2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok cici cnmmm

bayildimm

ben olsam; store perde dusunurdum (hani su katlamali perdelerden )
altta lila guneslik; ustte beyaz tul; gunes vurunca icerisi lila lila olur

hepside çok hoş güle güle kullanın.oda renkli olunca perde düz olsa iyi olur gibi gelmişti ama sizin perde de göz yormuyor,güzel bir desen.

Son düzenleme:

ayy bayıldım oda ne genişmiş kçşe takımı da çook güzel olmuş. bence tülün çok güzel cibinlik düz krem olsun. halım perden köşe takımın lila zaten..

aman Allah ım bayıldımmmm
güle güle kullansın güzel kızın
canım heps müthiş olmuş kapı girişine bir nazar boncuğu mutlaka mutlaka....
cibinliğin düz krem olsun bence çok şık durur belki üzerinde küçük puantiyeler olabilir lila
perden de stor olursa alsana prenses odası

canım çok çok çok güzel olmuş inşallah rabbim çok güzel günler geçirmenizi nasip eder bu odada ben elinde olan perdeyi uygun buldum ama eğer istemezsen koltuklarında pudra pembeside var krem üstüne mor ve pudra pembesi işlenmiş perde bulursan oda olur cibinlik içinde bence ayrı olsun ve düz krem olmasın bana göre yani dur resme bi daha bakayım bide cibinlik rengi söyliyim

cnm cok sagoll;
kasilmalarim gunde 7-8 kez hafif siddette oluyor;
doktor duzenli olmadikca dert etme dedi, o yuzden dert etmiyorum ben de cnm

sen de biraz rahatsiz gibiydin; nasil oldun?
bitirdin mi okulu, tatil basladi mi??

cnm iyi bari gene de dinlen dikkat et benim dr erken doğurmak istersen avm lere git demişti )

bence cibinlikte açık lila olsun çok tatlı duruyo lila çünkü krem çok sönük kalır ya zaten mobilya beyaz şöyle göstersin kendini cibinlikte mobilyada krem yaparsan bence birbirini boğar ve göstermez bu arada odaya bayıldım tek kelimeyle muhteşem

cnm cok sagoll;
kasilmalarim gunde 7-8 kez hafif siddette oluyor;
doktor duzenli olmadikca dert etme dedi, o yuzden dert etmiyorum ben de cnm

sen de biraz rahatsiz gibiydin; nasil oldun?
bitirdin mi okulu, tatil basladi mi??

valla okul bitti şükür verdik karneleri bitek yazılı kağıtlarını teslim edicem işte onuda bi ara götürürüm artık ben son günlerde mide bulantısı çekiyodum bişi yemiyodum o yüzdende kan şekerim düşüyo işte artık zorluyorum kendimi yemek için napayım sonuçta içimde minik bi can var onu üzmeye hakkım yok bolbol dinlenicem artık bide evimi temizlesem çok süper olcakta bu aralar bu halsizlikle çok zor valla dün banyo zor yaptım kolumu kaldırıpta liflenecek halim yok o kadar halsizim düşün artık

Canım çok güsellll bir oda olmuş, prensesin güle güle kullansın odasını. Perden koltuklarına ve halına uymuş, göz yormuyor bence bunu kullanabilirsin. Cibinlikte krem üzerinde lila veya pudra-pembe rengi ufak desenler olan bişey seçebilirsin.

ayy cok cici cnmmm

bayildimm

ben olsam; store perde dusunurdum (hani su katlamali perdelerden )
altta lila guneslik; ustte beyaz tul; gunes vurunca icerisi lila lila olur

hepside çok hoş güle güle kullanın.oda renkli olunca perde düz olsa iyi olur gibi gelmişti ama sizin perde de göz yormuyor,güzel bir desen.

ayy bayıldım oda ne genişmiş kçşe takımı da çook güzel olmuş. bence tülün çok güzel cibinlik düz krem olsun. halım perden köşe takımın lila zaten..

kızlarr bütün hepinizin beğenilerine çok sevindim...
bende zaten size gösterdiğim tülden ve cibinlik olarakta düz kremden yanaydım ama fikrinizi aldım çoğunluk o yönde
zaten bu tül modelini mekanizmalı altınada storlu yaptıracağım..
uyku setimiz krem rengi o yüzden cibinlikte kararlıyım krem olmasında...
en kısa zamanda siparişi veemeye gidebilirim

sğl cnm beğenmene sevindim
uyku setimiz krem rengi olacağı için krem cibinlik yaptırmak istedim
yarın öbürgün pembe nevresimler alınca morlu cibinlik sırıtacak bu sefer dedim

canım odanız çok güzel olmuş mobilyamız çok benziyo. benim mobilyalarım çarşamba günü gelecek geldiğinde fotoğraflarını koymak için sabırsızlanıyorum. ama sana fikir vermesi için mağazada seçtiğim cibinliğin fotoğrafını koyuyorum.
benim tülüm ve cibinliğim ayrı oldu perdemin deseninide koyayım fikir versin
perde düz tül olacak yere kadar pembe olan da üzerine balon şeklinde fon olacak birde yaptırdığım yerde storunu blackout stor olması gerektiği söylendi. gece ve gündüzü ayırt etmesini sağlamak için bu stor sağlıklı dediler.

beni tarif ediyorsun aynen
bide dikkatimi çekti hamilelik günümüz aynı sanırım bu haftalarda böyle olunuyor

aa evet senın de mı sat 10 kasım :))) ne gusel ult. kagıdında nr cıkıyo muh. dogum tarıhı ??
valla herkes aynı demek ben hep uyumak ıstıyorum koltuktan zor kaldırıyorum kendımı
rabbım hepımıze sıfalar versın

herzaman senınle bayıldım odanıza tülde süper

öğretmen olan arkadaslar ne guzel okullar kapandı ohh rhatladınız hepınız
sefanız olsun
hippy cnm ne hos velıler var yaa ne gusel olmuş şekerler

cnm sizin odanızda çok güzel güle güle kullanın
benim odada koltuğumda olduğunu tül ondan renkli seçmek istedim
cibinliğe gelince bende duvar monteli istiyorum
ayrıca benim bebiş odam çok güneş gören bi yer değil aydınlık ama gneşi sadece sabah görüyo o yüzden çok koyu bi stor seçmek istemedim

sğl cnm teşekkr ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…