erken doğum riskim var bide çok pinpirikliyim:78: azıcık kasılmam olsun soluğu hastanede alıyorum bu arada hastanede önümdeki caddede olunca rahat oluyo :
inş zarar vermiyoruzdur kız.. bebeklerii saglıklı dogurcaz die bebekleri deli etmioruzdur :))
erken doğum riskim var bide çok pinpirikliyim:78: azıcık kasılmam olsun soluğu hastanede alıyorum bu arada hastanede önümdeki caddede olunca rahat oluyo :
inş zarar vermiyoruzdur kız.. bebeklerii saglıklı dogurcaz die bebekleri deli etmioruzdur :))
daha dün sordum bunun hiç bi zararı yok dedi doktor hem öyle bilgisiz bi doktorda değil iyi yani doktoruna sende sor istersen için rahatlasın benim içim rahat valla
slm kızlaaarrr :))
1 hafta-10 gündür fln giremiodum... yaklaşık 100 sayfayı geçik yazılmış, oku oku bitiremedim atlaya hoplaya okumaya çalıştım... ama Allah'a şükür ki kimseden kötü bi hbr yok herşey yolunda gibi, umarım da böle yolunda devam eder ve hepimiz vakitlice alırız bebişleri kucağımıza :))
bu arada bu 1 haftada başıma neler geldiii... bizim bebek odası nerdeyse 3 hafta gecikmişti, sonunda geçen hafta çarşamba günü geldi hepsi eksiksiz, ama ne göriimmm rengi siparişimizden farklııı!!!! komaya girdimmm :) ağla ağla içim çıktı bi de adamlar akşam saati kurdular bana diolarki sabahı bekleyin gündüz ışığında sizin istediğiniz renk olduğunu görceksiniz... neyse bekledim sabaha kadar, sabah bi girdim odaya şokk renk istediğimden koyuu!! hemen apar topar gittik eşimle mobilyacıya anlattık durumu çok mahçup oldular onlar da fark etmişler yanlış renk yaptıklarını telafi edebilmek için ne gerekiosa yapalımlar fln, sorunu 1 haftada çözeris dediler. 2 gün sonra geldiler aldılar hepsini bakalım haftasonu ya da en geç önümüzdeki salıya kadar getircez dediler... sabırsızlıkla bekliorum pozitif düşünce gücü uyguluyorum inanıorum bu sefer güzel olcak :)))
bunun dışında bebişkomun bütün eşyalarını yıkadım, ütüledim, tabi oda henüz hazır olmadığından misafir odasına kaldırdım üzerini de çarşafla örttüm...
baktımda çoğu arkadaşımız bebek şekerini bile hazır etmiş, ben de kendim hazırlayacağım ve malzemelerim de hazır olduğu halde daha elim değip bişey yapmadım... hadi onu geç hala doğum çantasını hazırlamadım... biras rahatmıyım ne :))) yrn doktor kontrolüm var, haftasonuda doğum çantamı hazırliim barii :))
amma yazdım :)))))
mrb bayanlar uzun zmandır yazmıyorum ama takıpteyım ...
bgun doktr kont gıttık oglum 33+1 haftalık olmus kılosu 2100 grm olmus
ah canım ağlama ya bencede çok güzel olcak bak bu sefer bebişin eşyalarda hazırmış maşallah doğum çantasıda 1 saatlik işmiş hazırlarsın hemen bizde daha ne dolap var ne bişi annemler aldılar bütün eşyaları hepsi denizlide daha dolabıda biz alcaz ama eşimin izni yok hiç bakalım artık ne zaman alcaz
napiim kurdum yaa kafamda bi kere, kendimide hazırlamıştım ama hayal kırıklığı olunca malum hormonlarda saolsun koyverdim gitti :))
seninde işin zormuş cnm... benim de eşimin işi bayağı yoğun bu aralar bizde son zamnlarda pek takip edememiştik işleri, ama ağzımız yandı bi kere...
Allah hepimize sabır ve kolaylık versin bu işlerde ne diimm :))
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr kocacım unutmamış doğum günümü aradı kutladı şimdi ayyyyyyy çok ssevindiiiiiiiiiiiiimmmm inşallah seneye kızım ve eşimle hep birlikte kutlarız ayyyy çok mutlu oldum yaaa ağzım kulaklarımdaaaaa
herkeze iyi geceler kızlar ufak ufak ağrılar oluyo karnımın alt kısmındanormalmi acaba??
benimde oluyo ara ara canım doktor normal dedi ama kasılma varsa ve çok fazlaysa 1 saatte doktorunu ara
kasılma yok çok şükür sağol cnm...
nerelerdesin sen gerçekten uzun zamandır yazmıyodun
calısıyorum ısyerı ıcın hastanedden yenı calısamaz ızn ı alabıldım cnm sonunda ev tadılatta cok ugrasım oldu sorma oyuzden gırıp kontrol ettım sadece sızlerı yazmaya vaktım olmadı ıncelemekten yazılarınzı
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr kocacım unutmamış doğum günümü aradı kutladı şimdi ayyyyyyy çok ssevindiiiiiiiiiiiiimmmm inşallah seneye kızım ve eşimle hep birlikte kutlarız ayyyy çok mutlu oldum yaaa ağzım kulaklarımdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?