2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canımm o halde sadece ıslak pamuğu unibaby alayım şampuanda unibaby eleyeyim teşekkür ederim

Canım, evet haklısın kasılma olması çok normal, rahim kendini hazırlıyor, ama düzensizse sorun yok. Eğer kasılmalar düzenli gelmeye başlamışsa o zaman tehlike işareti oluyor. Ben acile gittiğimde 1 saat içinde 10 kere falan düzenli olarak kasılmaya başlamıştım. yani 5-6 dakikada bir şiddetli kasılmalar vardı ama ağrısızdı. her zaman da ağrılı olacak diye bir şart yok dedi doktor, ağrı eşiğin yüksektir, ağrı hissetmiyor da olabilirmişsin. O yüzden kasılma hissettiğinizde ne kadar sürde bir kasıldığınıza mutlaka bakın, tehlike habercisi olabilir canım.

bence o alette sorun yok doktorda vardı..şimdiki doktorum o aletle inceledi ve hiç acımadı inan..ah arkadaşın gibi doğumlar nasip etsin allahım bize

geceliklerimiz çok güzel ama ben sabursızlanıyorum giymek için çok zevkliyiz arkadaşım kahretsin

ben de unibaby'i eledim sebamed ağırlıkta bakalım...

cnm benimde ayni iste 3,3 cm falan ve bu uzunlugun gayet iyi oldugunu söyledi ama problem olan kasilmalar neden oldugunu bilmiyolar benimde bi kac kez düzenli oldu iste o yüzden de yatmam gerektigini söyledi doktor. benim bebis 10 haziranda 1805 gr di simdi nekadardir bilmiyorum ama haftasina göre 11 gün önden gidiyo demisti en son kontrolde ama yine de 4 hafta daha dayanman lazim dedi bana ayrica hastanede kaldigim sürede cigerleri gelismesi icin igne de yaptilar ama yine de korkuyorum yatmaktan da belim sirtim her tarafim tutuldu valla insallah saglikla zamaninda kucagimiza aliriz bebeklerimizi...

anladım bundan sonra dikkat edeyim kasıldığmda..ama bende ağrı olmuyorda kasılan yer taş gibi oluyor,sonra yumuşuyor..

Evet canım aynı durumdayız, benim de rahim ağzı şimdilik iyi, ama kasılmalar ilaç kullanmama rağmen devam ediyor, allahtan şimdi düzenli değil. Ben de aynen senin gibi eve tıkıldım kaldım, her gün işe giden ben, sürekli evde kalmaya başlayınca çok bunaldım. Allahtan bebeğin alışverişini önceden tamamlamıştım, sıcaklarda zor olur diye:)
Canım bence senin de bebeğin 2,5 kiloya yaklaşmıştır çünkü bu dönemde haftada 200 gra yakın alırlar dedi doktor. benim bebiş de biraz iriymiş, 2 hafta kadar önden gidiyormuş. Bana ciğer geliştirici iğne yapılmadı sanırım.
Ben erken doğum riski olduğu için her hafta kontrole gitmeye başladım, sen ayda bir gitmeye devam mı ediyorsun?

Kızlar selam,
bugün ilk defa yazıyorum.Sabah çalışabilir raporumu almaya gittim. 13 Temmuzda izne ayrılıyorum... Çok zor bu bürokrasi ile uğraşmak...

12 Temmuzda gidip iş göremezlik belgesi almam gerekiyormuş. Birde kendi doktoruma gitmedim, SSK ile anlaşması yok hastanenin. O yüzden SSK ya gittim. Doktorda bana demez mi, bizi niye tercih etmiyosun da özele gidiyosun. Şaşırdım kaldım... Çalışıyorum, hafta içi vaktim yok dedim...

Artık evde yatıp dinlenicem inş...

Bu arada,

Bende henüz çantamı hazırlamadım... Üşengeçlik işte...

Kızlar birde perde baktık dün, çok beğendim bitanesni ama 450 TL tuttu. Karar veremiyorum, çok pahalı geldi.Ama çok hoşuma gitti...

peppermintcim, nice mutlu seneler dilerim sana,eşinle ve minişinle...

selam herkese ya beni bağışlayın kızlar ama kasılma nasıl oluyo anlatabilirmisiniz ben daha yaşamadım sanırım öle bişey

cnm bız tac dan yaptırdık metresi taş çatlasın 20 uygun fıyata olanlarda var metresi 12 - 15 tl
2 metrelik bir cam ne kadar olur dedık 120 tl dedı sonra havuzlu handa 80 tlye yaptıdık tac junıor
benım cam bıraz küçük ama 450 tutmaz yanı baska yerlere bı bak ıstersen
netten de bakabılırsın

bende de oluyo kasilmalar özellikle geceleri ama ben sadece magnezyum kullaniyorum bende simdi her hafta gidiyorum yarin gidicem iste bakalim ne dicek umarim iyi seyler söyler de biraz moral olur bana. ayrica o nts den nefret ediyorum ve kizim da sevmiyo cünkü tam o yuvarlak seylerin altina altina vuruyo bagladiklari zaman onu bagladiklarinda stresten cikiyo sanki kasilma

bu arada benim göbisin resmini ekledim az önce cekildi sizce nasil asagida gibi mi duruyo dün bi arkadas göbegin cok asagida duruyo diyerek moralimi bozdu da (

selam herkese ya beni bağışlayın kızlar ama kasılma nasıl oluyo anlatabilirmisiniz ben daha yaşamadım sanırım öle bişey

Göbeğin semsert olur, bebek sanki bir yerde toplanıyormuş ve hatta içeriden ittiriyormuş gibi hissedersin. Çarpıntı gibi de bir his eşlik ediyor bende bu duruma, herkeste öyle mi oluyor bilmiyorum. Bence yaşamışsındır ama farketmemiş olabilirsin, 28. haftadan sonra bu kasılmalar normal kabul edilir çünkü, düzenli olmadıkça tabi.

halt etmiş arkadaşın gayet normal görünüyor karnın moralini bozma

bence normal gözüküyo benimde öyle..

fıstık gibisin valla.. benim göbişte ööle.. sen moralini bozma bna da ööle dedikleri oluyo. birinin dediğini diğeri tutmuyo.. her diyeni dinlesek ohoooo...

bu arada kızlar bi haftadır bebiş bi orda bi burda. göbeğin üzerinde yer değiştiriyo gibi görüyorum .. biraz canım da yanıyo bebek hareketleri diye düşünüyorum ama kasılma değil de mi kızlar elimin altında kayma gibi.. hıçkırık da hissediyorum ama tekme falan yok...

Ya ben çok anlayamadım, biraz aşağıdan çekilmiş sanırım resim, çok belli olmuyor o yüzden. Ama moralini bozma, aşağıda da olsa erken doğacak demek değil, kasılmalar aşağı itmiş olabilir bebeği, ama rahim ağzı çok kısalmadıkça sorun yok, sen rahat ol. Ki 35'ten sonra doğsa da sorun yok, bir kaç hafta daha sabret, aynı durumdayız.

halt etmiş arkadaşın gayet normal görünüyor karnın moralini bozma

sagol cnm icimi rahatlattin valla

bence normal gözüküyo benimde öyle..

di mi ya ne kadar yukarida olucak ki gögüsümüzün hemen altinda tasicaz sanki cocugu

:))) sagol cnm yaa. o hareketler bende de cok oluyo bi saga geciyo bi sola ama basini bi türlü ayirt edemiyorum poposuyla :) onlar kasilma degil cnm bebegin normal hareketleri kasilma böyle bi noktada gerilme gibi bisey oluyo onunla birlikte kasiklarda ve belde agri da oluyo bende .

valla doktor hic asagida falan demedi basi asagida demisti sadece ama yarin gittigimde sorucam bakalim. insallah bi 3-4 haftayi daha atlatiriz böyle

kasıklarıma ağrı girdi yaaa napcam??
hep kocamın yüzünden o na inat yakınımda değilken doğurcam sırf vicdan azabı çeksin diye!!ya 35 haftalığım artık hala iş güç derdinde gurur yapıp gitme demiyorum ama bozuluyorum da!!ya bişey olsa şimdi kocam nerde köyde gelmesi yarım saati geçicek yollar bozuk bir de heyecan yapıp hızlı kullanma ihtimali var!!kimse yok yakında yardım isteyebileceğim artık arabaya atlar giderim hastaneye ben araba kullanırken mi doğar kzıım bilmem artık((

Yorgunluktan ve gerginlikten yazamadım dünden beri.Dün kontrolümüz vardı.Herşey yolunda çok şükür.Bebişim 1800 gr olmuş,22 gün önce 1170 gr idi.Elim uyuşmaya başladı bir kaç gündür.Bende ödem yok ama eklem sıvısı ödem tutmaya başlamiş siniri zorluyor,tuz yasaklandınst ye girdik 4 gündür karnımın sağında baskı hissediyordum.kafası mı kasılmamı diyordum meğer benim ki dönmüş çoktan.o hissettğimde poposuymuş.raporumu da aldım ama bugun keyfim çok kaçtı.muhasebeye gittim raporu vermek ve de hastaneye vizite kağıdı fakslamak için.binanaın 6.katına asansörsüz çıktık bu sıcakta.gitmeden aramıştım gidince adam ne dese bana benim patrondan parasını alamıyormuş,o yüzden raporu işlemezmiş.moralim bozuldu çokpatrona gittim evraklarını ben direkt sgkya yollarım dedi ama güvenemiyorum.bu halde bir de bunlarla uğraş...

Son düzenleme:
çok pahalı geldi bana canım ya..
başka yerlere de bak derim nacizane fikrim

ssk doktoruna gelince benim de hastanemin anlaşması yok mecburi gittim devlete..
sedyeye yatttım muayene etti ve kaldırmadı ne kadar zor kalktım görüyor da kaldırmıyor ya
tamam onlara da hak veriyorum çok feci yoğunlar vs ama insanlık namına bi el at dimi
doktorumun gözünü seveyim sırtımı sıvazlıyo adam ya

hiç de bi kere gayet normal canım..moralini bozma
benimki de böle duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…