2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beni tarif ediyorsun aynen
bide dikkatimi çekti hamilelik günümüz aynı sanırım bu haftalarda böyle olunuyor

sağol cnm inş. uzun sürmez...

aynen ben bacaklarım kopuyor valla her yerim tutulmuş kalkıyorum bir de hiç yatmam ama hep sırt üstü poz.kalkıyorum daha da ağrılarım oluyor o zaman

Canım aynı benn

kizlar oglen sirketten bi arkadasim wenice'e gitti,

75tl ye 75 tl hediye varmis;

yani 150 tllik alisveris yapinca kasada aninda 75'e dusuyorlarmis

aklinizda olsun; ben halim yoktu yurumeye gidemedim; evimizin yakininda da yok;
en yakin kartal da var; h.sonu esimi ikna edersem belki gideriz.

kampanya ay sonuna kadarmis

--75tllik alisverisi de50 tlye dusuyorlarmis.

Canım, benim annem de bir pike takımı almış, ama zaten yastık kullanılmıyor sanırım ilk doğduklarında, o yüzden çarşaf ve ince bir pike gibi bişey örtülebilir üzerine, ki çok sıcak olursa muhtemelen ona da gerek kalmaz. Penye battaniyelerin vardır mutlaka hastane çıkışı takımının içinde oluyor ya, o yeterli gibi geldi bana. Ama kışın da yorgan kullanılmayacağı için bir polar battaniye alabilirsin.

günaydın kızlarr
benim midem bulanıyor çokk

ya bu mide bulantısı bende de başladı zaten hiç iyi değilim son günlerde buda tuzu biberi oldu niye böyle oluyoki nette araştırdım göremedim ben son aylarda bulantı

Ben de bir yerde okumustum, bazilarinda son aylarda bulantinin tekrar basladigini, cokkk kolay gelsin arkadaslar. Basinda bulantiyi onlemek yada asgariye indirgemek icin neler yaptiysaniz yine aynilarini yapmakta fayda var. Havuc suyunun, leblebinin ve tuzlu krakerin iyi geldigini duymustum.:13:

merhaba kızlar karneleri dağıttık geldik ... ohhh artık okullar kapandı sadece 2 haftalık seminer dönemi kaldı. inşallah sağlıkla o dönemi de atlatırız yarın yiğenim geliyor artık yalnız değilim oleyyyyyyy. salı günü doktor randevum var hemen günler geçsin istiyorum şimdi evde baya bir işim var onları halledeceğim.öpüldünüz güzel anneler

Arkadaslar Merhaba

Ben uyku setinin nevresim takimlarini serecegim ama yastik kullanmayacagiz ve uzerine de penye battaniye ortmeyi dusunuyoruz.

Bu zamanda yanliz kalmak biraz zor olacak canim, asagi yukari cikmalari bir hareket olarak dusun, sanirim zaten normal dogum istiyordun. Strese girmesen biraz bu aralar bosverici olsan cok iyi olur bebis de cok etkilenmez, onu yeri cok saglam.

29.haftadasin benim de oyleydi...Bir de birseyler yiyip ondan sonra iyice konsantre olunca yada sola yatinca insan hareketlerini daha iyi takip edebiliyor. Esas
32. haftadan sonra cok azalacakmis sadece yuvarlaniyor gibi hissedecekmisiz ve daha da az hareketler.....Hareketlerini saymani tavsiye ederim, bana bir cizelge verdiler ona sabah-ogle aksam diye yaziyorum. Bir sure sonra gunde en az 10 kez hareket ederlerse yada yuvarlanirlarsa cok sukur diyecegiz zaten.:13:

selam herkese karneleri verdik gitti kaldi sorumluluk sinavlari asiri sical burasi bayildim resmen eve zor arttim kendimi

nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrrrr?
ben doğum iznime çıkmama rağmen bugün karne günü diye yavrularımı görmeye gidip, karnelerini verdim geldim...ama sersem gibiyim...hatta yatıp uyuyacağım...sizleri bi göriyiimm istedim...ay velilerimden biri bana bebiş şekeri yapacağım diyordu....okula bi gittim..süslü pembiş bir sepet...içine kendi elleriyle ördüğü minik patikler,tüller ve tüyler,içlerinde lavanta...pembiş pembiş...üstlerinde de nazar boncuğuu vallaha süslübebekten aldıklarım sönük kaldı yanında bunun...resmini de ekliyim de görün....gözlerim kapanıyor valla......öpüp kaçalımmmmmmmm bizzzzzzzzzzz

nevresim isini ben de senin gibi yapicam sanirim

yaa daha da azalirsa ben iyice panik olurum cnm yaa :-(( gerci benim kizi isi sevmiyor, evi seviyor; evde cok haareketli, ise geldigimiz gun hareketsiz; sanirim surekli oturunca ben cocukcagiz daraliyor :-((

canım çok güzeller... ne düşünceli bir veliymiş. ben de aslında yogun hissediyorum ama gündüz uyuyamıyorum uzanıyorum ama uyuyamıyorum.

eğer beğendiğin bir model varsa pike takımı alabilirsin canım ama en az 6 aylık olana kadar ne pike ne de yorgan kullanamıyorsun çok büyük geliyorlar battaniyeler yeterli oluyor. nevresim takımının çarşafını serersin bebeişin üzerine de incecik bir battaniye örtersin hatta evin sıcaklığına göre belki battaniye bile kalın gelebilir ince tülbent örtersin

çok güzelmiş...Benim velilerimde bi sürü şey almış..Okul bitti ya ..Hiçbişey düşünmüyorum seminerler kolay...

şanslısınız valla
biz ne yapalım özel sektör
2003-2004 öğretim yılında bir yıl milli eğitimde eğitmenlik yaptım
sonra özel sektöre geçtim..

şimdi özeniyorum inanın..
sizlerin adına sevindim.

bu arada hippy canım çok güzel hediyen
güle güle kullanasın

selam herkese karneleri verdik gitti kaldi sorumluluk sinavlari asiri sical burasi bayildim resmen eve zor arttim kendimi

Bizde dağıttık karneleri tatil başladııı:)

ne güzel kızlar yaa.bizim okul haftaya izne çıkacaka..özel bi kurum gerçi ben derslere pek girmiyorum ama gidip geliyorum ömle...

kızlar gelen mobilyalarımızı odamızdaki koltuğu ve halıyı foto çektim duvar kağıtlarıda gözüküyo zaten
şimdi bana fikir veririmisiniz tül için...
bi tane morlu kremli tül modelide var elimde beğendiğim onunda fotosunu koydum
ben cibinlikte yaptırcağım ama cibinlik düz krem olacak belki hafif kremli desenlide olabilir
sizce cibinlikle tülün rengi deseni aynımı olsun yoksa tül bu beğendiğim cibinlikte düz kremmi?
acaip kararsız kaldım yaaa....

Canım çok güzel olmuş güle güle kullanın allah huzurlu uykular versin,
valla tülü görmeden önce direkt oda çok renkli sade güzel olur diye düşünüyordum
ama tülde güzelmiş öyle baymıyor bence bu tülü yaptır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…