2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elinin altında bi taksinin teefonunu bulundur tatlım zor durumda hissedersen kendini ararsın taksi gelir ben şahsen öyle yapıcam.. aldım taksi numerosunu öyle bişey olduğunda ararım diye ama kesin o panikle bulamam nosunu :)

merak etme, bende henüz çantamı hazırlamadım. geçen hafta sonu eşimle gidip bebek için bir anda tüm eksiklerimizi alacaktık ama bizimki bu hafta sonuna erteledi. hele şimdi prima için e-bebeğe karşıyakaya gidecegimiz için daha bir haftaya ertelendi. o ihtiyaçlarım içinde bebek deterjanıda var. ee, çocuğun eşyalarını yıkamadan çantamıda hazırlayamıyorum. bu gidişle doğuma bir kaç gün kala jazırlayacam gibi
bu arada, perde banada biraz fazla geldi ama stor falan degil, dimi?

bilmiyom, bence hiçde aşağıda değil. şimdi benimkine bakınca pekde fark göremiyorum. ama ben daha sabah biyokimya için aile hekimideydim ve daha inmediğini söyledi. zaten, herkes başka bir şeyler diyip duruyor. hele bana karnımın şeklinden dolayı çoğu erkek mi olacak diye soruyorlar. halbuki kızımız daha ilk zamanlarından cinsiyettini belli etmişti:)

aynen, hiç durmuyor. hele bu gece çok garip hareketlere girişti bir an korktum bile acaba kordona falan mı takıldı diye. o hıçkırıklar ama çok komik oluyor dimi:)

yok canımm ben inat ettim araba eşimdeyse ve eşim ilçe dışındaysa mecburen ambulans çağırcam yok araba bendeyse ve eşim yine ilçe dışındaysa atlıcam arabaya gidebileceğim kadar gidicem sonra da ömür boyu başına kakıcam

:) mesajını okuyunca gülümsememek için kendimi zor tuttum kusura bakma :) top gibi olduk yahu otururuz kalkamayız gece uyurken dönemeyiz kendimi beyazın tiplemesi vardı ya hüsmen agamıydı ne hani elinde koca trabzon ekmeğiyle sandiviç yiyip duran adam ona benzetiyorum artık :))

Canım 10 aylık evli ve vajinismussun merakımı bağışla ama tüp bebek mi yaptınız? Ayrıca mahçup olacak bir durum yok ki ortada bence eşin de öyle düşünmüyordur. Bnce biran önce tedaviye başlayın beraberce. Aslında isteklisinde çok kolay tedavi olunan bir rahatsızlık bu.

kızlarrr şok üstüne şokum şuan
ayak bileklerim şişmi şiş bastırıncada içe gözçüyo gibi yaaa bu ne oluyo yani?
tuzdanmı kaynaklanıyo bu
önerileriniz nedir?

Canım kesinlikle soğuk su ile doldur küvti yada bir leğeni içine sirke ve tuz at süper indiriyor. Sade Soğuk su da etkili ama sirke ile daha da iyi oluyor.Hehehe benim 1 aydır şiş ayaklarım her akşam evde bunu yapıyorum.

Canım maşallah bebişine çok tatlı bir oğlan Bizimki malesef görüntü vermiyor biz hiç bu kadar net göremedik yüünü.

Canım sana da bebişine de maşallah
aman dterjana dikkat et...

Canım çanta konusunda yalnız değilsin. Ben de daha hazırlamadım. Hatta daha bir çantam bile yok ve işin kötü yanı canım hiç istemiyor birşey hazırlamak. son dönemde çok yorulduğumdan mıdır bilinmez, herşeye üşenir oldum. Herhalde topicde bbek odası için hazırlıklara ilk başlayan benim ama sor bebek odası ne halde daha hiç birşey yerleşmedi yapmayı istediğim hiçbirşeyi yapamadım. 13 temmuz olsa şu diğer kız bir gelse rahatlayacağım ben de kendi işime bakacağım inşallah.

Ya temizlik konusunda; ben haftada 1 gün kadın alıyorum ama yazın kapı pencere açık olunca 2 güne kalmadan kileniyor. Kadınımdan da hiç memnun değilim ama kendim yapamadığımiçin mecburen katlanıyorum.

doğum günü filan mıydı canım ne güzel bi hediye olmuştur
bugün de benim doğum günüm ama gelen giden bişi yok henüz

Doğum günün kutlu olsun canım

cevizi hergün yiyorum sol tarafıma yatıyorum.dinleniyorum da...
stres yapmamaya çalışıyorum.hayırlısı Allahtan...

Canım sıkma canını . iyi düşün iyi olsun. Sorun kordondaki kan akışında mı peki? yoksa senin mi yetersiz beslendiğini düşünüyor dr.? Bir de sigara falan kullanmıyorsun değil mi?

Canım hayırlı olsun raporun. Darısı başıma. Ben de haftaya alacağım ama şimdiden strese girdim.

Bu arada bence perde için fazla fiyat vermişler ama tabi istediğin şeye ve kaç metre olduğuna göre bu yorumum değişir. Stor falan mı yaptırıyorsun?

Canım arkadaşlara katılıyorum arkadaşın halt etmiş. Gayet normal göbüşün ve çok tatlı :))

maşallah bebişine canım...

öyle bi hata yapayım deme sakın :) bundan 13 sene önce kayganamın yan komşusunun gelininin sancıları tutmuş akşam 12 civarı.. benim kayınpederin arabası ile götürmüşler samatyayamı ne doktor bakmış yok demiş bu bebek henüz gelmez siz gidin evinize.. bunlar eve gelmişler anam sabaha karşı kadın yine sancılanmış bu sefer çapaya gitmişler ama kadın hastaneye varamadan hastane kapısında arabanın içinde doğurmuş.. hatta haberciler gelmişte foto bile çekmişler..

benim kizimi hic hickirik tutmuyor sanirim yaa???
ya da ben anlamiyorum
nasil oluyor hickirik tutunca kizlarrrr

sanırım:karnın alt kısmında ritmik,yumuşak ama çok yumuşak vuruşlar şeklinde hissediyorsun...inşallah anlatamayı başarabilmişimdir )bizi bugün tuttu.5dakika hıçkırdı kızım çok güldüm yavruma kıyamammm

benim kizimi hic hickirik tutmuyor sanirim yaa???
ya da ben anlamiyorum
nasil oluyor hickirik tutunca kizlarrrr

ben bendeki durumu anlatayım sana
afedersin şeyimin hemen üstünde böyle pıt pıt pıt atıyo ritmik bi şekilde bazen 20defa bazen 10defa
hissediyosundurda ayırt edemiyosundur cnm...
bebek hıçkırınca ciğerlerinde gelişme oluyomuş biyerde öyle okumuştum

pepermint aynen arkadaşların dediği gibi oluyor benim tabirim ile kasık kısımlarımda düzenli ritmik hafif seğirmeler oluyor ozaman hıçkırdğını anlıyorum hatta şimdi olmaya başladı bile :)

kızlar eşimin iş arkadaşı demişde size sorayım dedim saglık ocagı yada ssk ya bağlı bir hastaneden doğumdan önce bir belge almış kendi çalıştığı şirketin insan kaynaklarına vermiş bu şekilde doğum masraflarını bir kısmı karşılanmış
bilgisi olan varmı acaba ? goole dan aradım ama daha tam inceleyemedim ben
ssk doğum masraflarının geri ödenmesi - Google'da Ara

aaa lütfen topikin hüsmeni benim
27 kilo alarak en önde koşanım şuan
eşim gıdığımın pelikan gıdığı ensemin penguen ensesi gibi olduğunu söylüyo
ben kendimle çok barışık biriyim
zati hayatımın her döneminde kilom vardı ama bukez birazcık fazlaca
ama yine de elbise giyineyim makyaj yapayım saçımı yapayım gene güzelim
motiveeeeee

Arkadaşlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun,bu geceki tüm dualar ve ibadetler kabul olsun,bebeklerimize şifa olsun inşallahh...

off kızlar döktürmüşünüz gene...oku oku bitiremedim...arada atladım bazılarını vallaha...
bugün arkideşim geldi...sizi takip edemedim yakından...sohbet ve yemekle geçti günüm hehe
doğum günü ve evlilik yıldönümleri varmış haa...tebrik ederim kızlarr...eşlerinizle bebişlerinizle nice güzel yıllar sizlerin olsun ...
ayaklarım gene fena yaa...off çok zorlanıyorum artık....tuvaletim geldinnde ofluyorum düşünün...eşimin eve gelmesi 7 gibi...bütün gün işte yoruluyor...evde de benden dinlenmeye fırsatı kalmıyor..işkence oldu ona da ...üzülüyorum yaw
bu arada prima için aramışlardı bende e-bebekten alırım demiştim...az önce e-bebekden aradılar beni, hediyeniz geldi alabilirsiniz diye...ben de dedim ayaklar fena evden çıkamıyorum...eşimi yollasam kimliğimle diye baya yalvardım...normalde vermiyos ama özel durum diyince bi de ısrarlarıma karşılık kabul ettiler...bakalım eşim de ne zaman alır artık 15 temmuza kadar gelin alın dediler...sizlerde alan oldu mu??biçoğunuzu aramışlardı çünkü...
kuzumun cicilerini yıkıyorum bi yandan...az sonra asıcam...ev mis gibi bebiş kokacakk heuehue...hıçkırmaları konuşmuşsunuz...ay bizimki de o konuda uzmanlaştı teyzoşları....çok komik oluyor ama seviyorum yaaaaaaaaaaaa...
bizden bu kadar bugünlük...görüşürüz...bu arada herkese iyi kandiller...sevgiler

yok canım gayet normal göbeğin, hiç de aşağıda değil, takma kafanı sen onun söylediğine...
Canım öyle bir şey yapma sakın dünyanın binbir türlü hali var, yalnız olmaz, hem yarım saat ne ki ararsın gelir biliyorsunuz doğumlar genelde 7-8 saat sürüyo
Arkadaşlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun,bu geceki tüm dualar ve ibadetler kabul olsun,bebeklerimize şifa olsun inşallahh...

Aminnn

ilk defa duydum ama zannetmiyorum canım yaa, sonuçta ssk hastanesinde yaparsan zaten onlar karşılamış oluyor; özel hastanede de yaparsan artık çoğunun anlaşması var onda da belli bir miktar veriyorsun, yani sgk belli bir miktarını karşılamış oluyor yine. sgk anlaşmasız olan hastaneyi de ödemez gibi geliyor bana, niye anlaşmalıya gitmedin demez mi???

teşekkürlşer canım..şimdi marketten eldiven aldım geldim...deterjana dokunmadan olmuyor..

canım nasılsın? izne ayrıldınmı? ben bu hafta ayrıldım..az önce sağlık ocağına gittim geldim..sen aklıma geldin

canım paketi bizden önce alırsan neler var bize bildir ben çok merak ediyorum...

kızlar okuyamadım tam inşallah herkes iyidir ben çok hastayyım ateşim yükseliyo hep eşim habire düşürmek için soğuk suyla tampon yapıyo çok kötüyüm nolur dua edin herkesin kandilide mübarek olsun duracak halim yok dua istiyorum hepiniz allaha emanet olun

çok geçmiş olsun canımm atşin düşmezse doktora gitmeni öneririm dualarımız seninle....

selam kizlar
hepinizin kandilini kutluyorum.
bugun doktor kontrolumuz vardi. bebegim 43 cm kilosuda 1900 olmus bana az geldi en az 2200 olur diyodum ama doktorum kilosu icin haftasiyla uyumlu iyi kilosu dedi. bulantilar icin kan testi yapti sonuclarini almadik daha. nstye baglandim cok sukur bisey cikmadi. dogum tarihi icinde 12 agustos dedi. 1.5 ay kaldi bebegimi kucagima almata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…