2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın...Vallahi ben de kaçırmışım sanırım.Bazen sayfa o kadar hızlı ilerliyor ki ...Ben perde konusunda biraz değişik davrandım,hatta annem azıcık bozuldu ,ama ne yapayım canım öyle istediCicili bicili bişey istemedi canım sade olsun dedim.Mobilyanın renginde kırık beyaz bir store seçtim.Desenleri bir yöne alınınca tül diğer tarafa alınca güneşlik gibi oluyor.Benim evim çok tozlanıyor ve perdelerim beni yoruyor bu bari böyle olsun daha kolay olur dedimDün perde için yorgunluktan ölmüştüm bugün keyif yaparken telefon çaldı,odaya bir yüklük dolabı yapılacaktı onun montajına gelmişler:26aha iki gün önce sipariş edilmişti,çözemedim ben bu mobilyacıları.Şimidi o dolap silinecek eşyalar yerleşecek...Ev batacak zaten montaj sırasında

Son düzenleme:
kizlar size bir konuda da ben fikir danisayim

bebekler yeni dogdugunda yatagina ne sereceksiniz?

ben 2 takim bebek nevresimi aldim; pamuk yorgan ve yastik da aldim. ama sanirim bunlari yeni dogdugunda kullanamayacak.
bi suru battaniyeleri var; ablam diyor ki yeni dogdugunda ince battaniyeleri bile yeterli oluyormus uzerine ortmeye..

simdi sizce funnabay'den bir tk da polar battaniye takimi mi alsam
yoksa pike takimi mi alsam? hangisi daha saglikli ve kullanisli olur sizce;

ya da aldigim nevresimlerim carsaf ve yastik kilifini kullanip uzerine de ince bir battnşye mi ortsem??

cok kararsiz kaldim ????

Günaydın kızlar,

peppermintcim bence şu anda acele edip daha fazla birşey alma, nevresim takımının çarşafını aldığın battaniyeleri kullanırsın, hava şartlarına, bebeğinizin durumuna göre ihtiyaç hissedersen alırsın.

Canım hiçbirşey alma havalar çok sıcak olacak zaten sadece aldığın ince battaniyeleri örtersin boşyere masraf yapma, hem de acele etme çocuk doğunca eve kapanıp kalmayacaksın ki lazım oldukca alırsın cnm....

Günaydın kıslar....

Bugün saat 17:00 de doktor randevumuz var. Bakalım kızım kaç gr olmuş. Çok meraktayım...
hadi güzel hbrlerini bekliyoruz cnmbüyümüştür annesi sen merak etme...
Canımmm çok merak ettim, resmini çekip koysana...
cnm bu akşama misafirim var onun için biraz hazırlık yapıcam ondan sonrada yani sen git gel dr un agörmüş olursun odamızı o zamana anca koyarım...
herzaman_seninle gule gule kullanin cnm odanizi,
foto ekle de gorelim minnossss ;-)
hihi koyacam cnm merak etmeyin benim çok hoşuma gitti bakalım siz ne diyeceksiniz...
benimde odamda morlu koltuğum olduğuna tülü kremli az morlumu diktirsem yoksa cibinliğiyle düz kremmi diktirsem karar veremedim...

cnm bence hiç bişi alma penye battaniye ve aldığın takımlardaki çarşaf yeterli olur
polar bebekler için kullanışsızmış zaten..

canım bişi alma..
aldığın takımların çarşafının üstüne bi tanecik ince pike örttün mü yeter zaten..
hatta ince penye battaniyesi de olur şu hastane çıkışlarından çıkanlar var ya..
biz şanslıyız yaz melekleri bunlar birer atlet birer donla büyürler

hmm, haklisiniz oyle yapayim bari.

cok sagolun kizlar

hmm haklisiniz ya,
yeter almayayim o zaman..

Canım bende kızlara katılıyorum. Çok acele edip herşeyi alıyoruz ama acaba kullanabilecekmiyiz??

Tamam canım bekliyorum... Akşam bakarım foruma

Yatağında yatacak mı bakalım? Huylarını doğunca görücez inşallah.Ben bir takım aldım onu sereceğim ama o sıcakta örtü falan hak getire.Çok ince bir penye battaniyenimiz var gece onu örtmeyi düşünüyorum.Gündüzse değişik bir örtülerimiz var(bir ara çekebilirsem eklerim) eşimin anneannesi avustralyadan getirdi,bu mermersahin dediklerinden biraz kalınca rengarenk desenli bir şey.Orda sıcaklarda iyi olur diye onu önermişler.

Çok heves ediyoruz alışverişe ama bence abartmamak lazım.Kimi bebek tulum sevmiyor kimi çorap kimi patikli pijama.Biraz da gzölemeleyip almak gerek galiba.Bu tüm ihtiyaçları için geçerli .Mesala ben oto koltuğunu aldım ama bebek arabasını almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum.Çünkü ilk dönem zaten yalnız bir yere gitmeyeceğim arabayla çıkarız.Bir kaç aya duruma göre ve de masraflar hafiflediği için gönlüme göre bişeyler seçerim.Annemin dediğine göre benim için zamanında dünyanın parasını verip aldıkları taşıma zımbırtılarından hiçbirine girmemişim,inat etmişim.O araç gereç de eşe dosta dağıtılmış:S

dogru cnm ya;
bi dogsunlar hayirlisiyla , ihtiyaca gore bakariz dediginz gibi.

ya bu mide bulantısı bende de başladı zaten hiç iyi değilim son günlerde buda tuzu biberi oldu niye böyle oluyoki nette araştırdım göremedim ben son aylarda bulantı

aynen ben de sebeini bulamadım.haftaya kontrolüm var .doktoruma soracağım.zaten ilk 5 ay bulanmıştı midem.yeniden başladı

ya bu mide bulantısı bende de başladı zaten hiç iyi değilim son günlerde buda tuzu biberi oldu niye böyle oluyoki nette araştırdım göremedim ben son aylarda bulantı

ben nerde okudugumu hatirlamiyorum ama okumustum cnm,
bazi gebelerde son aylarda ilk aylardaki bulantilar geri gelebilir diyordu.

hatta benim bi arkadasimin basina da geldi o da 32de izne ayrilmak zorunda kaldi o yuzden

hay Allah yaa, cok gecmis olsun, insallah uzun surmez, gecer gider cnmm

benide bu hafta rahatsız etmey başladı.kemiklerimiacıtıyor ve çiş yaptığım yerisankiiçerden çekiyor ve kısa kısa can yakıyor...bazen kendime kızıyorum sağlıklı olsunda önemlki değil.bunlardan şikayet etmekistemiyorum aslında...

teşekkür ederim canım.....sağolasın.....

günaydın kızlar
ya ben zor kalkıyorum yataktan sabahları
görsenız dayak yemıs gıbı oluyorum yaaa
hatta üzerımden kamyon gecmıs gıbı dıyebılırım
nıormlade sabahları erkenden kalkardım karnım acıkırdı sımdı karnımda acıkmıyo zorla kahvaltı yapıyorum
((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…