günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
sulesliiiiiiii doğum günün kutlu olsun canım...eşinle ve kuzunla nice güzel yaşlar geçiresin
babişi yolladık...yatmadan bakiyim dedim gene size...
dün acayip yorulmuşum...annem geldi...kuzumun çoğu giysisi yıkandı,ütülendi...mobilyaları geldi yafrumun...baya uzun sürdü kurmaları...odamız biraz küçüktü,eşyalar doldurdu vallaha her yeri...ama nasıl kokuyor mobilyalar varya offfffffffff...bütün kapakları açtık...cam da açık...sileceğim,vanilya felan da koyacağım....o koku çıkmadan eşyaları hayatta yerleştiremem
gece de ılık bir duş alıp yattığım için daha güzel bi uyku çektim...ama hala mayışığım...ben yatıyımm en iyisi....görüşürüs sonra....güzel bir gün geçirin emiiiiiiiii
mrb bayanlar uzun zmandır yazmıyorum ama takıpteyım ...
bgun doktr kont gıttık oglum 33+1 haftalık olmus kılosu 2100 grm olmus
Maşallah oğluşuna....
alıntı yapmıştım gitmişler aklımda da birşey kalmadı, valla siz kendinizden uyumuyorsunuz ben de oğlişim nedeniyle ateşi gece gene çıktı sabahta çoook huysuzdu napıcam bilmiyorum, inş.ikinci benzemez ona :-((
uyuyan yiyen bir bebek olur
Valla uyumaya çalışını kızlar benim şu 2 senede bir elin parmaklarını geçmez uyuduğum:-((
Sulesiiii doğum günün kutlu olsun cnm berrak ve eşinle mutlu huzurlu bir yuva dilerim...
Günaydın....
sev-reycim çook geçmiş olsunn. tam da ateş ölçerden bahsetmiştim ben de.. ne kullanıyosun sen..
kızlaaaar günaydın ;
öncelilkle sulesliiii doğum günün kutlu olsun canımm
kızlaaaar yaa ben yine bunalımdayım(dün doktora gittim kulağım için bu sefer de dış kulak iltihabı dedi &mantar enfeksiyonu olmuş dede!!!bir sürü damla verdi!!doktoruma gittim muayenehane kapalı aradım ne ev ne cep cevap vermedi (gecenin bir vakti oldu!!kocam bana kızdı hatta ciddi ciddi kızdı ''ilacın vereceği zararın daha fazlasını sen veriyorsun''dedi.''ateşin çıksa naparız o zaman görürsün sen,ilaç kullanmıcam diye enfeksiyonun yayılmasına sebep olcan ....''saydırdı da saydırdı...madem niye doktpra gittik,sen doktprdan ii mi biliyon falan demediığini bırakmadı bana (ben de tırsttım tabi hemen damlattırdım damlayı ama ağlaya ağlaya ''bebeğime bişey olmaz dimi,şimdiye kadar bir zarar olmamıştır dimi''deyip durdum (benim kociş veteriner hekim ilaçları bileşenleri cartı curtu biliyor tabi..en çok da o na güvenmemme bozuluyor (ama hep benim yüzümden nazar oldum herkese ayy çok iyiyim hamile olduğumun farkında bile değilim dedim başıma gelmeyen kalmadı ((bir doğaydı bebeğim sağlıklı sıhhatli başka hiç birşey istemiyorum Allah'ımdan...
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
sulesliiiiiiii doğum günün kutlu olsun canım...eşinle ve kuzunla nice güzel yaşlar geçiresin
babişi yolladık...yatmadan bakiyim dedim gene size...
dün acayip yorulmuşum...annem geldi...kuzumun çoğu giysisi yıkandı,ütülendi...mobilyaları geldi yafrumun...baya uzun sürdü kurmaları...odamız biraz küçüktü,eşyalar doldurdu vallaha her yeri...ama nasıl kokuyor mobilyalar varya offfffffffff...bütün kapakları açtık...cam da açık...sileceğim,vanilya felan da koyacağım....o koku çıkmadan eşyaları hayatta yerleştiremem
gece de ılık bir duş alıp yattığım için daha güzel bi uyku çektim...ama hala mayışığım...ben yatıyımm en iyisi....görüşürüs sonra....güzel bir gün geçirin emiiiiiiiii
günaydın kızlar...
sementacım hoşgeldin.. sulesliii doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve berrakla uzuuun güzelll bi ömür dilerim..
kontrolu güzel geçen kızlarrrr mmaşallahhhhhhh bebişlerinize..
kızlar dün biraz sancım vardı.. korktum biraz ama gaz sancısıymış rahatladım.. uzun süre affedersiniz tuvalete çıkamıyorum artık ağrı yapmaya başladı karnımda ne önerirsiniz kayısıyla olmuyoooo ilaç mı yazdırayım doktora..
buarada arkadaşımın önerisi üzerine limangokidsten weevell kulaktan ateş ölçer, robot ve termometre almıştım. bi haftada geldi çook şirinler. inşallah ateşölçeri kullanmama gerek kalmaz.. kulaktan ateşölçer aldım ama sonra keşke alından ölçülen alsaydım diye düşündüm.ama arkadaşım çok memnunmuş kulak ateşölçerden, gece rahatlıkla ölçüyomuş. bi de emzik şeklinde olanlar var onlar çok ucuz.. emzik kullanan bi bebiş olursa ondan da alıcam.. ayy ne çook şeçenek var yaa eskiden ateşölçer mi vardı.. duyunca bişey almak zorunda gibi hissediyorum kendimi...
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr kocacım unutmamış doğum günümü aradı kutladı şimdi ayyyyyyy çok ssevindiiiiiiiiiiiiimmmm inşallah seneye kızım ve eşimle hep birlikte kutlarız ayyyy çok mutlu oldum yaaa ağzım kulaklarımdaaaaa
saol cnm güle güle kullan sende bende koltukaltından ölçer vardı doğduğunda almıştık ölçmek sorun olmuyordu ama şimdi büyüdü ya kıyamet koparıyor bende şu alın ölçerden almak istiyorum alırım bu hft sanırım.
EŞin doğru söylüyor kızma bana ama sonuçta bak daha erken kullansaydın belki şimdiye tamamen geçmiş olacaktı hemde eşin de anlıyor bence hiç söylenmeden iç damlat ilaçlarını sonuçta bebeklerimiz de hasta olunca onlarada ilaç verebiliyoruz sen bu tutumunu inş.bebişin gelince de sürdürmezsin abimin eşi antibiyotık veriyorlardı 2 - 3 gün kullanıp çocuk iyileşti diye vermiyordu ne kadar yanlış birşey
sev-reycimm çok sağol.. kıyamam ben bebişine.. demek ki yaşamadan bilemiycez bazı şeyleri...
narçiçeğim çok geçmiş olsun tatlım..hassassın biliyorum ama boşuna bi inat lazım olunca hepimiz kullanıyoruz bazı şeyleri. ben de corasprin kullanmak zorundayım hergün hamilelerde kullanılmaz diyo.. bebişin kalbi için falan iyi değilmiş.. doktorlar faydasını zararını karşılaştırp veriyolar ilaçları. lütfen alınması gereltiği dozda al.. dönüp dönüp tekrarlamasın
unutmuşum :))) napim hamileyim :))Bence unutmamıştır... Heleki evlendikten sonra ilk doğum günü ve hamilesin, imkanı yok unutmasının :)))
Canım bunu aldım derken??? Resim eklemeyi unuttun kanımca)
aaman canım yaa abos ver bebişin sağlıklı olsunda gerisini boşver artık mobilya falan halolur sıkma canınıslm kızlaaarrr :))
1 hafta-10 gündür fln giremiodum... yaklaşık 100 sayfayı geçik yazılmış, oku oku bitiremedim atlaya hoplaya okumaya çalıştım... ama Allah'a şükür ki kimseden kötü bi hbr yok herşey yolunda gibi, umarım da böle yolunda devam eder ve hepimiz vakitlice alırız bebişleri kucağımıza :))
bu arada bu 1 haftada başıma neler geldiii... bizim bebek odası nerdeyse 3 hafta gecikmişti, sonunda geçen hafta çarşamba günü geldi hepsi eksiksiz, ama ne göriimmm rengi siparişimizden farklııı!!!! komaya girdimmm :) ağla ağla içim çıktı bi de adamlar akşam saati kurdular bana diolarki sabahı bekleyin gündüz ışığında sizin istediğiniz renk olduğunu görceksiniz... neyse bekledim sabaha kadar, sabah bi girdim odaya şokk renk istediğimden koyuu!! hemen apar topar gittik eşimle mobilyacıya anlattık durumu çok mahçup oldular onlar da fark etmişler yanlış renk yaptıklarını telafi edebilmek için ne gerekiosa yapalımlar fln, sorunu 1 haftada çözeris dediler. 2 gün sonra geldiler aldılar hepsini bakalım haftasonu ya da en geç önümüzdeki salıya kadar getircez dediler... sabırsızlıkla bekliorum pozitif düşünce gücü uyguluyorum inanıorum bu sefer güzel olcak :)))
bunun dışında bebişkomun bütün eşyalarını yıkadım, ütüledim, tabi oda henüz hazır olmadığından misafir odasına kaldırdım üzerini de çarşafla örttüm...
baktımda çoğu arkadaşımız bebek şekerini bile hazır etmiş, ben de kendim hazırlayacağım ve malzemelerim de hazır olduğu halde daha elim değip bişey yapmadım... hadi onu geç hala doğum çantasını hazırlamadım... biras rahatmıyım ne :))) yrn doktor kontrolüm var, haftasonuda doğum çantamı hazırliim barii :))
amma yazdım :)))))
cay tabaklarına vanilya koy canım dolabın her yerine faydası oluyomuş denemedim daha ama :))Kızlar bu saatte daha ayaktayim. Bu ağrılar beni öldürecek. Belim karnım bacaklarım çok ağrıyor. Birde tuvalet sancısı geceleri uyutmuyo. Havalar ısındikca ve kilo aldikca uyku haram olmaya başladı.
Dün kontrolum vardı bebis 1700 olmuş ve donmuş. İns. Tekrar makat gelişine dönmez. Yanaklar falan bı tombik tam ısırmalik. Bu arada odamızda geldi ama felaket kokuyo. Kokusunun çabuk çıkması için bir yöntem var mı? Fotoları da en kısa zamanda yükleyeceğim. Bizden haberler böyle. Bu arada ezan okunuyooo hepinize günaydın diyimmm.
çok abarttın canım sen yaaa surda kaç kişiyiz kaçımız ne haplar kullandı hatta operasyon geçirenle oldu şeker çıkan sürekli hap kullanan insülin yapan kan sulandırıcı apan v.s. herkes için bebişi kıymetli sakın unutma bunu ayrıca tedaviyi red ederek doğru olanı yapmıyorsun netten biraz arastırırsan artık bebeklerimiz organ oluşumları tamamlandığından (ki 3 ay gibi oluyor bu) kullanılan ve yenilenler o kadar tahminen edilen gibi zarar vermiyor merak etme yani en çok organ gelişimine dikkat ediyor dr lar zaten ben 4 kez grip oldum ve ilk 3 unde resmen süründüm dr a gitmedim bitki çayları falan ki ozaman daha 3 yalık bile değildim sonradan 4. oluşumda 5 aylıktım ve antibiyotik içtimkızlaaaar günaydın ;
kızlaaaar yaa ben yine bunalımdayım(dün doktora gittim kulağım için bu sefer de dış kulak iltihabı dedi &mantar enfeksiyonu olmuş dede!!!bir sürü damla verdi!!doktoruma gittim muayenehane kapalı aradım ne ev ne cep cevap vermedi (gecenin bir vakti oldu!!kocam bana kızdı hatta ciddi ciddi kızdı ''ilacın vereceği zararın daha fazlasını sen veriyorsun''dedi.''ateşin çıksa naparız o zaman görürsün sen,ilaç kullanmıcam diye enfeksiyonun yayılmasına sebep olcan ....''saydırdı da saydırdı...madem niye doktpra gittik,sen doktprdan ii mi biliyon falan demediığini bırakmadı bana (ben de tırsttım tabi hemen damlattırdım damlayı ama ağlaya ağlaya ''bebeğime bişey olmaz dimi,şimdiye kadar bir zarar olmamıştır dimi''deyip durdum (benim kociş veteriner hekim ilaçları bileşenleri cartı curtu biliyor tabi..en çok da o na güvenmemme bozuluyor (ama hep benim yüzümden nazar oldum herkese ayy çok iyiyim hamile olduğumun farkında bile değilim dedim başıma gelmeyen kalmadı ((bir doğaydı bebeğim sağlıklı sıhhatli başka hiç birşey istemiyorum Allah'ımdan...
ayyy canım yaaa allah yardımcın olsun uzak uzak böle üzüldüm vallaselam teyzoşlaaaaar
biz bütün işleri bitirmiş durumdayız . oğluşumun cicileri yıkandı ütülendi yerlerine yerleştirildi. çantalarımızda hazır :) bekliyoruz artık . Anneanne de kalıyoruz 1 aydırdoğumdan sonra kırkımız çıkana kadar da burdayız babamız Vanda biz izmirde ooof çok zor ya kızlarr kocişimi çok ösledim tayinimiz malesef çıkmadı bu yıl orda doğum yapmaktansa buraya geldim ama şimdi eşim yanıma gelemiyo izinlerini kapatmışlar yine oooff bu askeriyenin işine de gıcık oluyorum yaaa ( 14:
gerçi annemle babam 1 dediğimi ikiletmiyolar hiç . bize oda bile hazırladılar dolaplar şifonyerler hepsi alındı burdayım diye ama kocanın yerini hiç birşey tutmuyo ayrı kalınca onu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım canımmış o benim yaa :)
böyle işte teyzoşlar 33 . haftaya girmiş bulunmaktayız artık git gide sona yaklaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :) öptük sizi oğluşumla...
canım herşey hayırlısı olsun belkide işler seni çok yordu ondandır dinlenince belkide gecer sıkma canını :))Selam kızlar,pazartesiden beri giremedim malum annem geldi ve hazırlıkları tamamladık.Yatak aldık Kraft'ın 504 park yatağını aldık.Yatak olarak da viscolex bi yatak aldık. Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ve yerleştirdik.Dün de eminönüne pijama gecelik almaya gittik henüz foto çekemedim ama netten aynısını buldum
ARTI HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas şu model ama ben 45tl'e aldım bu takımın geceliğini de aldım yine 45tl. Bi de yedek pijama aldım 40tl BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
Alışverişler bitti çanta hazırlanacak. Ancak şimdi doktora gidiyorum;oğluşum kaç gündür çok az hareket ediyor günde 1-2 kez falan.Ve karnım aşağı indi resmen göğüs ve karın arasında 5 parmak boşluk oluştu sanki karnım büyüyeceğini küçülüyor ve çok tedirginim.Dua edin kızlar iyi sonuçlarla gelelim
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr kocacım unutmamış doğum günümü aradı kutladı şimdi ayyyyyyy çok ssevindiiiiiiiiiiiiimmmm inşallah seneye kızım ve eşimle hep birlikte kutlarız ayyyy çok mutlu oldum yaaa ağzım kulaklarımdaaaaa
Selam kızlar,pazartesiden beri giremedim malum annem geldi ve hazırlıkları tamamladık.Yatak aldık Kraft'ın 504 park yatağını aldık.Yatak olarak da viscolex bi yatak aldık. Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ve yerleştirdik.Dün de eminönüne pijama gecelik almaya gittik henüz foto çekemedim ama netten aynısını buldum
ARTI HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas şu model ama ben 45tl'e aldım bu takımın geceliğini de aldım yine 45tl. Bi de yedek pijama aldım 40tl BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
Alışverişler bitti çanta hazırlanacak. Ancak şimdi doktora gidiyorum;oğluşum kaç gündür çok az hareket ediyor günde 1-2 kez falan.Ve karnım aşağı indi resmen göğüs ve karın arasında 5 parmak boşluk oluştu sanki karnım büyüyeceğini küçülüyor ve çok tedirginim.Dua edin kızlar iyi sonuçlarla gelelim
Selam kızlar,pazartesiden beri giremedim malum annem geldi ve hazırlıkları tamamladık.Yatak aldık Kraft'ın 504 park yatağını aldık.Yatak olarak da viscolex bi yatak aldık. Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ve yerleştirdik.Dün de eminönüne pijama gecelik almaya gittik henüz foto çekemedim ama netten aynısını buldum
kızlaaaar günaydın ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?