günaydın kızlar
ya ben zor kalkıyorum yataktan sabahları
görsenız dayak yemıs gıbı oluyorum yaaa
hatta üzerımden kamyon gecmıs gıbı dıyebılırım
nıormlade sabahları erkenden kalkardım karnım acıkırdı sımdı karnımda acıkmıyo zorla kahvaltı yapıyorum
((((
ben nerde okudugumu hatirlamiyorum ama okumustum cnm,
bazi gebelerde son aylarda ilk aylardaki bulantilar geri gelebilir diyordu.
hatta benim bi arkadasimin basina da geldi o da 32de izne ayrilmak zorunda kaldi o yuzden
hay Allah yaa, cok gecmis olsun, insallah uzun surmez, gecer gider cnmm
günaydın kızlar
nıormlade sabahları erkenden kalkardım karnım acıkırdı sımdı karnımda acıkmıyo zorla kahvaltı yapıyorum
((((
günaydın kızlar
((((
kizlar size bir konuda da ben fikir danisayim
bebekler yeni dogdugunda yatagina ne sereceksiniz?
ben 2 takim bebek nevresimi aldim; pamuk yorgan ve yastik da aldim. ama sanirim bunlari yeni dogdugunda kullanamayacak.
bi suru battaniyeleri var; ablam diyor ki yeni dogdugunda ince battaniyeleri bile yeterli oluyormus uzerine ortmeye..
simdi sizce funnabay'den bir tk da polar battaniye takimi mi alsam
yoksa pike takimi mi alsam? hangisi daha saglikli ve kullanisli olur sizce;
ya da aldigim nevresimlerim carsaf ve yastik kilifini kullanip uzerine de ince bir battnşye mi ortsem??
cok kararsiz kaldim ????
günaydın kızlarr
benim midem bulanıyor çokk
ya bu mide bulantısı bende de başladı zaten hiç iyi değilim son günlerde buda tuzu biberi olduniye böyle oluyoki nette araştırdım göremedim ben son aylarda bulantı
ben 2 takim bebek nevresimi aldim; pamuk yorgan ve yastik da aldim. ama sanirim bunlari yeni dogdugunda kullanamayacak.
bi suru battaniyeleri var; ablam diyor ki yeni dogdugunda ince battaniyeleri bile yeterli oluyormus uzerine ortmeye..
ya da aldigim nevresimlerim carsaf ve yastik kilifini kullanip uzerine de ince bir battnşye mi ortsem??
cok kararsiz kaldim ????
Kızlar selam,
Günlerdir o kadar yoğurn çalışıyorum ki takip edemiyorum burada olanları. Kaldığım yerden alıntılar yaparak okuyyım dedim ama olacak gibi değil... Baya bir şeyler yazılmış. 1 -2 alıntı ypabildim. Ya kızlar bu tek başına olayı fena gerdi beni. Sinirlerim acaip bozuk. Aşağı odama iniyorum tam polkliniğe hasta geliyor o sırada telefon çalıyor yukarı yatan hasta katından bir hastayı görmem gerekiyor tam ona çıkıyorum aşağıdan arıyorlar. katlar arasında mekik dokumktan ve hastalar yetişmeye çalışmaktan gerildim. Korkuyorum bu kadar strse bebeğime birşey olacak diye...(( Daha tek başıma 1 hafta bile dolmadan perişanım geriye kalan 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada bu yoğun tempoya geçtiğimden beri oğlum hiç durmuyor yerinde. Sürekli tekmeliyor. Herkes ben huzursuz ve stresli olduğum için onunda huzursuz olduğunusöylese de ben olumsuz düşünmek istemiyorum. Beni mutlu etmek için hareket ettiğini düşünüyorum ama sürekli de oğlumdan onu bu kadar yorduğum için özür dileyip duruyorum. umarım benim bu yoğunluğun onun gelişimini etkilemiyordur.
kizlar
benim bebegim 2-3 gundur az hareket ediyor yaa
gerci dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlettiler, iyiydi
az hareket ediyor dedim; sicaklardandir, bir de sizin yorgunlugunuza baglidir ddiler
yine de merak ediyorum yaa, neden gecen haftaki gibi hareketli degil ki :-(((
Arkadaslar Merhaba
Ben uyku setinin nevresim takimlarini serecegim ama yastik kullanmayacagiz ve uzerine de penye battaniye ortmeyi dusunuyoruz.
29.haftadasin benim de oyleydi...Bir de birseyler yiyip ondan sonra iyice konsantre olunca yada sola yatinca insan hareketlerini daha iyi takip edebiliyor. Esas
32. haftadan sonra cok azalacakmis sadece yuvarlaniyor gibi hissedecekmisiz ve daha da az hareketler.....Hareketlerini saymani tavsiye ederim, bana bir cizelge verdiler ona sabah-ogle aksam diye yaziyorum. Bir sure sonra gunde en az 10 kez hareket ederlerse yada yuvarlanirlarsa cok sukur diyecegiz zaten.:13:
nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrrrr?
ben doğum iznime çıkmama rağmen bugün karne günü diye yavrularımı görmeye gidip, karnelerini verdim geldim...ama sersem gibiyim...hatta yatıp uyuyacağım...sizleri bi göriyiimm istedim...ay velilerimden biri bana bebiş şekeri yapacağım diyordu....okula bi gittim..süslü pembiş bir sepet...içine kendi elleriyle ördüğü minik patikler,tüller ve tüyler,içlerinde lavanta...pembiş pembiş...üstlerinde de nazar boncuğuu vallaha süslübebekten aldıklarım sönük kaldı yanında bunun...resmini de ekliyim de görün....gözlerim kapanıyor valla......öpüp kaçalımmmmmmmm bizzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 211846
cok kararsiz kaldim ????
ben doğum iznime çıkmama rağmen bugün karne günü diye yavrularımı görmeye gidip, karnelerini verdim geldim...ama sersem gibiyim...hatta yatıp uyuyacağım...sizleri bi göriyiimm istedim...ay velilerimden biri bana bebiş şekeri yapacağım diyordu....okula bi gittim..süslü pembiş bir sepet...içine kendi elleriyle ördüğü minik patikler,tüller ve tüyler,içlerinde lavanta...pembiş pembiş...üstlerinde de nazar boncuğuu vallaha süslübebekten aldıklarım sönük kaldı yanında bunun...resmini de ekliyim de görün....gözlerim kapanıyor valla......öpüp kaçalımmmmmmmm bizzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 211846
merhaba kızlar karneleri dağıttık geldik ... ohhh artık okullar kapandı sadece 2 haftalık seminer dönemi kaldı. inşallah sağlıkla o dönemi de atlatırız yarın yiğenim geliyor artık yalnız değilim oleyyyyyyy. salı günü doktor randevum var hemen günler geçsin istiyorum şimdi evde baya bir işim var onları halledeceğim.öpüldünüz güzel anneler
selam herkese karneleri verdik gitti kaldi sorumluluk sinavlari asiri sical burasi bayildim resmen eve zor arttim kendimi
Bizde dağıttık karneleri tatil başladııı:)
Eki Görüntüle 211846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?