2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.. yat vallahi benim gibi çalışanların yerine de.. mobilyalarnz hayrlı uğurlu olsun güzel günlerde kullansn bebişin..daha çok işin var desene

mrb bayanlar uzun zmandır yazmıyorum ama takıpteyım ...
bgun doktr kont gıttık oglum 33+1 haftalık olmus kılosu 2100 grm olmus

Maşallah oğluşuna....

alıntı yapmıştım gitmişler aklımda da birşey kalmadı, valla siz kendinizden uyumuyorsunuz ben de oğlişim nedeniyle ateşi gece gene çıktı sabahta çoook huysuzdu napıcam bilmiyorum, inş.ikinci benzemez ona :-((
uyuyan yiyen bir bebek olur

Valla uyumaya çalışını kızlar benim şu 2 senede bir elin parmaklarını geçmez uyuduğum:-((

Sulesiiii doğum günün kutlu olsun cnm berrak ve eşinle mutlu huzurlu bir yuva dilerim...

Günaydın....

günaydın kızlar...

sementacım hoşgeldin.. sulesliii doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve berrakla uzuuun güzelll bi ömür dilerim..
kontrolu güzel geçen kızlarrrr mmaşallahhhhhhh bebişlerinize..

kızlar dün biraz sancım vardı.. korktum biraz ama gaz sancısıymış rahatladım.. uzun süre affedersiniz tuvalete çıkamıyorum artık ağrı yapmaya başladı karnımda ne önerirsiniz kayısıyla olmuyoooo ilaç mı yazdırayım doktora..

buarada arkadaşımın önerisi üzerine limangokidsten weevell kulaktan ateş ölçer, robot ve termometre almıştım. bi haftada geldi çook şirinler. inşallah ateşölçeri kullanmama gerek kalmaz.. kulaktan ateşölçer aldım ama sonra keşke alından ölçülen alsaydım diye düşündüm.ama arkadaşım çok memnunmuş kulak ateşölçerden, gece rahatlıkla ölçüyomuş. bi de emzik şeklinde olanlar var onlar çok ucuz.. emzik kullanan bi bebiş olursa ondan da alıcam.. ayy ne çook şeçenek var yaa eskiden ateşölçer mi vardı.. duyunca bişey almak zorunda gibi hissediyorum kendimi...

sev-reycim çook geçmiş olsunn. tam da ateş ölçerden bahsetmiştim ben de.. ne kullanıyosun sen..

kızlaaaar günaydın ;
öncelilkle sulesliiii doğum günün kutlu olsun canımm

kızlaaaar yaa ben yine bunalımdayım (dün doktora gittim kulağım için bu sefer de dış kulak iltihabı dedi &mantar enfeksiyonu olmuş dede!!!bir sürü damla verdi!!doktoruma gittim muayenehane kapalı aradım ne ev ne cep cevap vermedi (gecenin bir vakti oldu!!kocam bana kızdı hatta ciddi ciddi kızdı ''ilacın vereceği zararın daha fazlasını sen veriyorsun''dedi.''ateşin çıksa naparız o zaman görürsün sen,ilaç kullanmıcam diye enfeksiyonun yayılmasına sebep olcan ....''saydırdı da saydırdı...madem niye doktpra gittik,sen doktprdan ii mi biliyon falan demediığini bırakmadı bana (ben de tırsttım tabi hemen damlattırdım damlayı ama ağlaya ağlaya ''bebeğime bişey olmaz dimi,şimdiye kadar bir zarar olmamıştır dimi''deyip durdum (benim kociş veteriner hekim ilaçları bileşenleri cartı curtu biliyor tabi..en çok da o na güvenmemme bozuluyor(ama hep benim yüzümden nazar oldum herkese ayy çok iyiyim hamile olduğumun farkında bile değilim dedim başıma gelmeyen kalmadı ((bir doğaydı bebeğim sağlıklı sıhhatli başka hiç birşey istemiyorum Allah'ımdan...

sev-reycim çook geçmiş olsunn. tam da ateş ölçerden bahsetmiştim ben de.. ne kullanıyosun sen..

saol cnm güle güle kullan sende bende koltukaltından ölçer vardı doğduğunda almıştık ölçmek sorun olmuyordu ama şimdi büyüdü ya kıyamet koparıyor bende şu alın ölçerden almak istiyorum alırım bu hft sanırım.

EŞin doğru söylüyor kızma bana ama sonuçta bak daha erken kullansaydın belki şimdiye tamamen geçmiş olacaktı hemde eşin de anlıyor bence hiç söylenmeden iç damlat ilaçlarını sonuçta bebeklerimiz de hasta olunca onlarada ilaç verebiliyoruz sen bu tutumunu inş.bebişin gelince de sürdürmezsin abimin eşi antibiyotık veriyorlardı 2 - 3 gün kullanıp çocuk iyileşti diye vermiyordu ne kadar yanlış birşey

hoş bulduk canım.. eğer uzun süredir kabzlık sorunu yaşıyorsan doktorunun tavsiye ettiği ilacı al ve iç bence..güle güle kullansın annesi bebişin ateş ölçerini ve hep ateşi normal düzeyde çıksın inşallah

sev-reycimm çok sağol.. kıyamam ben bebişine.. demek ki yaşamadan bilemiycez bazı şeyleri...

narçiçeğim çok geçmiş olsun tatlım..hassassın biliyorum ama boşuna bi inat lazım olunca hepimiz kullanıyoruz bazı şeyleri. ben de corasprin kullanmak zorundayım hergün hamilelerde kullanılmaz diyo.. bebişin kalbi için falan iyi değilmiş.. doktorlar faydasını zararını karşılaştırp veriyolar ilaçları. lütfen alınması gereltiği dozda al.. dönüp dönüp tekrarlamasın

selam teyzoşlaaaaar

biz bütün işleri bitirmiş durumdayız . oğluşumun cicileri yıkandı ütülendi yerlerine yerleştirildi. çantalarımızda hazır :) bekliyoruz artık . Anneanne de kalıyoruz 1 aydır doğumdan sonra kırkımız çıkana kadar da burdayız babamız Vanda biz izmirde ooof çok zor ya kızlarr kocişimi çok ösledim tayinimiz malesef çıkmadı bu yıl orda doğum yapmaktansa buraya geldim ama şimdi eşim yanıma gelemiyo izinlerini kapatmışlar yine oooff bu askeriyenin işine de gıcık oluyorum yaaa (14:
gerçi annemle babam 1 dediğimi ikiletmiyolar hiç . bize oda bile hazırladılar dolaplar şifonyerler hepsi alındı burdayım diye ama kocanın yerini hiç birşey tutmuyo ayrı kalınca onu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım canımmış o benim yaa :)
böyle işte teyzoşlar 33 . haftaya girmiş bulunmaktayız artık git gide sona yaklaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :) öptük sizi oğluşumla...

Selam kızlar,pazartesiden beri giremedim malum annem geldi ve hazırlıkları tamamladık.Yatak aldık Kraft'ın 504 park yatağını aldık.Yatak olarak da viscolex bi yatak aldık. Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ve yerleştirdik.Dün de eminönüne pijama gecelik almaya gittik henüz foto çekemedim ama netten aynısını buldum
ARTI HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas şu model ama ben 45tl'e aldım bu takımın geceliğini de aldım yine 45tl. Bi de yedek pijama aldım 40tl BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas

Alışverişler bitti çanta hazırlanacak. Ancak şimdi doktora gidiyorum;oğluşum kaç gündür çok az hareket ediyor günde 1-2 kez falan.Ve karnım aşağı indi resmen göğüs ve karın arasında 5 parmak boşluk oluştu sanki karnım büyüyeceğini küçülüyor ve çok tedirginim.Dua edin kızlar iyi sonuçlarla gelelim

hepiniz haklısınız biliyorum ben de böyle cahilce hareket etmek istemiyorum ama gel de bunu kalbime anlat hep bir tedirginlik ...ama bugün karar aldım artık üzülmek yok Allah'ın yazdığı olur inşallah kuzumu sağlıkla kucaklıycam...

desteğin için çok saol...

tamam canımm )iyi ki burda sizlerle konuşuyorum yoksa bu dert beni öldürecek....ama artık üzülmek yok kızıma kavuşmama çok az kaldııııı son günlerin tadını çıkarmalıyım....

gunaaaaydın kızlaar :))
nasılsınız bu sabah :)) ben nelermi yaptım aslında pek bişi yok oda gelmedi ay sonu gelecek aksilik olmazsa
bazalar kanepe altı ayakkbılık düzenlenecekti ama maalesef eşim kaç gündür geç geldiğinden hiç bişey yapamadık maalesef
dün üstüme giyecek bişey bulamadım yaaa evin içinde giymek için 1-2 sort almak için yeşilköy pazarına gittim ayyy bir kalabalık sort alamadım ama başka seyler aldım emzirirken giymek için penye elbiseler aldım kruvaze arkadaşım tavsiye etmişti
hani varya su yaşlıların falan giydiği desenli çiçekli elbişeler ama bana yakıştı yaaaa :)) bakalım artık yaaa çok pahalı diil zaten beğenmezsem giymem zaten

aaa size anlatmadım ben pazartesi bizim kurul toplantısı yapıldı okuldan ayrılan arkadaşlar veda konuşması yaptılar bir arkadaşta askere gidiyor oda konuştu ne dedi biliyomusunuz ben en çok efsung ablamı özlüycem galiba çünkü anneme o kadar benzetiyorum ki falan felan ... dedi ayyy benim gözler musluk misali bir anda açıldı durduramadım :)) çok komiktim erkekler kütük tabii niye ağladın diolar kadınlar özellikle doğum yapanlar anlıyolar insanı son aya girdiğinden olur böyle falan dediler
ayy çok duygulandım ya a
Bence unutmamıştır... Heleki evlendikten sonra ilk doğum günü ve hamilesin, imkanı yok unutmasının :)))

Canım bunu aldım derken??? Resim eklemeyi unuttun kanımca )
unutmuşum :))) napim hamileyim :))
www.nikahmalzemeleri.comişte bu sonradan yıkanabilirmiş
ama biraz değiştiricem galiba :)
aaman canım yaa abos ver bebişin sağlıklı olsunda gerisini boşver artık mobilya falan halolur sıkma canını
sen nerden almıştım mobilyanı canım
bakalım dr ne diycek size :))) bizimde cumartesi gunu var meraktayım kızım ne kadar oldu diye bide gecen sefer yuzunu kordon kapamıştı göremedik bakalım bu kez görebilecek iyiz sıpamı:))))
beni eşimle yıkadım ütüledim ama evi düzenleyemiyorum tek başıma artık yarına kadınla hafta sonuda eşimle yapıp bitirmek istiyorum bende:)) kızım gelmeden giyilmeyen kullanılmayanları ayıklayayım dedim

cay tabaklarına vanilya koy canım dolabın her yerine faydası oluyomuş denemedim daha ama :))
çok abarttın canım sen yaaa surda kaç kişiyiz kaçımız ne haplar kullandı hatta operasyon geçirenle oldu şeker çıkan sürekli hap kullanan insülin yapan kan sulandırıcı apan v.s. herkes için bebişi kıymetli sakın unutma bunu ayrıca tedaviyi red ederek doğru olanı yapmıyorsun netten biraz arastırırsan artık bebeklerimiz organ oluşumları tamamlandığından (ki 3 ay gibi oluyor bu) kullanılan ve yenilenler o kadar tahminen edilen gibi zarar vermiyor merak etme yani en çok organ gelişimine dikkat ediyor dr lar zaten ben 4 kez grip oldum ve ilk 3 unde resmen süründüm dr a gitmedim bitki çayları falan ki ozaman daha 3 yalık bile değildim sonradan 4. oluşumda 5 aylıktım ve antibiyotik içtim
bence senin kulak problemin ilaçlarını iyi kullansan daha kısa sürede hallolurdu
çok geçmiş olsun canım ama ilaçlarını kullan
ayyy canım yaaa allah yardımcın olsun uzak uzak böle üzüldüm valla (
neyseki annen baban var allahtan işleride halletmişsiniz darısı doğumuna olsun :)
canım herşey hayırlısı olsun belkide işler seni çok yordu ondandır dinlenince belkide gecer sıkma canını :))

sulessliiiii nice güzel yıllara eşin ve berrakla :))))

gunaydin arkadaslar,

dun izinliydim dinlendim bol bol. nete girmedim hic. beni merak edip sormussunuz, cok sagolun hepiniz..

ablama gittim dun, annemi de alip, orda yattim tum gun, birlikte sohbet ettik; kahvalti yaptik; yemekler yedik
cok guzel gecti, ne zamandir hasret giderememistik boyle uzun uzun..

suleslii d.gunun kutlu olsun cnmmm esinle ve kizinla daha nice yillaraaa

sev_rey cnm oglusun nasil oldu?

hippy dizin agriyormus cnm senin de; dayan az kaldi; dogumdan sonra ins. rahatlarsin.

odalar gelmis, ciciler, yikanmis, utulenmis, hepinize masallah..

gecmisi soyle ustun koru okudum kizlar, atladigim seyler varsa kusura bakmayin;
hepinizi cok cok opuyorummm

nice senelere canım sağlıkla :)

iyi haberlerle gel inşallah bizi de habersiz bırakma

efsung;

ahh biliyorum canımm biliyorum...abarttığımı da biliyorum bugünden itibaren toparlıyorm söz....

Son düzenleme:
sulesssliiii doğum günün kutlu olsun

benim ütüm düştü ve kırıldı çok iyiydi ütüm ama çalışmıyo şimdi
dün annemin ütüyle ütüledim bebeğin kıyafetlerini
şimdi yeni alınacak almışken buhar kazanlı al çok iyi diyorlar
siz kullandınız mı buhar kazanlı yada çevreniz de var mı önerebileceğiniz bi model var mı
buhar kazanlı da şart değil iyi bi ütü olsun benim eşim memur birrr sürüü gömleği var ütülenecek

Aldıklarını güle güle kullan canım. Biz de Kraft Park Yatak aldık, hatta dayanamadık, dün kurduk:) Çok güzel oldu içine de pike takımı almıştım, onu da yerleştirdim, içime sindi ve çoook heveslendim...
Bu arada artık 34. haftaya gelmişsin göbeğinin aşağı doğru inmesi normal sanırım. Ben 32. haftadayım ama erken doğum tehlikem var, kasılmalar oluyor çok sık, nidilat kullanıyorum. Dün sağlık ocağına gittim, ebe bebeğin kalp atışlarını dinlerken karnımı yokladı biraz, karnının üst tarafı boşalmış, bebek aşağı inmiş, yerleşmiş hatta dedi. Hastane çantan hazır olsun dedi, hata bir dahaki gelişine kadar bebek doğmuş olursa diye bebeği nasıl emzireceğimi bile anlattı, baya panikleti beni.. Ben de eve gelince hemen çantayı hazırladım, dedim ne lour ne olmaz..

Canım benim bu kadar üzme kendini, hem bu yaptığın stresle, hemde vücudunda bulunan enfeksiyonla daha fazla zarar verebilirsin bebeğine. Doktorlar her zaman kar zarar hesabı yaparak verirler ilaçları, sonuçta bu ilacı veren doktor senin hamile olduğunu görüyor değil mi? İlaçları kullanmak mı yoksa enfeksiyon mu bebeğine daha çok zarar verir onu düşün.. İyi yapmışsın kullanmakla ilacı, umarım bir an önce iyileşirsin. Ayrıca iyi düşün iyi olsun:)) Bende de idrar yolu enfeksiyonu var, 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, aynı zamanda kasılmaların durması için nidilat diye bir ilaç var, 6 saatte bir onu alıyorum, ama bunları bebeği iyi olsun, erkenden doğup burda küveze girmek zorunda kalmasın diye yapıyorum. O yüzden içim rahat. Sen de öyle düşün, içini ferah tut, herşey çok iyi olacak, bebeklerimiz sağlıkla gelecek inşallah:)

Suleslii, doğum günün kutlu olsun, seneye Berrak bebekle güle oynaya kutlarsınız inşallah doğum gününü. Memleketinden sevgiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…