haberler

Darısı başta elif ve melek olmak üzere anne olmak isteyen herkesin başına inşallah...

her an gelecek mucizelere açığız sabırla beklemek en iyisi
çünkü bilmiyoruz ne zaman geleceklerini

mucizeki ne mucize inşallah bebişim teyzesinede uğur getirir teyzesi sağlığına kavuşur beklemek bazen çok acı veriyor ama insan sabretmesinide öğreniyor son bir yıldır sabretmesini öğrenmiiştim acılarlada olsa

denizcigim liste beni öyle bir duygulandirdiki araniza katildigimda sadece semra hamileydi simdi ise liste güzel haberlerle dolu insallah bebingdende güzel haber gelir ve bu listede mutlu son ile biter canim.

Bugün ben buraya aslinda kkden ayirilmaya gelmistim tasadüfen mutlu haberi duydum ve gercekten cok sevindim.

Burasinin benim icin cok özel bir yeri var sizeleri tanidigim icin ve bir ömürboyuda unutamayacagim bir sayfa oldu.Burda yeri geldi beraber agladik yeri geldi beraber güldük birbirimize teselli olduk umut verdik ufak tefek kirkinlik olsada yinede kalbimiz yüregimiz burda oldu.

Ben artik aranizdan ayriliyorum hic birinize kirgin ve dargin degil hicbirinizde beni kirmadiniz sakin yanlis anlamayin benim burda ayrilmamin sebebi esimle cocuk sayfasini kapattik cünkp gönlümüz öyle bir kirildik bidahada düzelmesi mümkün degil bu yüzdende burda aranizda olmamin bir faydasida yok, ama hepinizle face görüsecegim.

Denizcigim senden tek ricam beni listeden silmen umarim son istegimi yerine getirirsin tatlim

Hepinize hoscakkalin ve hakkinizi helal edin...

ne son isteğiymiş bu haklısın yerden göğe kadar hak veriyorum bak konuşurken anlamamışım ayrılacağını ama biraz kafanı dinle uzaklaş bu düşünceden çok gençsin ama bu arada o süreç kısa sürsün korunmayı bırak konuştuğumuz gibi öncelik sensin ercan ama bu öyle baş belası bir acıdırki olmadıkça kabullendiğini sansanda birden insanın sırtına saplanıverir işte ozaman yeniden dimdik başlarsın mücadeleye ve işte allah o zaman mucizeni nasip eder sana inşallah kelimeler tükeniyor hiç birşey acıyı dindirmiyor 6 yıl ağladım şimdi güzel bir haber aldım ama hala ağlıyorum ablam için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlık herşeyden önemli

canım benim haberine çok ama çok sevindim allah sağ salim kucağına aldığın günleride nasip etsin inş...vallahi semram sağolsun haber verdi mesajını okuyunca gözlerim doldu...allah çok büyük öyle bir zamanda verdiki...inş herşey çok güzel olacak canım..:nazar::nazar::nazar:.

yeşimmmmmmmmmmm burdasın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sana arkadaşlık gönderdim bak hemen kabul et sonra oğluşumu ve şişko arkadaşını gör :)))

kızın olursa alırım bak sevimden ayrıldık dünür olarak o ayşenle dünür oluyor :)

biz niye arkadaş olmamışız bunca yıl
çin takvimine baktım kızım oluyor
inşallah doğduğu günlerde nasip olur
bakayım hemen resimlerine

bal kızın bal oğlu ne olacak maşallah sanada batuyada kimmiş şşişko sen şişko görmemişsin

Hobareyyyy
Neguzel bi aksam tebrikler yesimcim
Allah tamamima erdirsin
Mucize iste rabbim sen buyuksun
Ablanada sifa versin rabbim

Grubun tek kakalagi ben kaldim.vay beee.artik benide botle idare edin sekerler

melekcim kusura bakma seni istemeden de olsa kırıcam gaiba
çünkü böyle birşey olmayacak
bu sayfa maziyede gömülse bu liste ile gömülecek

sende bizi gömdüysen yapacak birşey yokzaten

ha bebek düşünmüyoruz bu iş bitti diyorsan o başka

listede bebek olayını sileriz olur biter

burpunda sıkıntıları vardı kaç zamandır yoktu ama bak dönüşü muhteşem oldu

canım benim inancımız olduğu sürece umudumuz da var he mucize bize daima çıkış yolu olduğunu gösteriyor gerçekten bunlar palavra değil bebek sahibi olmuş ama herşeyi unutmuş değilim ..sadece inanmak ve sabır ..

canım benim haberine çok ama çok sevindim allah sağ salim kucağına aldığın günleride nasip etsin inş...vallahi semram sağolsun haber verdi mesajını okuyunca gözlerim doldu...allah çok büyük öyle bir zamanda verdiki...inş herşey çok güzel olacak canım..:nazar::nazar::nazar:.

canım içimde buruk bir sevinç
hemde nasıl bir zaman dimi
allah razı olsun inşallah herşey güzel olur tek temennim bu abuk subuk sanki bebişimle ablamın sağlığı arasında seçim yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum bunca yıl bebişsiz yaptım ablamsız yapamam gibi düşünceler geçiyor sanki test yapı
garip duygular içindeyim

kızlar çok tatlısınız facedekilere bayıldım ama yorum yapamıyorum iş yerime ve çevreme bir müddet söylemeyi düşünmüyorum şu kaybetme duygusu yokmu kalbini bir duyalımda allahın izniyle o yüzden size cevap yaazamadım

evettttttttttttttttttttttttt sırada bebing veeeeeeeeee melekkkkkkkkk den bekliyoruz inşallah rabbimin izniyleeeeeeeee dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

melekcimmmmm canım benim ne olurrrrrrrrr gitme bende pek giremiyorum amaaaaaa kalbim her zaman burda sen istersen burda normal hayattan konuşuruz

oda benim gibi iyi günde kötü günde dostluğumuzu hissedip terkedemeyecek hatta güzel haberleri ile bizi çoşturacak buna inanıyorum

Hobareyyyy
Neguzel bi aksam tebrikler yesimcim
Allah tamamima erdirsin
Mucize iste rabbim sen buyuksun
Ablanada sifa versin rabbim

Grubun tek kakalagi ben kaldim.vay beee.artik benide botle idare edin sekerler

yaa tatlım görüyormusun allahın büyüklüğünü hayatın cilvesini günlerdir otomatlardan beslendim hastanelerde bir aşağı bir yukarı koşturdum kendimi test yapmaya bile layık görmedim ufak tefek belirtiler hissetsemde yakın koymadım
inşallah senin meleğin ve bilgenin haberiyle sevincimiz tam olur tabiki kucaklarımıza almamızda nasip olsun sende okadar iyi anlarsınki o haberi almaktan çok kucağa almak önemli allah birdaha o acıları hiç birimize yaşatmasın sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı nasıp etsin inşallah

burpcum halaaa şoktayım bende allahımmmm ne olur meleğim elifimide sevindirrrrr.

elenazın bebeği tuanayınkini getirdi onunkide benim bebişi benimkide burpun bebişini burpunkide elif ve meleğin kelebeklerini getiricekkkkkk eminim :49::49::49::49::52::52::52:

sadet zinciri tam anlamıyla allahım sen nasip et inşallah aynı şekilde doğum haberlerinide

sanırım gene yanlıs anlasılmısım ben sorgulamadm ki burpcum böyle bi karmasada herkese tabiki tek tek haber veremezsin zaten cok normal yani..o anlamda dememiştim epeydir giremedim sayfaya kendi kosturmacamdan tesadufen facede semranın yazısını okuyunca kesin bizden biri dedim de öyle kostum geldim ögrendım buradan..tesadüfen ögrenmem oydu yanı..hanı normalde mesaj atardık birbrimize haber verirdik müjdelerdik ya öyle olmadı bu defa demek istemiştim..olsun mühim olan netice..netice de şahane zaten ..cok sükür RAbbime

hobereyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
en geç ben öğrendim çünkü tel denen şeyi ara sıra göz atarsan böyle olur ama olsun sonuç çok güzel allahım nazarlardan saklasın kucağına almayı nasip etsin yeşimim çok sevinçliyim ağzım kulaklarımda evde çığlık bile attım annem neler oluyor dedi saat geç oldu ama arıycam dedim sesinide duydum çok mutlu oldum canım allahım kucağına aldığın günleri gözterecek bize ablanada bir mucize vercek inş dualarım sizinle
memo bu kzın kızı olcak dedi oda çok sevinçli tebrik ediyor allahım tamamını erdirsin darısı elifime meleğime inşşşşşşşşşşş
ahada görürsün en kısa zamanda elifle melekde hamile kalcak diyor bu topikte tek hamile kalmayan ben olcam diyor siz alıştınız yakında ikilersinizde diyor başımda o bendende heyecanlandı galiba saydırıyor başımda
semram haber verdiğin için teşekürler canım sabaha kadar sevinçten uyurmuyum yoksa hayal kurmaklamı zaman geçiririm bu sevinçle bilmem siiz seviyorum iyiki varsınız darısı elifime meleğime allahım nazarlardan koruuuuuu meleklerimizi :nazar:

sermestcim ben sahada Msj attım akşm kızlarla toplu Msj attım.birkaç kez aramıştım önceden cevap etmeyince ve dönmeyince belki kızınla meşgulsündür diye aramadım bu kez sadece Msj attım.normalde bebeklileri arıyorum.asla ayırtıyorum yani,herneyse bebeğimiz bizimle ya gerrisi boş..

Back
X