kasıklarıma ağrı girdi yaaa napcam??
hep kocamın yüzünden o na inat yakınımda değilken doğurcam sırf vicdan azabı çeksin diye!!ya 35 haftalığım artık hala iş güç derdinde gurur yapıp gitme demiyorum ama bozuluyorum da!!ya bişey olsa şimdi kocam nerde köyde gelmesi yarım saati geçicek yollar bozuk bir de heyecan yapıp hızlı kullanma ihtimali var!!kimse yok yakında yardım isteyebileceğim artık arabaya atlar giderim hastaneye ben araba kullanırken mi doğar kzıım bilmem artık((
merak etme, bende henüz çantamı hazırlamadım. geçen hafta sonu eşimle gidip bebek için bir anda tüm eksiklerimizi alacaktık ama bizimki bu hafta sonuna erteledi. hele şimdi prima için e-bebeğe karşıyakaya gidecegimiz için daha bir haftaya ertelendi. o ihtiyaçlarım içinde bebek deterjanıda var. ee, çocuğun eşyalarını yıkamadan çantamıda hazırlayamıyorum. bu gidişle doğuma bir kaç gün kala jazırlayacam gibiKızlar selam,
bugün ilk defa yazıyorum.Sabah çalışabilir raporumu almaya gittim. 13 Temmuzda izne ayrılıyorum... Çok zor bu bürokrasi ile uğraşmak...
12 Temmuzda gidip iş göremezlik belgesi almam gerekiyormuş. Birde kendi doktoruma gitmedim, SSK ile anlaşması yok hastanenin. O yüzden SSK ya gittim. Doktorda bana demez mi, bizi niye tercih etmiyosun da özele gidiyosun. Şaşırdım kaldım... Çalışıyorum, hafta içi vaktim yok dedim...
Artık evde yatıp dinlenicem inş...
Bu arada,
Bende henüz çantamı hazırlamadım... Üşengeçlik işte...
Kızlar birde perde baktık dün, çok beğendim bitanesni ama 450 TL tuttu. Karar veremiyorum, çok pahalı geldi.Ama çok hoşuma gitti...
peppermintcim, nice mutlu seneler dilerim sana,eşinle ve minişinle...
bilmiyom, bence hiçde aşağıda değil. şimdi benimkine bakınca pekde fark göremiyorum. ama ben daha sabah biyokimya için aile hekimideydim ve daha inmediğini söyledi. zaten, herkes başka bir şeyler diyip duruyor. hele bana karnımın şeklinden dolayı çoğu erkek mi olacak diye soruyorlar. halbuki kızımız daha ilk zamanlarından cinsiyettini belli etmişti:)bende de oluyo kasilmalar özellikle geceleri ama ben sadece magnezyum kullaniyorum bende simdi her hafta gidiyorum yarin gidicem iste bakalim ne dicek umarim iyi seyler söyler de biraz moral olur bana. ayrica o nts den nefret ediyorum ve kizim da sevmiyo cünkü tam o yuvarlak seylerin altina altina vuruyo bagladiklari zaman onu bagladiklarinda stresten cikiyo sanki kasilma
bu arada benim göbisin resmini ekledim az önce cekildi sizce nasil asagida gibi mi duruyo dün bi arkadas göbegin cok asagida duruyo diyerek moralimi bozdu da(
Eki Görüntüle 216453
aynen, hiç durmuyor. hele bu gece çok garip hareketlere girişti bir an korktum bile acaba kordona falan mı takıldı diye. o hıçkırıklar ama çok komik oluyor dimi:)fıstık gibisin valla.. benim göbişte ööle.. sen moralini bozma bna da ööle dedikleri oluyo. birinin dediğini diğeri tutmuyo.. her diyeni dinlesek ohoooo...
bu arada kızlar bi haftadır bebiş bi orda bi burda. göbeğin üzerinde yer değiştiriyo gibi görüyorum .. biraz canım da yanıyo bebek hareketleri diye düşünüyorum ama kasılma değil de mi kızlar elimin altında kayma gibi.. hıçkırık da hissediyorum ama tekme falan yok...
elinin altında bi taksinin teefonunu bulundur tatlım zor durumda hissedersen kendini ararsın taksi gelir ben şahsen öyle yapıcam.. aldım taksi numerosunu öyle bişey olduğunda ararım diye ama kesin o panikle bulamam nosunu :)
çok pahalı geldi bana canım ya..
başka yerlere de bak derim nacizane fikrim
ssk doktoruna gelince benim de hastanemin anlaşması yok mecburi gittim devlete..
sedyeye yatttım muayene etti ve kaldırmadı ne kadar zor kalktım görüyor da kaldırmıyor ya
tamam onlara da hak veriyorum çok feci yoğunlar vs ama insanlık namına bi el at dimi
doktorumun gözünü seveyim sırtımı sıvazlıyo adam ya
hiç de bi kere gayet normal canım..moralini bozma
benimki de böle duruyo
ben vajinismus olarak hamile kaldım ve hala öyleyim..sezeryan düşünmemdeki etkenlerden biride bu..oraya hiçbişey dokunduramıyorum.hatta çatı muaynesi nasıl yaptırırım diye düşünüyorum..bu perşembe doktorda randevum var ona utanmazsam:)ayrıntılı bi şekilde danışıcam..ve ben kocamla ilişkiye hala giremiyorum..hamile olduğum içinde kendimi zorlamıyorum..bu konuda çok dertliyim.kocama karşı mahçubum çünkibu arada ben 10 aylık evliyim
kızlarrr şok üstüne şokum şuan
ayak bileklerim şişmi şiş bastırıncada içe gözçüyo gibi yaaa bu ne oluyo yani?
tuzdanmı kaynaklanıyo bu
önerileriniz nedir?
kızlar bebişimin ultrason fotosunu görmek isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-20.html
kızlar dr.dan geldik .çok şükür herşey yolunda ..ben 500 gr. vermişim..tansiyon iyi ödem yok...bebekte çok şükür iyi suıyu normal..kilosu 2.350 gr ..boyu 47 cm...ortalama doğum tarihimiz 25-27 temmuz gibi..ama suyun gelirse yada küçük tansiyon 9u gecerse doğumu erkende yapabiliriz dedi.şuanda doğsa bile 2gün küvezde kalır..2 hafta sonra doğsa hiç küvezde kalmadan alır gidersin dedi...bu arada bugün el parmaklarımın aralarında minik minik sivilce gibi şişlikler var ve kaşınıyor..dr. hamileliten dedi..alerji olmuşsun deterjanlara dikkat et dedi..kasılmayı sordum nasıl olur diye..şuan çok erken kasılma olmaz dedi..olsa bile aşağı doğru itme gibi oluyormuş ve 1 dk.sürer dedi...
Günaydın kızlaaaar,
Çantasını hazırlamayanlardan biri de benim, tembellik midir nedir bilemedim ama çok ayıp değil mi? En önde olanlardan brii benim galibao bekleyenlerden
Neyse ben bi kahvaltıu yapayım, sonra kıyafetleri yıkayacağım; yarın da çantayı bitirmiş olurum inşallah..öptüm hepinizi....
Canım çanta konusunda yalnız değilsin. Ben de daha hazırlamadım. Hatta daha bir çantam bile yok ve işin kötü yanı canım hiç istemiyor birşey hazırlamak. son dönemde çok yorulduğumdan mıdır bilinmez, herşeye üşenir oldum. Herhalde topicde bbek odası için hazırlıklara ilk başlayan benim ama sor bebek odası ne halde daha hiç birşey yerleşmedi yapmayı istediğim hiçbirşeyi yapamadım. 13 temmuz olsa şu diğer kız bir gelse rahatlayacağım ben de kendi işime bakacağım inşallah.benim esim haftada bi supurup siliyor sagolsun,
tozlari da artik iyice batinca yavas yavas birlikte aliyoruz;
banyoya bi camasir suyu dokup bi yikiyorum kir falan kalmiyor
iste oyle ustun koru temizlik, dp kose yapamiyorum
temizlikcim de yok, arastirip iyi birini bulmam lazim
guvenilir birini bulsam dogumdan sonra duzenli almayi dusunuyorum, cunku bebek dogduktan sonra evin hep hijyen olmasi gerekecek.
dediginiz gibi buyuk temizligi temmuz sonuna dogru yaptirayim ben de..
doğum günü filan mıydı canım ne güzel bi hediye olmuştur
bugün de benim doğum günüm ama gelen giden bişi yok henüz
cevizi hergün yiyorum sol tarafıma yatıyorum.dinleniyorum da...
stres yapmamaya çalışıyorum.hayırlısı Allahtan...
Kızlar selam,
bugün ilk defa yazıyorum.Sabah çalışabilir raporumu almaya gittim. 13 Temmuzda izne ayrılıyorum... Çok zor bu bürokrasi ile uğraşmak...
12 Temmuzda gidip iş göremezlik belgesi almam gerekiyormuş. Birde kendi doktoruma gitmedim, SSK ile anlaşması yok hastanenin. O yüzden SSK ya gittim. Doktorda bana demez mi, bizi niye tercih etmiyosun da özele gidiyosun. Şaşırdım kaldım... Çalışıyorum, hafta içi vaktim yok dedim...
Artık evde yatıp dinlenicem inş...
Bu arada,
Bende henüz çantamı hazırlamadım... Üşengeçlik işte...
Kızlar birde perde baktık dün, çok beğendim bitanesni ama 450 TL tuttu. Karar veremiyorum, çok pahalı geldi.Ama çok hoşuma gitti...
peppermintcim, nice mutlu seneler dilerim sana,eşinle ve minişinle...
bende de oluyo kasilmalar özellikle geceleri ama ben sadece magnezyum kullaniyorum bende simdi her hafta gidiyorum yarin gidicem iste bakalim ne dicek umarim iyi seyler söyler de biraz moral olur bana. ayrica o nts den nefret ediyorum ve kizim da sevmiyo cünkü tam o yuvarlak seylerin altina altina vuruyo bagladiklari zaman onu bagladiklarinda stresten cikiyo sanki kasilma
bu arada benim göbisin resmini ekledim az önce cekildi sizce nasil asagida gibi mi duruyo dün bi arkadas göbegin cok asagida duruyo diyerek moralimi bozdu da(
Eki Görüntüle 216453
Yorgunluktan ve gerginlikten yazamadım dünden beri.Dün kontrolümüz vardı.Herşey yolunda çok şükür.Bebişim 1800 gr olmuş,22 gün önce 1170 gr idi.Elim uyuşmaya başladı bir kaç gündür.Bende ödem yok ama eklem sıvısı ödem tutmaya başlamiş siniri zorluyor,tuz yasaklandınst ye girdik 4 gündür karnımın sağında baskı hissediyordum.kafası mı kasılmamı diyordum meğer benim ki dönmüş çokta n.o hissettğimde poposuymuş.raporumu da aldım ama bugun keyfim çok kaçtı.muhasebeye gittim raporu vermek ve de hastaneye vizite kağıdı fakslamak için.binanaın 6.katına asansörsüz çıktık bu sıcakta.gitmeden aramıştım gidince adam ne dese bana benim patrondan parasını alamıyormuş,o yüzden raporu işlemezmiş.moralim bozuldu çok patrona gittim evraklarını ben direkt sgkya yollarım dedi ama güvenemiyorum.bu halde bir de bunlarla uğraş...
yok canımm ben inat ettim araba eşimdeyse ve eşim ilçe dışındaysa mecburen ambulans çağırcam yok araba bendeyse ve eşim yine ilçe dışındaysa atlıcam arabaya gidebileceğim kadar gidicem sonra da ömür boyu başına kakıcam
benim kizimi hic hickirik tutmuyor sanirim yaa???
ya da ben anlamiyorum
nasil oluyor hickirik tutunca kizlarrrr
benim kizimi hic hickirik tutmuyor sanirim yaa???
ya da ben anlamiyorum
nasil oluyor hickirik tutunca kizlarrrr
:) mesajını okuyunca gülümsememek için kendimi zor tuttum kusura bakma :) top gibi olduk yahu otururuz kalkamayız gece uyurken dönemeyiz kendimi beyazın tiplemesi vardı ya hüsmen agamıydı ne hani elinde koca trabzon ekmeğiyle sandiviç yiyip duran adam ona benzetiyorum artık :))
yok canım gayet normal göbeğin, hiç de aşağıda değil, takma kafanı sen onun söylediğine...bende de oluyo kasilmalar özellikle geceleri ama ben sadece magnezyum kullaniyorum bende simdi her hafta gidiyorum yarin gidicem iste bakalim ne dicek umarim iyi seyler söyler de biraz moral olur bana. ayrica o nts den nefret ediyorum ve kizim da sevmiyo cünkü tam o yuvarlak seylerin altina altina vuruyo bagladiklari zaman onu bagladiklarinda stresten cikiyo sanki kasilma
Eki Görüntüle 216453
Canım öyle bir şey yapma sakın dünyanın binbir türlü hali var, yalnız olmaz, hem yarım saat ne ki ararsın gelir biliyorsunuz doğumlar genelde 7-8 saat sürüyokasıklarıma ağrı girdi yaaa napcam??
hep kocamın yüzünden o na inat yakınımda değilken doğurcam sırf vicdan azabı çeksin diye!!ya 35 haftalığım artık hala iş güç derdinde gurur yapıp gitme demiyorum ama bozuluyorum da!!ya bişey olsa şimdi kocam nerde köyde gelmesi yarım saati geçicek yollar bozuk bir de heyecan yapıp hızlı kullanma ihtimali var!!kimse yok yakında yardım isteyebileceğim artık arabaya atlar giderim hastaneye ben araba kullanırken mi doğar kzıım bilmem artık((
Arkadaşlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun,bu geceki tüm dualar ve ibadetler kabul olsun,bebeklerimize şifa olsun inşallahh...
kızlar eşimin iş arkadaşı demişde size sorayım dedim saglık ocagı yada ssk ya bağlı bir hastaneden doğumdan önce bir belge almış kendi çalıştığı şirketin insan kaynaklarına vermiş bu şekilde doğum masraflarını bir kısmı karşılanmış
bilgisi olan varmı acaba ? goole dan aradım ama daha tam inceleyemedim ben
ssk doğum masraflarının geri ödenmesi - Google'da Ara
Canım 10 aylık evli ve vajinismussun merakımı bağışla ama tüp bebek mi yaptınız? Ayrıca mahçup olacak bir durum yok ki ortada bence eşin de öyle düşünmüyordur. Bnce biran önce tedaviye başlayın beraberce. Aslında isteklisinde çok kolay tedavi olunan bir rahatsızlık bu.
Canım kesinlikle soğuk su ile doldur küvti yada bir leğeni içine sirke ve tuz at süper indiriyor. Sade Soğuk su da etkili ama sirke ile daha da iyi oluyor.Hehehe benim 1 aydır şiş ayaklarım her akşam evde bunu yapıyorum.
Canım maşallah bebişine çok tatlı bir oğlanBizimki malesef görüntü vermiyor biz hiç bu kadar net göremedik yüünü.
Canım sana da bebişine de maşallah
aman dterjana dikkat et...
Canım çanta konusunda yalnız değilsin. Ben de daha hazırlamadım. Hatta daha bir çantam bile yok ve işin kötü yanı canım hiç istemiyor birşey hazırlamak. son dönemde çok yorulduğumdan mıdır bilinmez, herşeye üşenir oldum. Herhalde topicde bbek odası için hazırlıklara ilk başlayan benim ama sor bebek odası ne halde daha hiç birşey yerleşmedi yapmayı istediğim hiçbirşeyi yapamadım. 13 temmuz olsa şu diğer kız bir gelse rahatlayacağım ben de kendi işime bakacağım inşallah.
Ya temizlik konusunda; ben haftada 1 gün kadın alıyorum ama yazın kapı pencere açık olunca 2 güne kalmadan kileniyor. Kadınımdan da hiç memnun değilim ama kendim yapamadığımiçin mecburen katlanıyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım
Canım sıkma canını . iyi düşün iyi olsun. Sorun kordondaki kan akışında mı peki? yoksa senin mi yetersiz beslendiğini düşünüyor dr.? Bir de sigara falan kullanmıyorsun değil mi?
Canım hayırlı olsun raporun. Darısı başıma. Ben de haftaya alacağım ama şimdiden strese girdim.
Bu arada bence perde için fazla fiyat vermişler ama tabi istediğin şeye ve kaç metre olduğuna göre bu yorumum değişir. Stor falan mı yaptırıyorsun?
Canım arkadaşlara katılıyorum arkadaşın halt etmiş. Gayet normal göbüşün ve çok tatlı :))
maşallah bebişine canım...
kızlar eşimin iş arkadaşı demişde size sorayım dedim saglık ocagı yada ssk ya bağlı bir hastaneden doğumdan önce bir belge almış kendi çalıştığı şirketin insan kaynaklarına vermiş bu şekilde doğum masraflarını bir kısmı karşılanmış
bilgisi olan varmı acaba ? goole dan aradım ama daha tam inceleyemedim ben
ssk doğum masraflarının geri ödenmesi - Google'da Ara
off kızlar döktürmüşünüz gene...oku oku bitiremedim...arada atladım bazılarını vallaha...
bugün arkideşim geldi...sizi takip edemedim yakından...sohbet ve yemekle geçti günüm hehe
doğum günü ve evlilik yıldönümleri varmış haa...tebrik ederim kızlarr...eşlerinizle bebişlerinizle nice güzel yıllar sizlerin olsun ...
ayaklarım gene fena yaa...off çok zorlanıyorum artık....tuvaletim geldinnde ofluyorum düşünün...eşimin eve gelmesi 7 gibi...bütün gün işte yoruluyor...evde de benden dinlenmeye fırsatı kalmıyor..işkence oldu ona da ...üzülüyorum yaw
bu arada prima için aramışlardı bende e-bebekten alırım demiştim...az önce e-bebekden aradılar beni, hediyeniz geldi alabilirsiniz diye...ben de dedim ayaklar fena evden çıkamıyorum...eşimi yollasam kimliğimle diye baya yalvardım...normalde vermiyos ama özel durum diyince bi de ısrarlarıma karşılık kabul ettiler...bakalım eşim de ne zaman alır artık 15 temmuza kadar gelin alın dediler...sizlerde alan oldu mu??biçoğunuzu aramışlardı çünkü...
kuzumun cicilerini yıkıyorum bi yandan...az sonra asıcam...ev mis gibi bebiş kokacakk heuehue...hıçkırmaları konuşmuşsunuz...ay bizimki de o konuda uzmanlaştı teyzoşları....çok komik oluyor ama seviyorum yaaaaaaaaaaaa...
bizden bu kadar bugünlük...görüşürüz...bu arada herkese iyi kandiller...sevgiler
kızlar okuyamadım tam inşallah herkes iyidir ben çok hastayyım ateşim yükseliyo hep eşim habire düşürmek için soğuk suyla tampon yapıyo çok kötüyüm nolur dua edin herkesin kandilide mübarek olsun duracak halim yok dua istiyorum hepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?